Προς το περιεχόμενο

τιτανικοσ

K-Sof

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την εχετε δει την ταινια τιτανικος εγω εριξα παντος πολλη κλαμα.τι γνωμη εχετε??????????????????????????????????????????????????????????????????:-D

Δημοσ.

ααχ..τι μου θυμισες..οταν πρωτοβγηκε δεν με αφηναν να παω να την δω γιατι ειχα ακαταλληλες σκηνες λεγανε..:-(

μετααα απο 3 χρονια την ειδα..πολυ κλαμα..ειδικα εκεινη η σκηνη οπου οι μουσικοι συνεχιζαν να παιζουν αν και το πλοιο βυθιζοταν..σνιφ...σνιφ...:cry:

Δημοσ.
την εχετε δει την ταινια τιτανικος εγω εριξα παντος πολλη κλαμα.τι γνωμη εχετε??????????????????????????????????????????????????????????????????:-D

Ότι πρέπει να βγεις έξω με την Ζωή :mad:

Δημοσ.
εγω θυμαμαι την αλλη που η κοτα η Winslet στρογγυλοκαθισε στο μαδερι και αφησε τον κακομοιρη τον DiCaprio να ψοφησει απο το κρυο

γυναικες:P

Χε...την ίδια συζήτηση έκανα και με έναν φίλο μου όταν τελείωσε η ταινία...τι να πεις...όλα δικά τους τα θέλουν...:mad:

Δημοσ.
Χε...την ίδια συζήτηση έκανα και με έναν φίλο μου όταν τελείωσε η ταινία...τι να πεις...όλα δικά τους τα θέλουν...:mad:

οσο πιανει η μπογια τους γιατι μετα .....

Δημοσ.

Η Κλάμα

Η κλάμα

Της κλάματος

Την κλάμα

Ω κλάμα

Οι κλάματες

Των κλαμάτων

Τις κλάματες

Ω κλάματες

μιλάμε για ΠΟΛΛΗ ΚΛΑΜΑ

Δημοσ.

Θρυλική ταινία, πήγαινα γυμνάσιο τότε (μαλλιάς, σπυριά, άιρον μέιντεν) και είχα προσκαλέσει ένα κοριτσάκι να πάμε να τη δούμε σε ένα θερινό σινεμά με σκοπό να τη χουφτώσω στις πίσω θέσεις τελοσπάντων αλλά αυτή κόλλησε με το ντικάμπριο και με ξέχασε. Στράβωσα, αλλά μετά την ταινία την πήρα αγκαλιά για να την παρηγορήσω γιατί είχε πλαντάξει στο κλάμα, ε και χαρτομάντιλο στο χαρτομάντιλο, αγκαλιά στην αγκαλιά, έπεσε το μπαλαμούτιασμα και όλοι μείναμε ευχαριστημένοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...