Προς το περιεχόμενο

Νέα Αίτηση για Forthnet ADSL Economy!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ίσως να μην σε έχουν ακόμα σε 4mbit profile, πάρε τηλέφωνο την ΟΤΕnet και πες τι παίζει...

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τότε στις ρυθμίσεις του router δεν θα έβγαζε 4095; Αφού χρονίζεται σε αυτήν την ταχύτητα. Δεν ξέρω τί να σου πω.

Δημοσ.

αλλο στα ποσα κλειδωνει αλλο αν το account σου εχει γινει 4 mbit.β.κλειδωσε το ασυρματο.γ.δεβν τρεχουμε ποτε speedtest αλλα κανουμε αυτο που ειπε ο thresh.μεγιστο κατεβασμα 400 kilobytes.η δοκιμη με καλωδιο οχι ασυρματο.thresh στα ονειρα μπορει να παιξει με 42,5 attenuation στα 8.ειδικα με 8 snr Που τους κλειδωνει ο οτε.ελλαδα ειμαστε.το τι λεει θεωρητικα η βλακεια του ADSLGR με σχεση την πραξη εχει διαφορα.:P.αν δει 6 θα ειναι θαυμα.

Δημοσ.

Ακριβώς αυτά έχω κάνει. Το μέγιστο που είδα τώρα από τορρεντ είναι 220KB/s. Ασύρματο πάντα off. Μόνο με ethernet σύνδεση.

Δημοσ.

Έχω στη μπρίζα του τηλεφώνου μόνο του router επάνω. Πρέπει να βάλω το διαχωριστή; Και στη άλλη μπρίζα του τηλεφώνου μέσα στο δωμάτιο έχω το τηλέφωνο. Παίζει ρόλο αυτό;

Δημοσ.

ναι ολα τα τηλεφωνα χριαζονται φιλτρα οπως και τα fax και οι συναγερμοι και τα 56 κ modem και τα μηχανηματα πιστωτικων.αλλιως κανει προβληματα sto adsl.

Δημοσ.

Μάλιστα. Να βάλω και τον άλλον το διαχωριστή στο router; Έχω δύο διαχωριστές. Δεν πιστεύω να πειράξει; Έτσι;

Δημοσ.

Τελικά έπιασε την κανονική ταχύτητα και κατεβάζει με 430KB/s.

Ερώτηση: Τώρα να πάρω στη forthnet να τους πω τί έγινε;;;;; ή να το αφήσω;

• Super Moderators
Δημοσ.

τι να τους πεις? τώρα ότι έγινε έγινε, για να φύγεις από OTEnet πρέπει να πληρώσεις ρήτρα...

Δημοσ.

Όχι για να φύγω από τον ΟΤΕ, απλώς για να ξέρουν. Η σύμβασή μου είναι 12μηνη. Μετά το πέρας της συμβασης δεν γίνεται να πάω στη forthnet;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...