greeker Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 παιδιά τα f-s είναι οι μεγαλυτερες απάτες στους φορητούς υπολογιστές, όσα φορητά της εταιρίας δεν χαλάνε είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα οτι είναι αναξιόπιστα! αν μπορεις πες μας σε ποια σημεια πασχουν να μαθουμε και εμεις.... γιατι αλλιως ειναι σαν το ανεκδοτο: - Γιωργο, μην τρως τουλουμπες απο τον Ανεστη γιατι δεν ειναι καλες - εσυ που το ξερεις, Κωστα? εφαγες? - οχι, αλλα ο ξαδερφος μου ο Τακης ξερει καποιον που το ακουσε απο καποιον που εφαγε
nkour Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 ντάξει FS Και ποιότητα είναι τόσο αστεία όσο αυτό που λέει engineered in Germany.. Πάρτε HP να καταλάβετε γιατί που ακριβώς σου κόλλησε το osx και δεν έβρησκες καμία λύση;
mvaggel Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 που ακριβώς σου κόλλησε το osx και δεν έβρησκες καμία λύση; Έκανε εγκατάσταση και μετά το restart νομίζω δεν έβρισκε bootable εγκατάσταση στο δίσκο ή κάτι τέτοιο... Δε θυμάμαι γιατί παράλληλα έκανα κι άλλα πράγματα στο "κανονικό" pc. Όταν μετά από 2 reboot δεν έπαιξε, το έβγαλα και έβαλα τα 7 χωρίς να ασχοληθώ. Όταν βρω χρόνο να ασχοληθώ σοβαρά, τότε θα το ψάξω περισσότερο.
greeker Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 παιδια με το προγραμματακι απο την logitech υπαρχουν καποιοι περιορισμοι... δεν αναγνωριζει συσκευη και ετσι αν πας στις ρυθμισεις ειναι ολα απενεργοποιημενα... κριμα, ηθελα να εμφανιζει το συμμετρικο της εικονας ωστε να ειναι σαν καθρεφτης...
Ai8erovamon Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 αν μπορεις πες μας σε ποια σημεια πασχουν να μαθουμε και εμεις.... γιατι αλλιως ειναι σαν το ανεκδοτο: - Γιωργο, μην τρως τουλουμπες απο τον Ανεστη γιατι δεν ειναι καλες - εσυ που το ξερεις, Κωστα? εφαγες? - οχι, αλλα ο ξαδερφος μου ο Τακης ξερει καποιον που το ακουσε απο καποιον που εφαγε Σε ποια σημεία πάσχουν; μα σε όλα! εκτος απο τους δίσκους, που πάσχουν όσο πάσχουν όλα τα φορητά του κόσμου. Εργάζομαι ως τεχνικός σε ένα κατάστημα που δόξα τω θεώ έχουμε πολύ δουλειά, πίστεψέ με τα fujitsu έχουν την τιμιτική τους στις βλάβες, δεν θα σου πω συγκεκριμένα, γιατι συγκεκριμένα προβλήματα δεν έχουν. Μητρικες, οθόνες, βίσματα, ο,τι ακριβώς χρειάζεται για να πετάξεις ένα φορητό στα σκουπίδια οταν δεν αξίζει η επισκευή του. ντάξει FS Και ποιότητα είναι τόσο αστεία όσο αυτό που λέει engineered in Germany.. Πάρτε HP να καταλάβετε γιατί nkour, Συμφωνώ, όχι όμως οποιοδήποτε hp, αλλα hp compaq και elitebook, τα pavilion δεν θα τα έλεγα και ο,τι πιο αξιόπιστο
mvaggel Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Πάντως οι περισσότεροι που διαβάζουν αυτό το Thread έχουν ήδη ένα FS... Σε ευχαριστούμε πάντως για τις πληροφορίες σου.
Ai8erovamon Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Πάντως οι περισσότεροι που διαβάζουν αυτό το Thread έχουν ήδη ένα FS... Σε ευχαριστούμε πάντως για τις πληροφορίες σου. Εγώ παραθέτω την άποψή μου με βάση το τι έχω δει εως τώρα, ίσως σε κάποιον άλλον να μην έχουν τύχει τόσα περιστατικά με f-s, who knows!
greeker Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 καλα ρε παιδια.. το card reader που εχει ειναι αισχος... μολις εβαλα μια memory stick duo και εκανα αμαν να την βγαλω (με τσιμπιδι παρακαλω!!!) καθως πρεπει να μπει βαθια για να την διαβασαι με αποτελεσμα να μην μπορεις να την πιασεις να την βγαλεις... αισχος...
nkour Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 ο card reader θέλει το (γερμανικό) τσιμπιδάκι του
nkour Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 παιδιά να ρωτήσω κάτι. έχετε βρει τρόπο (ή κάποιο προγραμματάκι) να κλείνουμε το φως στα led του on και του wifi γιατί είναι πολύ ενοχλητικά σε σκοτεινό περιβάλλον
yiankap Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Παιδιά, το αγόρασα σήμερα από Ηλεκτρονική, το είχε προσφορά στα 499 €, τελευταίο κομμάτι. Μια ερώτηση : CD - DVD Recovery ή drivers, έχουν τα δικά σας?
mvaggel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Έχει "κρυφό" partition και μπορείς να φτιάξεις μόνος σου τα recovery disks, νομίζω την πρώτη φορά σου βγάζει μύνημα γι αυτό.
yiankap Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Έχει "κρυφό" partition και μπορείς να φτιάξεις μόνος σου τα recovery disks, νομίζω την πρώτη φορά σου βγάζει μύνημα γι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπηρχε πρωτη φορά,ήταν ηδη σεταρισμένο το μηχάνημα ετοιμο για δουλεια με τα windows,γιαυτό και υποψιαζομαι ότι το αδούλευτο που μου ειπαν δεν ισχυει.
mvaggel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δηλαδή δεν σε ρώτησε πρώτη φορά να ρυθμίσεις user, regional κτλ? Anyway, στο εργαλεία του έχει επιλογή για restore στις αρχικές ρυθμίσεις. Δε θυμάμαι που ακριβώς γιατί ξύλωσα ολα τα προεγκατεστημένα τις 2 πρώτες μέρες. Αν ψάξεις στα εργαλεία του, πιθανότατα θα βρεις και την επιλογή για δημιουργία dvd (Αν θυμάμαι καλά 2, το 1 περιέχει ελάχιστα αρχεία)
psychosam Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 παλικαρια μου που θα βρω drivers για windows 7 για το σιγκεκριμενο μοντελο...AMILO PI 3540 15 οθονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα