caveneo Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Τελικά έγινε. Downstream Upstream SNR Margin: 3.2 25.8db Line Attenuation: 42.8 26.9 db Data Rate: 6317 377 kbps Είμαι την τύχη μου μέσα 3 χιλιόμετρα από το dslam. Άρα και να λήξει η 12μηνη σύμβαση και να πάω σε άλλη εταιρεία δεν θα έχει διαφορά. Δηλαδή αν βάλω forthnet adsl economy (που ήθελα να βάλω) πάλι σε αυτές τις ταχύτητες θα κλειδώνει έτσι; Μήπως το upload όμως πάει όντως 1Mbit;
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Τελικά έγινε. Downstream Upstream SNR Margin: 3.2 25.8db Line Attenuation: 42.8 26.9 db Data Rate: 6317 377 kbps Είμαι την τύχη μου μέσα 3 χιλιόμετρα από το dslam. Άρα και να λήξει η 12μηνη σύμβαση και να πάω σε άλλη εταιρεία δεν θα έχει διαφορά. Δηλαδή αν βάλω forthnet adsl economy (που ήθελα να βάλω) πάλι σε αυτές τις ταχύτητες θα κλειδώνει έτσι; Μήπως το upload όμως πάει όντως 1Mbit; με τετοια αποσταση δεν θα εχει διαφορα οτι εταρεια και να πα κανεις.τον ιδιο χαλκο θα παρεις.κανε ενα reboot γιατι μαλον η γραμμη κανει σκαμπανεβασα για αυτο κλειδωσες 377 στο up.θα ανεβει στο 1021 και θα παιζει το snr.απλα στο down to 3,2 snr ειναι πολυ χαμηλο και βλεπω να σου κανει αποσυνδεσεις.και βλεπω να σουαλλαζουν προφιλ και να πεφτει και αλλο η ταχυτητα υποχρεωτικα για να μεινει stable.εκτος αν ετυχε να πεσει εκεινη την στιγμη.πολυ attenuation.μετα μου λενε γιατι δεν βαζει καποιος Linksys και βαζει speedtouch.γιατι οι μισες γραμμες ειναι μπαχαλο.δεν ειναι η ελλαδα για Linksys.δεν αλλαζει κατι με το economy.το adsl σε ολα τα προγραμματα ειναι ιδιο.απλα αλλαζεις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ τηλεφωνιας.κανε ενα restart και ξαναπες τα νουμερα.και τι ρουτερ εχεις? νομιζα καταλαβα κατι λαθος.τωρα εχεις 8 αρα οτε οχι forthnet .κανονικα 1 mbit upload δεν δινει?γιατι κανονικα θα πρεπε να κουμπωνες πιο ψηλα σε upload και με χαμηλοτερο snr.γιατι 3317 δεν στεκει.512 θα πρεπε .και το snr σου ειναι πολυ ψηλα.και forthnet Να βαλεις πανω κατω ιδιο κλειδωμα θα δεις.λιγο πιο γρηγορο ισως ΑΝ το margin σου ειναι σταθερο διοτι ο οτε κλειδωνει με 9 και η forthnet με 6 .alla ακομα και να εχει διαφορα απλα θα ειναι 7,5 Mbit/1.παραπανω δεν το κοβω να πας.απλα δεν καταλαβα αν εχειςοτενετ και εγινες 8 η αν εβαλες forthnet 2Plkay.παντως μεγαλες αλλαγες δεν θα δεις.ισως οπως ειπα να παει 7,5 με 1.ισως γιατι αν κανει πολλα σκαμπανεβασματα θα αναγκαστει και η forthnet να σε βαλει με 8 snr.αλλα και 6 με 9 κανα megabit διαφορα.
caveneo Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Downstream Upstream SNR Margin: 4.2 25.7db Line Attenuation: 42.8 26.9 db Data Rate: 6479 381 kbps Σήμερα το πρωί που άνοιξα το PC και το Router είχε αυτές τις ενδείξεις. Με 8 Mbps η Connx σου δίνει 300 κάτι (δεν θυμάμαι ακριβώς) για upload.
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 αν δινει τετοιο upload οκ.απλα εχεις χαμηλο downstream margin και ισως σου κανει αποσυνδεσεις.απλα νομιζα οτι θα διναν 512 Up και με παραξενευε που δεν το πιανες διοτι εχεις πολυ μεγαλο margin στο Up.krima Να μην δινουν 1024.ξεφτιλα.σε οτιδηοποτε μεχρι 24 megabit πακετο θα το ειχες.απλα του οτε το 24 ειναι το πιο ακριβο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 384k upload δίνει με τα 8mbit η ΟΤΕnet...
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 384k upload δίνει με τα 8mbit η ΟΤΕnet... αρα 377 που κλειδωνει ειναι οκ.οποτε αν εξαιρεσουμε το πολυ χαμηλο margin στο down κατα τα αλλα ειναι μια χαρα.τωρα αμα θελει παραπανω Upload γιατι στο down δεν θα δει ας παει σε εναλακτικο η σε 24 του οτε που εχει 1 up.leς και θα κουραστουν να δωσουν 1 Up στα 8 mbit.θα τους λειψει upload bandwidth.αλλα θα μου πεις επιτηδες το κανουν να σε σπρωχνουν στα 24 για ποιο πολλα λεφτακαι μετα να σου λενε σε παμε στα 8 διοτι στα 24 δεν παιζεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ακριβώς όπως τα λες στην τελευταία πρόταση....
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ακριβώς όπως τα λες στην τελευταία πρόταση.... εβγαλε ποτε κατι καλο ο οτε για να βγαλει τωρα?
caveneo Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δεν ξέρω αν θυμάστε για ποιο λόγο είχα αρχίσει το θέμα αυτό. Ήταν γιατί πήγα πέρυσι τέτοιο καιρό περίπου να κάνω αίτηση στη forthnet και μετά από ένα μήνα με πήραν τηλέφωνο από την εν λόγω εταιρεία και με ενημέρωσαν πως δεν γίνεται να βάλω adsl γιατί ο OTE τους ειδοποίησε ότι δεν έχει χαλκό (κάτι τέτοιο). Μετά πήγα στο ΟΤΕ και σε 5 μέρες μου έβαλε τα πάντα. Μετά από μένα πήγε ένας άλλος φίλος μου που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία (από πάνω μου) και έπαθε το ίδιο πράγμα, με αποτέλεσμα να πάει και αυτός στον ΟΤΕ. Πριν ένα μήνα ήρθε και άλλος φίλους μου και νοίκιασε στην πολυκατοικία και του είπα να πάει να βάλει forthnet σκεπτόμενος ότι αφού έχει περάσει 1 χρόνος και υπάρχουν στην πολυκατοικία 2 άτομα με adsl connx, δεν θα έχει δικαιολογία ο ΟΤΕ να πει ότι δεν μπορεί να δώσει και καλά τη γραμμή στη Forthnet. Έλα όμως που πήγαν και τους έριξαν και αυτούς άκυρο. Τί γίνεται; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται αυτό; Είναι λογικό κάτι τέτοιο;
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δεν ξέρω αν θυμάστε για ποιο λόγο είχα αρχίσει το θέμα αυτό. Ήταν γιατί πήγα πέρυσι τέτοιο καιρό περίπου να κάνω αίτηση στη forthnet και μετά από ένα μήνα με πήραν τηλέφωνο από την εν λόγω εταιρεία και με ενημέρωσαν πως δεν γίνεται να βάλω adsl γιατί ο OTE τους ειδοποίησε ότι δεν έχει χαλκό (κάτι τέτοιο). Μετά πήγα στο ΟΤΕ και σε 5 μέρες μου έβαλε τα πάντα. Μετά από μένα πήγε ένας άλλος φίλος μου που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία (από πάνω μου) και έπαθε το ίδιο πράγμα, με αποτέλεσμα να πάει και αυτός στον ΟΤΕ. Πριν ένα μήνα ήρθε και άλλος φίλους μου και νοίκιασε στην πολυκατοικία και του είπα να πάει να βάλει forthnet σκεπτόμενος ότι αφού έχει περάσει 1 χρόνος και υπάρχουν στην πολυκατοικία 2 άτομα με adsl connx, δεν θα έχει δικαιολογία ο ΟΤΕ να πει ότι δεν μπορεί να δώσει και καλά τη γραμμή στη Forthnet. Έλα όμως που πήγαν και τους έριξαν και αυτούς άκυρο. Τί γίνεται; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται αυτό; Είναι λογικό κάτι τέτοιο; αν ειχαν pcm τοτε δεν θα μπορουσαν να βαλουν καν adsl.αν δεν ειχε η forthnet ports οκ δεν θα ειχε μια φορα αλλα οχι ολες και ο οτε δεν θα λεγε οτι δεν εχει χαλκο.αρα ο οτε το κανει επιτιδες.ας κανετε ολοι μαζι κατι το απλο.ας βαλει και αυτος οτε να παει να του ερθει η γραμμη και μετα αιτηση και οι 3 μαζι να γυρισουν οι γραμμες σε αλλη εταρεια αλλιως μετα σε καμια eett. η γραμμη σου οπως και των γειτονων φτανει μεχρι το αστικο κεντρο του οτε.μεσα στο ιδιο κτιριο υπαρχει η αιθουσα παροχων που ειναι o provider.Σε αυτην την αιθουσα δεν παιζει να μην υπαρχει ελευθερο ζευγος που να κατεβαινει κατω.τι περιοχη μερος?
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 υπαρχει κανονικα α/κ στο περιστερι.οποτε μαλλον λιγο μαμακιουλες λεει ο οτε.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.