poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Τελικα πηγα στον οτε σημερα στο περιστερι και εβαλα 4 μεγαμπιτ αλλα upload εχει 256 μονο.πολυ λιγο.η τυπισσα που ηταν μου ειπε να τησ δωσω εναν αριθμο απο την πολυκατοικια για να δει ποσο μακρυα ειναι απο το dslam. Και εβγαλε 3 χιλιομετρα και οτι θα χρονιζει στα 5,1μεγαμπιτ.για αυτο διαλεξα την 4αρα.γκαντεμια!οταν κανουν αναβαθμιση μπορει να αλλαξει κατι?παντωσ μου ειπε οτι θα ριξουν τισ τιμεσ.δηλαδη η 4αρα θα κανει οσο η αρα. δεν θα αλλαξει τιποτα και να γινει αναβαθμιση.με 3 km αποσταση καλο μας βραδυ....
caveneo Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Πήρα σήμερα τηλέφωνο για ραντεβού και θα έρθουν την Κυριακή να μου το συνδέσουν και μετά από 2 με 3 μέρες θα έχω και dsl.
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 οταν το συνδεσουν θα εχεις adsl μετα απο 20 λεπτα που θα σου ερθουν τα στοιχεια με sms στο κινητο .το ιδιο και το τηλεφωνο θα παιξει απευθειας αλλα θα μπορεις να δεχτεις εισερχομενες μετα απο 30 λεπτα
caveneo Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μακάρι φίλε. Εμένα η τύπισσα που μου έκανε τη σύδεση έτσι μου είπε πάντως.
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 εφοσον θεωρητικα η γραμμη απο τον οτε ειναι ετοιμη απλα σου μεικτονομοθυν την γραμμη και παιζεις εκτος αν εχει προβλημα η γραμμη.με το χερι στην φωτια.
caveneo Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ηρθε σημερα ο τυπος και εχω τηλεφωνο.απο βδομαδα θα παω να παρω και το baudtec wifi m/r να παρω και τους κωδικους. Τωρα μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι ο οτε ειπε στη forthnet οτι δεν εχει χαλκο με αποτελεσμα να μου ακυρωσουν την αιτηση.ενω πηγα στο οτε και τακ τακ χωρις να υπαρχει κανενα προβλημα μου καναν την συνδεση σε 4 μερες. Και dsl θα πηγαινα αυριο στον οτε αλλα δουλευω πρωι.σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα γιναν ολα. Τι γινεται;
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ηρθε σημερα ο τυπος και εχω τηλεφωνο.απο βδομαδα θα παω να παρω και το baudtec wifi m/r να παρω και τους κωδικους. Τωρα μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι ο οτε ειπε στη forthnet οτι δεν εχει χαλκο με αποτελεσμα να μου ακυρωσουν την αιτηση.ενω πηγα στο οτε και τακ τακ χωρις να υπαρχει κανενα προβλημα μου καναν την συνδεση σε 4 μερες. Και dsl θα πηγαινα αυριο στον οτε αλλα δουλευω πρωι.σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα γιναν ολα. Τι γινεται; Η den υπαρχει ζευγαρι στο Mirroring για να παει στον εναλακτικο που το θεωρω χλωμο η απλα ο οτε βρηκε εναν ωραιο τροπο για να πηγαινουν σε αυτον.και ο οτε εννοειτε οτι τους δικους του πελατες τους φτιαχνει σε 2-3 ημερες.fuckin bast...rds of οτε.μονωπολιο στο μεγαλειο.
caveneo Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Σήμερα παω στο οτεσοπ Να πάρω Τον εξοπλισμό. AN εχω Και νετ ΘA είναι όντως πολύ κουφό.
blacksuede Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 εγω για το δευτερο σπιτι εκανα αιτηση για το ιδιο πακέτο, adsl economy, και ξερω οτι στον 4ο όροφο έχουν ontelecoms, και οτι επίσης στον 3ο ένας παραδοσιακός έχει ΟΤΕ...έδωσα στο κατάστημα το τηλέφωνο του παραδοσιακού και περιμένω...Θα είναι με αριθμοδότηση forthnet οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να ελέγξω την κατάσταση, το μόνο που μου είπαν είναι ότι σε κάποια φάση θα με πάρουν τηλέφωνο για να έρθει ο τεχνικός...αυτά...και καλή μου τύχη που λένε....!!!
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 εγω για το δευτερο σπιτι εκανα αιτηση για το ιδιο πακέτο, adsl economy, και ξερω οτι στον 4ο όροφοέχουν ontelecoms, και οτι επίσης στον 3ο ένας παραδοσιακός έχει ΟΤΕ...έδωσα στο κατάστημα το τηλέφωνο του παραδοσιακού και περιμένω...Θα είναι με αριθμοδότηση forthnet οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να ελέγξω την κατάσταση, το μόνο που μου είπαν είναι ότι σε κάποια φάση θα με πάρουν τηλέφωνο για να έρθει ο τεχνικός...αυτά...και καλή μου τύχη που λένε....!!! μεσα στο site φενεται που βρισκεται η αιτηση.απο εκει και περα η αιτηση παει στον οτε ο οτε οποτε φιλοτιμιιθει ενωνει την γραμμη μεχρι box η κατανεμητη και μετα ερχεται ο τεχνικος για να την ενωσει με το σπιτι.ολα αυτα παντα στην θεωρια Σήμερα παω στο οτεσοπ Να πάρω Τον εξοπλισμό. AN εχω Και νετ ΘA είναι όντως πολύ κουφό. λογικα θα εχεις.το να συνδεσεις κανεις adsl δεν ειναι θαυμα αλλο που στην ελλαδα ειναι θαυμα.στο εξωτερικο στο βαζουν και την ιδια μερα.δεν ειναι μεγαλη δουλεια ουτε δυσκολη αλλα κανεις δεν υποχρεωνει την οτε να ενεργοποιησει την γραμμη των εναλακτικων σε 5 μερες οπωςκανει με τις δικες του.μονοπωλιο.
caveneo Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Και ναι όντως έχω ίντερνετ με απογοητευτικές ταχύτητες. Πρώτη μέτρηση: http://www.speedtest.net/result/462009601.png Δεύτερη μέτρηση: http://www.speedtest.net/result/462012953.png Ορίστε και οι τιμές από το router: Downstream-> SNR Margin: 7.3db, Line Attenuation: 42.8db, Data Rate: 4095Kbps. Upstream-> SNR Margin: 30.4db, Line Attenuation: 26.7db, Data Rate: 253Kbps.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 είσαι στο ιδιόκτητο της Forthnet? με ποιο router? τρέχεις σε adsl2+ mode? με σχεδόν 43db line attenuation συγχρονίζεις max θεωρητικά γύρω στα 8mbit... βγάλε όλες τις συσκευές από τις μπρίζες του σπιτιού και άφησε μόνο του το router και άστο να ξανασυγχρονίσει...
caveneo Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Όχι της fothnet (η fothnet μου είπε ότι ο ΟΤΕ της είπε ότι δεν γίνεται να μου βάλει νετ) και πήγα στον ΟΤΕ. Έκανα 4Mbps γιατί εδώ η περιοχή μου σύμφωνα με τον ΟΤΕ δεν πιάνει πάνω από 5,7Mbps, αλλά εγώ δεν πιάνω ούτε πάνω από 2Mbps. Ένα τηλέφωνο έχω μόνο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 ah λάθος μου, μπερδεύτηκα... κατέβασε από το site της Nvidia/AMD/Microsoft κάποιο αρχείο και δες πόσα KB/sec πιάνεις ή από τον ftp της OTEnet
caveneo Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Από το ftp της OTEnet γύρω στα 120ΚΒ/s έπαιζε. Τώρα που κατεβάζω το Live Messenger 2009 από τη microsoft πιάνει 40, 70, 90, 50, και πάει λέγοντας. Πάνω από 100 δεν το έχω δει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.