kostakiss Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 παιδια θελω τη βοηθεια σας!εχω αυτη τη μητρικη καρτα η οποια εχει ενσωματωμένη την καρτα ηχου >Ενσωματωμένη κάρτα ήχου Creative sound Blaster Live 24-bit onboard με 7.1 channel Surround Sound, Dolby Digital ready και υψηλή πιστότητα ήχου με 100db SNR clarity οπου τελευταια αντιμετωπίζω το εξης προβλημα..οποτε ανοιγω το pc κατοπιν απο καποιο σχετικα μεγαλο διαστημα(3-4 ωρων,δεν εχω δοκιμασει μετα απο 1 ωρα κτλ γι αυτο το λεω ,χοντρικα) δεν εχω ηχο(ακομα και στους media player δε κουνιεται τπτ παρολο που δειχνει να κυλαει ο χρονος κανονικα) και πρεπει καθε φορα να κανω επανεκκίνηση..εβαλα προσφατα το τελευταιο λογισμικο για την καρτα ηχου αλλα τπτ...μπορω να αποφυγω καπως αυτην την επανεκκίνηση ?γτ ειναι λιγο σπαστικο καθε φορα μια φωτο μηπως και βοηθησω λιγο περισσοτερο!
guardianx71 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Για να δούμε αν φταίει η κάρτα ή τα Windows όταν στο ξανακάνει μπες στις υπηρεσίες (εκτέλεση -> services.msc) βρες το "Ήχος των Windows" διπλό κλικ πάνω του και στο κατάσταση υπηρεσίας πάτα διακοπή και αφού σταματήσει πάτα ξανά εκκίνηση και δες αν έχεις ήχο
kostakiss Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 αφου ειχα κανει κ επανεκκίνηση,δοκιμασα και με διακοπη και με εκκινηση κ επαιζε κανονικοτατα κ με τα 2..οταν παλι το δοκιμασα αφου υπηρχε το προβλημα(χωρις επανεκκίνηση) τοτε ειτε με διακοπη ειτε με εκκινηση τα ιδια..δεν υπηρχε ηχος..
talos_2002 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δοκίμασε νέους drivers από την Creative και BIOS από την MSI.
kostakiss Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 με τη βοηθεια κ ενως γνωστου..μαλλον ειναι προβλημα τροφοδοσιας!θα κανω καποιες δοκιμες κ θα ενημερωσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.