sitop Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Με την ευκαρία των διακοπών Πάσχα είπα να αναβαθμίσω το appletv στην έκδοση 2.3.1. Μαζί με το nitoTV παίζει όλα σχεδόν τα αρχεία εκτός από mkv HD μαζί με όλα τα καλούδια που έχει από την μαμά Apple. Μέχρι και το eyetv παίζει για εγγραφή από τηλεόραση. Αυτό που προσπαθώ τελικά, είναι να συνδέσω ένα bluetooth πληκτρολόγιο για να δουλέψει και ο firefox. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς bluetooth usb σε mac; Αν ναι, ας μου προτείνετε κάποιο που να είναι συμβατό.
dream21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Με την ευκαρία των διακοπών Πάσχα είπα να αναβαθμίσω το appletv στην έκδοση 2.3.1.Μαζί με το nitoTV παίζει όλα σχεδόν τα αρχεία εκτός από mkv HD μαζί με όλα τα καλούδια που έχει από την μαμά Apple. Μέχρι και το eyetv παίζει για εγγραφή από τηλεόραση. Αυτό που προσπαθώ τελικά, είναι να συνδέσω ένα bluetooth πληκτρολόγιο για να δουλέψει και ο firefox. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς bluetooth usb σε mac; Αν ναι, ας μου προτείνετε κάποιο που να είναι συμβατό. ολα τα λεφτα φιλε για το appletv ειναι το atvflash. εαν θες κατι παραπανω μονο μεσω pm διοτι θα παει για delete το ποστ λογο unofficial firmware/hack
alexzzz Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 (στον τίτλο μηλαράκι είναι αυτό που δεν εμφανίζεται; )
deus Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 εγώ σου προτείνω να βάλεις boxee !!! πολύ καλό interface λειτουργίες και κάνεις και stream από δίκτυο για να μην μεταφέρεις τα αρχεία σου συνέχεια στο appleTV
dream21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 εγώ σου προτείνω να βάλεις boxee !!! πολύ καλό interface λειτουργίες και κάνεις και stream από δίκτυο για να μην μεταφέρεις τα αρχεία σου συνέχεια στο appleTV το aTV Flash που εγραψα πιο πανω εχει τα παντα: >Included Software: - FTP/SFTP/SSH Access - Transfer files to and from the Apple TV - NitoTV 0.7.2 - Play DVD files, enable USB storage and much more - Couch Surfer 0.6 - Safari based web browser - ATVFiles 1.2.0 - Browse and play stored content - Sapphire 6.5 - Play and organize media using IMDB database - XBMC - A fully customizable media center software - Boxee - Watch and share media with your friends - Keyboard Magic - USB keyboard support - Maintenance - Toggle auto-update on/off, and install additional features - All Available Video Codecs (Perian, A52, Mplayer, etc) Supported Video Formats: - AVI, DivX, Xvid, FLV, WMV, RM and RMVB - MKV formats supported up to 480p resolution (hardware limited) - MPEG-1, MPEG-2, MPEG-3 and MPEG-4 - DVD files (VIDEO_TS/VOB) - AVI support for: AAC, AC3 Audio, H.264, MPEG4, and VBR MP3 - Subtitle support for SSA and SRT - plus many more (click here for the full list)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Απ' ότι βλέπω η υποστήριξη για mkv containers φτάνει μέχρι τα 480p στο aTV-Flash. Δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι το AppleTV υποστηρίζει μέχρι 720p...
georgeadams Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Αν δεν κάνω λάθος, το Apple TV υποστηρίζει hardware acceleration για HD Video μόνο για m4v και όχι για mkv.
dream21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Απ' ότι βλέπω η υποστήριξη για mkv containers φτάνει μέχρι τα 480p στο aTV-Flash. Δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι το AppleTV υποστηρίζει μέχρι 720p... http://www.apple.com/appletv/specs.html Αν δεν κάνω λάθος, το Apple TV υποστηρίζει hardware acceleration για HD Video μόνο για m4v και όχι για mkv. Εχεις δικιο
georgeadams Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Ναι, βρήκα και που το είχα διαβάσει. Εκεί μάλιστα αναφέρει και ένα προγραμματάκι (δυστυχώς Windows-only) που αναλαμβάνει να μετατρέψει πολύ γρήγορα τα mkv σε mp4.
dream21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Ναι, βρήκα και που το είχα διαβάσει. Εκεί μάλιστα αναφέρει και ένα προγραμματάκι (δυστυχώς Windows-only) που αναλαμβάνει να μετατρέψει πολύ γρήγορα τα mkv σε mp4. απο προγραμματα υπαρχουν πολλα οπως το MPEG Streamclip και μπορει καπιος να το κατεβασει απο το Apple's downloads και ειναι και και αυτο freeware.ενα παιδι σε macbook air ενα αρχειο 4.3gb mkv για να το μετατρεψει σε mp4 θελει περιπου 4-5 λεπτα. το θεμα ειναι ομως να αποφυγει καποιος την μετατροπη. δεν εχω δοκιμασει να πεξω αρχειο 4,3gb απο το boxee.στο xbmc μου κανει σπασηματα.θα το δοκιμασω το βραδυ που θα ειμαι σπιτι και θα σου πω νεοτερα. update: τελικα ουτε με το boxee πεζουν τα μεγαλα αρχεια mkv.οποτε η λυση μετατροπη σε mp4 ειναι μονοδρομος προς το παρον.εαν το ριμαδι ειχε μεγαλυτεο επεξεργαστη κατι θα γινοταν anyway
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 http://www.apple.com/appletv/specs.html Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις με την παράθεση του link. Στα επίσημα specs πάντως δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από αυτό που έγραψα (ότι το AppleTV υποστηρίζει μέχρι 720p): Video formats supported * H.264 and protected H.264 (from iTunes Store): Up to 5 Mbps, Progressive Main Profile (CAVLC) with AAC-LC audio up to 160 Kbps (maximum resolution: 1280 by 720 pixels at 24 fps, 960 by 540 pixels at 30 fps) in .m4v, .mp4, and .mov file formats * iTunes Store purchased video: 320 by 240 pixels, 640 by 480 pixels, 720 by 480 pixels (anamorphic), or high-definition 720p * MPEG-4: Up to 3 Mbps, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps (maximum resolution: 720 by 432 pixels at 30 fps) in .m4v, .mp4, and .mov file formats
dream21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις με την παράθεση του link. Στα επίσημα specs πάντως δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από αυτό που έγραψα (ότι το AppleTV υποστηρίζει μέχρι 720p): Video formats supported * H.264 and protected H.264 (from iTunes Store): Up to 5 Mbps, Progressive Main Profile (CAVLC) with AAC-LC audio up to 160 Kbps (maximum resolution: 1280 by 720 pixels at 24 fps, 960 by 540 pixels at 30 fps) in .m4v, .mp4, and .mov file formats * iTunes Store purchased video: 320 by 240 pixels, 640 by 480 pixels, 720 by 480 pixels (anamorphic), or high-definition 720p * MPEG-4: Up to 3 Mbps, Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps (maximum resolution: 720 by 432 pixels at 30 fps) in .m4v, .mp4, and .mov file formats υποστηριζει μονο H.264 αρχεια.γιαυτο εβαλα το λινκ.τα αρχεια matroska mkv δεν τα αναγνωριζει το apple tv με το official software ειται ειναι 2.0.2 ειτε 2.3.1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 υποστηριζει μονο H.264 αρχεια.γιαυτο εβαλα το λινκ.τα αρχεια matroska mkv δεν τα αναγνωριζει το apple tv με το official software ειται ειναι 2.0.2 ειτε 2.3.1 Αυτό είναι σίγουρο. Αλλά έχω την εντύπωση ότι το AppleTV έχει hardware περιορισμό μέχρι τα 720p. Οπότε ακόμα κι αν βάλεις ATV Flash, τα 1080 δεν θα τα δεις.
dream21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Αυτό είναι σίγουρο. Αλλά έχω την εντύπωση ότι το AppleTV έχει hardware περιορισμό μέχρι τα 720p. Οπότε ακόμα κι αν βάλεις ATV Flash, τα 1080 δεν θα τα δεις. εβαλα και 720p αλλα και παλι κολλαει.πιστευο οτι του λειπει δυναμη ισχυος λογο cpu.στην τελικη τι να σου κανει και το 1GHZ:-) edit: το δοκιμασα και σε patchstick εκτος απο atvflash , και το εβαλα να παιξει και με xbmc +boxee + nitoTV τιποτα τζιφος
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 εβαλα και 720p αλλα και παλι κολλαει.πιστευο οτι του λειπει δυναμη ισχυος λογο cpu.στην τελικη τι να σου κανει και το 1GHZ:-) edit: το δοκιμασα και σε patchstick εκτος απο atvflash , και το εβαλα να παιξει και με xbmc +boxee + nitoTV τιποτα τζιφος Αν δεν παίζει ούτε 720p τι διάολο παίζει; Το'χει πάρει ένας φίλος και μου το έδωσε να του το "διαμορφώσω" αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Να του βάλω aTV Flash (που έλεγα) ή να το αφήσω έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.