poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 στειλε και αμα θες ξαναζητα τους η υπαρχουσα γραμμη να παει σε αυτους.αν φαει παλι reject h αιτηση σου στειλε eett.
caveneo Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Έστειλα e-mail στη Forthnet και περιμένω απάντηση. Για το ΕΕΤΤ, αν στείλω εκεί email, υπάρχει περίπτωση να μπλεχτώ με δικαστήρια, έξοδα κ.τ.λ;
caveneo Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Εγώ τους έστειλα αυτό το email: Γεια σας, ψάχνω να βρω έναν υπεύθυνο για το ομολογουμένως περίεργο πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Πριν ένα χρόνο περίπου είχα μετακομίσει και στο νέο σπίτι που πήγα στην περιοχή του Περιστερίου (Ανθούπολη), έκανα αίτηση για το ADSL Economy. Τα παρακάτω στοιχεία τα έχω κρατήσει από το δικό σας site: 16/04/2009 14:22 To αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση. 10/04/2009 11:58 To αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση. 09/04/2009 15:18 Ολοκλήρωση δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ 09/04/2009 15:18 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 26/03/2009 16:12 Σε αναμονή δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ Στα μέσα με τέλη του Απρίλη του 2009 με πήραν τηλέφωνο από την εταιρεία σας και μου είπαν ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεσή μου στην Forthnet, λόγω του ότι (όπως ενημέρωσε ο ΟΤΕ την Forthnet) δεν υπήρχε γραμμή χαλκού στο σημείο. Το παράξενο είναι ότι την επόμενη μέρα που πήγα στον ΟΤΕ και έκανα αίτηση για Connx, μέσα σε 5 μέρες είχα τηλέφωνο και ADSL. Στα μέσα του Απριλίου του 2009 και άλλος ένοικος της πολυκατοικίας που διαμένω έκανε αίτηση και αυτός στη Forthnet και περίμενε και αυτός 1 μήνα για να εισπράξει την ακύρωση της αίτησής του, όπως εισέπραξα και εγώ. Μετέπειτα πήγε ο ίδιος και έβαλε ΟΤΕ connx και σε 7 μέρες είχε και αυτός τα πάντα. Μετά από εκεί και πέρα το αφήσα το θέμα δεν ασχολήθηκα και περίμενα να περάσει ο χρόνος υποχρεωτικής παραμονής μου στο Connx για να κάνω πάλι αίτηση. Και φτάνουμε στο παρών. Ελάτε όμως που οι καταστάσεις με απέτρεψαν από το να κάνω αίτηση πάλι σε σας. Για να γίνω πιο σαφής, ένας άλλος ένοικος που μετακόμισε στην πολυκατοικία πρόσφατα (πριν ένα με ενάμιση μήνα), πήγε και αυτός και έκανε αίτηση στη Forthnet, μετά από υπόδειξη μου (σκεφτόμενος ότι από τη στιγμή που υπάρχουν δύο ένοικοι με ADSL στην πολυκατοικία δεν θα μπορέσει ο ΟΤΕ να πει το ίδιο πράγμα πάλι). Ελάτε όμως που και για μια ακόμη φορά διαψεύστηκα, καθώς ο νέος ένοικος της πολυκατοικίας μ' ενημέρωσε ότι ακυρώσαν την αίτησή του σε λιγότερο από ένα μήνα αυτήν τη φορά, συμπτωματικά, για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Το όλο σκηνικό μοιάζει πολύ περίεργο και για αυτό αποφάσισα να σας στείλω αυτό το e-mail. Παρακαλώ όπως το διαβιβάσετε στον κατάλληλο άνθρωπο. " Και μου απαντήσαν με αυτό το μήνυμα. Λες και δεν τρέχει τίποτα!! Αξιότιμε κύριε Δεληγιαννίδη, Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την πορεία ενεργοποίησης της υπηρεσία σας ότι η αίτησή σας ακυρώθηκε λόγω έλλειψης σχετικών υποδομών (βρόχων) από τον ΟΤΕ. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση. Με εκτίμηση, χχχχχχχχ Λες και εγώ δεν ήξερα για ποιο λόγο κόπηκε! Πολύ μου τη δίνει όταν δεν απαντάνε όπως πρέπει. ---------- Προσθήκη στις 10:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:06 ---------- Μήπως είναι ένας ωραίος τρόπος τους να σου λένε, ευχαριστούμε για την προτίμηση αλλά δεν θα πάρουμε άλλους συνδρομητές. (γιατί διαβάζω πολλά στο τρωκτικό παράπονα για τη Forthnet;
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 αμα λεει ελλειψη υποδομων το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι ο οτε να μην εχει ανεβασει παραπανω καλωδια προς τις αιθουσες παροχων αλλα τοσο καιρο λιγο παραξενο.
caveneo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Αφού πέρασε 1 χρόνος και κάτι και έληξε η υποχρεωτική μου παραμονή στο Connx, πήγα πάλι στη forthnet και έκανα αίτηση αφού έχει προσφορά 30 ευρώ το 2μηνο για 6 μήνες, ενώ στον ΟΤΕ πλήρωνα 80 ευρώ το δίμηνο. Πήγα στη forthnet 1 του Ιούνη και στις 3 μου στείλαν το μήνυμα στο κινητό. Αυτή τη στιγμή στο site είναι: 03/06/2010 10:23 Βρίσκεστε σε αναμονή δέσμευσης καλωδίωσης στον ΟΤΕ 03/06/2010 10:23 Η αίτησή σας έχει παραληφθεί και καταχωρηθεί στα συστήματα της Forthnet
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 γινεται δεσμευση βρογχου κτλ και μετα εχεις το πιθανη ημερομηνια ενεργοποισης ταδε.υπομονη.μπορει να ειναι απο 10 μερες μεχρι.... απλα πλεον ολοι ενεργοποιουνται γρηγορα.αν φαει παλι reject μετα μιλα με eett:P
caveneo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Σήμερα ανανεώθηκε, άντε να δούμε πιστεύω είμαστε σε καλύτερο δρόμο. Με το λογαριασμό του ΟΤΕ τί θα γίνει από τη στιγμή που θα είμαι για ένα μήνα στη forthnet; 08/06/2010 18:05To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση 08/06/2010 18:05Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ 03/06/2010 10:23 Βρίσκεστε σε αναμονή δέσμευσης καλωδίωσης στον ΟΤΕ 03/06/2010 10:23Η αίτησή σας έχει παραληφθεί και καταχωρηθεί στα συστήματα της Forthnet
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 θα ερθει ο τελευταιος λογαριασμος απο οτε ειτε να πληρωσεις ειτε να παρεις και game over.ελα θα ενεργοποιηθεις τωρα.
caveneo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Άντε καιρός ήταν να γλυτώσουμε τα @#@#%%#!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Άντε καιρός ήταν να γλυτώσουμε τα @#@#%%#!! καλώς ήρθες στην πιταρισμένη Lagnet!
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 καλα εξαρτατε τι χρηση κανει και ο καθενας.αμα ειναι για Online...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.