Προς το περιεχόμενο

GPU->TV

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες πήρα αυτήν την κάρτα. Και για να δώσω σήμα στην τηλεόραση έχει ένα αντάπτορά, που από S-Video βγάζει σε RGB (3 καλώδια ξεχωριστά RCA θηλυκά). Που μπορώ να βρω ένα βύσμα που από Red Green Blue να βγάζει σε 1 RCA ή σε scart?

ASUS EN9800GT HYBRIDPOWER/HTDI CUDA 512MB PCI-E RETAIL

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513354

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτα, τα 3 βισματα που βγαζει το καλωδιο της καρτας, σιγουρα δεν ειναι 1 composite και 1 για το καθε καναλι ηχου. Αυτο ειναι σιγουρο.

Αρα δεν μπορει να συνδεσει το καλωδιο που αναφερεις σε αυτα.

Απο κει και περα, αν εννοουσες να συνδεσει κατευθειαν το svideo του καλωδιου που προτεινες στην καρτα, εχεις δικιο δε το σκεφτηκα, αλλα και παλι υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να μην ταιριαζει.

Το λεω επειδη κι εγω εχω nvidia σειρας 9xxx GT και το svideo out της εχει 6 ή 7 Pins και οχι 4 οπως το κλασικο s video.

Παρολ αυτα αν εισαι σιγουρος παω πασο.

Δημοσ.

δεν δίνουν ήχο τα αλλά δυο σίγουρα, αυτό που σου βγάζει η κάρτα ειναι YPbPr κ είναι ολα εικόνας (για να συνδέσεις σε beamer, lcd)

180px-Component.Input.png

το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ειναι να πάρεις απλο svhs 4 πινο κ να το συνδέσεις πάνω στην κάρτα κ στη tv (άσχετα αν η καρτα είναι 7 πιν το οποιο ειναι αποκλειστική πατέντα των Gpu) με το κίνδυνο να σε βει η εικόνα ασπρόμαυρη

Δημοσ.

Φίλε the_eye δεν κάνει αυτό που πρότεινες. Το δικό μου βγάζει είπα 3 RCA θηλυκά, ένα για Red, ένα για Green και ένα για Blue. Όλα είναι για βίντεο(RGB). Τώρα εγώ θέλω έναν αντάπτορα που θα παίρνει τα 3 RCA και θα το βγάζει σε κάτι άλλο (ότι να ναι, αρκεί να συνδέεται στη Τηλεόραση). Είτε σε scart είτε σε composite. GeorgT. τη φώτο που έχεις από τί είναι;

Δημοσ.

Το S-video που έχει αυτό που προτείνεις εσύ, δεν έχει τα ίδια pins με αυτό που βρίσκεται στην κάρτα γραφικών. Δεν θα έχει πρόβλημα;

Δημοσ.

50%-50% αν ψάξεις στο νετ θα δεις οτι πολλοί εχουν πρόβλημα κ τους βγάζει ασπρομαυρη εικόνα, σε έμενα π.χ πήρα μια hd3450 Με 30 ευρώ τη συνδεσα με απλό 4 πιν καλωδιο (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751594) κ λειτούργησε! Χωρίς δοκιμή δε θα μάθεις πότε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...