Προς το περιεχόμενο

Νέα Αίτηση για Forthnet ADSL Economy!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ο οτε θα κοπει οταν ο οτε γυρισει τα καλωδια.ο οτε λεει πιθανη ημερα ενεργοποιησησς και ο οτε κοβει τον ευατο του οταν γυρισει το κυκλωμα πανω στην forthnet.

Δημοσ.

Ακόμη τίποτα! Σήμερα είδα το πρωί έναν τύπο να πειράζει τα καλώδια του ΟΤΕ στο κουτί που έχει στη γειτονιά μου. Μπορεί να είναι και άσχετο, απλώς το αναφέρω. Μήνυμα δεν μου έχει έρθει κανένα ακόμη από τη forthnet.

Δημοσ.

Ακόμη τίποτα! Σήμερα είδα το πρωί έναν τύπο να πειράζει τα καλώδια του ΟΤΕ στο κουτί που έχει στη γειτονιά μου. Μπορεί να είναι και άσχετο, απλώς το αναφέρω. Μήνυμα δεν μου έχει έρθει κανένα ακόμη από τη forthnet.

Δημοσ.

Ο οτε έχει καταντήσει δεινόσαυρος και δε μπορεί να συννενοηθεί με τον εαυτό του. Αυτές οι διαδικασίες και γενικά οι αλλαγές παρόχων και οι ενεργοποιήσεις θα έπρεπε να είναι πολύ ταχύτητερες ώστε να βοηθηθεί ο ανταγωνισμός.

Δημοσ.

Ο οτε έχει καταντήσει δεινόσαυρος και δε μπορεί να συννενοηθεί με τον εαυτό του. Αυτές οι διαδικασίες και γενικά οι αλλαγές παρόχων και οι ενεργοποιήσεις θα έπρεπε να είναι πολύ ταχύτητερες ώστε να βοηθηθεί ο ανταγωνισμός.

Δημοσ.

ο οτε θα πειραξει μονο στο αστικο κεντρο της περιοχης σου εφοσον εχεις ηδη οτε.αν εκανες πρωτη φορα ενεργοποιηση τοτε θα πηγαινε και στο καφαο.

πως αλλιως ο οτε θα γινει μονοπωλιο.αν εκανε 2-3 μερες οπως κανει για δικες του γραμμες θα ειχε χασει τους παντες απο πελατες/σαμποταζ.προβοκατσια:P

Δημοσ.

Τελικά τίποτα. Και εγώ που νόμιζα ότι ήταν για μένα.

Δημοσ.

δεν ηταν για σενα αλλα για βλαβη.εσυ εισαι ενεργοποιηση σε ηδη υπαρχουσα γραμμη οποτε μονο στον γενικο κατανεμητη του οτε μεσα στο αστικο κεντρο του οτε κανουν την αλλαγη ωστε να σε συνδεσουν με την εκαστοτε εταιρεια.

Δημοσ.

Μετά από ένα e-mail που έστειλα στην εξυπηρέτηση πελατών (μπορώ να πω ότι μου απάντησαν άμεσα-μέσα σε 2 ώρες), σήμερα μου έστειλαν το ίδιο μήνυμα που μου είχαν στείλει ότι η αίτησή σας έχει καταχωρηθεί και ότι μπορώ να παρακολουθώ την πορεία της στο γνωστό link. Περίεργος και εγώ γιατί μου στείλαν πάλι το ίδιο μήνυμα, μπήκα να δω τί γράφει στην πορεία της αίτησης. Αφού όλα είχαν γίνει και από τις 10/06 θα άρχιζε η κατασκευή της γραμμής και είχαν πει ότι πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης ήταν η 24/06. Τώρα μ' έχει γυρίσει από την αρχή:

08/07/2010 16:22 blank.gifΟλοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ

08/07/2010 16:22blank.gif To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίησηblank.gif

08/07/2010 16:22blank.gif Η αίτησή σας έχει παραληφθεί και καταχωρηθεί στα συστήματα της Forthnet.

Αυτή είναι η διαδικασία; Άρα τελικά δεν είχε αρχίσει η κατασκευή της γραμμής μου;

Δημοσ.

Σήμερα είχε τα εξής:

12/07/2010 18:32 blank.gifΕπιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕblank.gif

12/07/2010 18:32blank.gif Προωθήθηκε το αίτημα φορητότητας του τηλεφωνικού σας αριθμού

12/07/2010 18:29 blank.gifΕπιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ

blank.gif08/07/2010 16:22blank.gifΟλοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ

08/07/2010 16:22blank.gifTo αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση

blank.gif08/07/2010 16:22blank.gifΗ αίτησή σας έχει παραληφθεί και καταχωρηθεί στα συστήματα της Forthnet.

Άντε να δούμε!!

---------- Προσθήκη στις 19:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:41 ----------

Μου ήρθε μήνυμα στο κινητό και μπήκα στο site και είδα τα γνωστά:

12/07/2010 19:38blank.gifΗ γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης: 26/07/2010 08:00:00blank.gif

12/07/2010 19:12blank.gifΤο αίτημα φορητότητας του τηλεφωνικού σας αριθμού προωθήθηκε επιτυχώςblank.gif

Από μήνα σε μήνα πάμε. Άντε να δούμε τί θα δούμε!! Είναι η δεύτερη φορά που βρίσκεται σε διαδικασία κατασκευής η γραμμή μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...