screwman Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μπορεί ρε παιδιά κάποιος να μου πει μερικά τραγουδάκια ελληνικού έντεχνου να φτιάξω ένα cdάκι? Σκεφτόμουν κάτι σε Ιωαννίδη, Κανά, Αλεξίου και άλλους αντίστοιχους αλλά δεν ξέρω καθόλου τίτλους. Σαν να ακούς "Μελωδία" αργά το βράδυ φάση...
alexzzz Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 (είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να το ψάξω πολύ τώρα αλλά αυτό μέχρι να ολοκληρώσεις την λίστα είναι σαν αυτά που ψάχνεις)
yiannis72 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Αφροδιτη Μάνου-Ο Βασιλιάς κι εγώ Δημήτρης Ζερβουδάκης-Βαριά ποτά,βαριά τσιγάρα Θεόφιλος Χατζημιχαήλ-Κατσιμιχα Λουδοβίκος των Ανωγείων-Ποιο το χρώμα της αγάπης Μιλτιάδης Πασχαλίδης-'Οτι και αν ζήσεις Παραμύθι-Ορφεας Περίδης Ημερολόγιο-Συνήθεις Ύποπτοι Χρήστος Θηβαίος-Ας χαθείς Ηρθε ενας μάγος-Αλκίνοος Ιωαννιδης Μικρες Περιπλανήσεις ...και εκατοντάδες ακόμα,για πάρα πολλά cd's.
child_me Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Βροχή μου - Χρήστος Θηβαίος & Ελένη Τσαλιγοπούλου Δυο, τρεις κουβέντες - Σωκράτης Μάλαμας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.