ghostgr_a_n Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Καλημερα παιδια. Χθες πηρα ενα Xbox 360 και εχω μια ισως χαζη απορια? Το τροφοδοτικο πρεπει να το αφηνω συνεχεια στο ρευμα η μολις κλεινω το xbox 360 να το βγαζω?
katsikoula Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 εγω οσες κονσολες κ συσκευες εχω κ ειχα τις αφηνω με το τροφοδοτικο συνεχως πανω στην πριζα της ΔΕΗ. δεν νομιζω να χρειαζεται να το βγαζεις. αν δεν θες να καταναλωνει τσαμπα εστω κ αυτο το ελαχιστο ρευμα το xbox οταν το κλεινεις μπορεις να βγαζεις το καλωδιο οπως ειπες ή πιο απλα να ανοιγεις τον διακοπτη του τροφοδοτικου απο πισω
ghostgr_a_n Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Ευχαριστω για την απαντηση. Ποιο διακοπτη ενοεις?
Mr_Terror Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 δεν υπαρχει διακοπτης.Φιλε μου δεν χρειαζεται να το βγαζεις απο την μπριζα.
Pytzamarama Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Το 360 και το PS3 επειδη αναβουν και απο το χειρηστηριο,poll-αρουν συνεχως ασυρματα. Καλο ειναι για να μην ψηνεται περαιτερω ο εγκεφαλος σου, να το εχεις σε πολυπριζο με διακοπτη και να το κλεινεις οταν δεν το χρησιμοποιεις
katsikoula Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Ευχαριστω για την απαντηση.Ποιο διακοπτη ενοεις? απο οτι ειπε ο φιλος απο κατω δεν εχει διακοπτη το XBOX360. φανταστηκα οτι θα ειχε διακοπτη το τροφοδοτικο οπως εχει κ το PS3 κ το τροφοδοτικο του υπολογιστη κ πολλες αλλες συσκευες. οποτε η καλυτερη λυση ειναι οντως το πολυπριζο με διακοπτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.