spark_of_hope Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Γεια σας, εχω windows vista και ενα antivirus κατεβασμενο απο το ιντερνετ που λεγεται avast.το προβλημα μου ειναι οτι(περαν του οτι δεν ξερω αν εβαλα το προβλημα στην σωστη κατηγορια) συχνα ο υπολογιστης μου κλεινει και εμφανιζεται μπλε οθονη και "ξαναξεκιναει" ας πουμε". υποψιαζομαι ιο αλλα το avast δεν βρισκει κατι οποτε τωρα δεν ξερω τι γινεται. υπαρχει κανεις που να ξερει καλυτερα να μπορει να προτεινει κατι? Ευχαριστω
Αδμιν Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Να δεις τι γραφει η μπλε οθονη. Κατα πασα πιθανοτητα θα λεει οτι κτυπαει καποιος driver. ΥΓ. Γενικα, τα μηνυματα λαθους, ειναι για να τα διαβαζουμε, σε ο,τι χρωμα κι αν ειναι.
giorgos147 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 ΥΓ. Γενικα, τα μηνυματα λαθους, ειναι για να τα διαβαζουμε, σε ο,τι χρωμα κι αν ειναι. Τώρα θα πει το κλασικό...Ναι αλλά περνάει γρήγορα η μπλε εικόνα και δε προλαβαίνω
spark_of_hope Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 μμμ καλα θα δω τοτε και θα ενημερωσω(ναι ειναι κλασικο αλλα ελπιζω οντως να προλαβω να διαβασω), Ευχαριστωωω! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:59 ---------- Να δεις τι γραφει η μπλε οθονη.Κατα πασα πιθανοτητα θα λεει οτι κτυπαει καποιος driver. ΥΓ. Γενικα, τα μηνυματα λαθους, ειναι για να τα διαβαζουμε, σε ο,τι χρωμα κι αν ειναι. τελικα αν χτυπαει καποιος driver,εγω τι κανω? επισης υπαρχει πιθανοτητα να ειναι καποιος ιος που να μην βρισκει το avast και να χρειαζεται να βαλω κατι αλλο? Ευχαριστω και παλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.