Προς το περιεχόμενο

Joomla και Firefox restart! Full memory usage!

Xenobius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 σελίδες με joomla και όταν πηγαίνω πλέον να μπω στο administrator για back-end μου κλείνει τον firefox. Το ίδιο και με τον IE. Αν ανοίξω το task bar βλέπω ότι η μνήμη φτάνει στα 2GB (!!!!) περίπου. Και μάλιστα αν δεν πατήσω τους κωδικούς μου είναι στα 1.3GB και με το που πατήσω και μπει ανεβαίνει 1.98GB και κλείνει.

Οι λεπτομέρειες λάθους του firefox είναι :

Add-ons: {CAFEEFAC-0016-0000-0011-ABCDEFFEDCBA}:6.0.11,{CAFEEFAC-0016-0000-0013-ABCDEFFEDCBA}:6.0.13,[email protected]:1.0,{972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd}:3.0.8

BuildID: 2009032609

CrashTime: 1239883705

Email: ---

InstallTime: 1238234851

ProductName: Firefox

SecondsSinceLastCrash: 844

StartupTime: 1239883258

Theme: classic/1.0

URL: ---

Vendor: Mozilla

Version: 3.0.8

Αυτή η αναφορά περιέχει ακόμα πληροφορίες για την κατάσταση της εφαρμογής την στιγμή που κόλλησε.

(Έχω βγάλει email και URL μην μου πείτε ότι κάνω και διαφήμιση! ):eek:

Έχει ξανατύχει σε κάποιον?

Δημοσ.

Το pc μου είναι με xp-sp2.

Tα διέγραψα τα cookies και όντως δεν κάνει τώρα επανεκκίνηση. Αλλά ακόμα βλέπω ότι και μόνο να μπω στο site πάει η μνήμη στο 1.3GB. Εγώ έχω 4GB RAM και δεν με πολυκαίει, αλλά αν φορτώνει έτσι και στους άλλους, δεν με συμφέρει γιατί είναι site-κατάλογος μαγαζιών.

E και όσο να ναι είναι κακό! :mad:

Δημοσ.

Ναι μήπως εχεις βαλει αρκετά add ons?

Δοκίμασε απεγκατάσταση & εγκατάσταση ξανά στον ff.

Παρε πρώτα back up τα bookmarks σου.

Eπισης αμα τρέχεις τοπικά το site στο σύστημα σου μπορεί να φταίει και αυτό.

Αν παραμένει το πρόβλημα δοκίμασε σε άλλο pc η δώσε μου το link μέσω pm να δοκιμάσω εγω αν δεν έχεις την δυνατότητα αυτή.

Δημοσ.

Πάντως και στον ΙΕxplorer με πέταγε έξω.

Για addons,υπήρχε ένα Java Quick Starter και το ξήλωσα! Είχα και πριν το alexa αλλα το έβγαλα μήπως έκανε αυτό ζημιά.

@Streetfighter, σου εστειλα με pm το λινκ, πες μου οταν το δεις...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:40 ----------

ΈΚανα και απο την αρχή απεγκατάσταση και εγκατασταση του firefox τιποτα. Πάντως από οτι μου είπε ο Street-Fighter που το κοίταξε, δεν φταίει το site σαν server γιατί σε αυτόν δεν φουσκώνει η μνήμη. Οπότε ψάχνουμε για ρύθμιση σε μένα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...