Iron_man21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 το έχει δει κανείς αυτό το έργο με τον Paul Walker?μόλις πριν λίγο το είδα και μου άρεσε πάρα πολύ.μπορείτε να μου :shifty: και άλλα τέτοια εργάκια όπως αυτό?
drk2276 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 iron man οντως ειναι ωραια ταινια και αρκετα απροβλεπτη !στο ιδιο ακριβως στυλ δεν μπορω να σκεφτω καμια . αλλες που μου αρεσανε ηταν το secret window , το butterfly effect , το secret (αν θυμαμαι καλα τον τιτλο) ,το ορφανοτροφειο και το the others.
Iron_man21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 iron man οντως ειναι ωραια ταινια και αρκετα απροβλεπτη !στο ιδιο ακριβως στυλ δεν μπορω να σκεφτω καμια . αλλες που μου αρεσανε ηταν το secret window , το butterfly effect , το secret (αν θυμαμαι καλα τον τιτλο) ,το ορφανοτροφειο και το the others. thanks.το secret window το έχω δει και είναι πολυ ωραίο.τα άλλα δεν τα έχω δει αλλα θα τα κατεβάσω.
Toufas Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 χαλια εργο χωρις καμια λογικη. εχασα την ωρα μου παντως
Iron_man21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 χαλια εργο χωρις καμια λογικη. εχασα την ωρα μου παντως γιατι μου το κάνεις τωρα αυτο ρε Toufas???????:cry:
PCharon Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Εγώ είδα πολλά αρνητικά σχόλια από δω κι από εκεί και δεν έκανα τον κόπο να το δω... (ούτε από το trailer τρελάθηκα)
kostetos Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Ενταξει δεν ηταν και ταινιαρα..την ειδα πριν κανα διμηνο..βλεποταν παντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.