thomasgz1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Έχω πτυχίο οικονομικών από Πανεπιστήμιο του εξωτερικού (αναγνωρισμένο), αλλά επειδή πρόσφατα μπήκα στο club των απολυμένων, σκέφτομαι να μην ψάξω άμεσα για δουλειά. Αντίθετα, σκέφτομαι να συνεχίσω τις σπουδές μου και το Ε.Α.Π "ακούγεται" μια καλή πρόταση. Δυστυχώς, δεν γνωρίζω πολλά, όπως για παράδειγμα: 1. Πως και που ακριβώς κάνω αίτηση? 2. Τι δικαιολογητικά - πιστοποιητικά χρειάζονται να προσκομίσω? 3. Έχω την δυνατότητα (δικαίωμα εισαγωγής) μετά την ολοκλήρωση του πτυχιακού προγράμματος, να εισαχθώ σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Ε.Α.Π. ή και σε άλλο Δημόσιας Ανώτατης Σχολής στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό? 4. Μπορώ να συμμετέχω σε διαγωνισμούς του δημοσίου και ποια είναι η επαγγελματική αναγνώριση του πτυχίου, τόσο στον δημόσιο τομέα, όσο και στον ιδιωτικό? 5. Ποια είναι η χρονική διάρκεια των σπουδών και ποιο είναι το κόστος των σπουδών? Επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα, θα ήθελα τα φώτα όσων γνωρίζουν. Ευχαριστώ.
FilipposMD Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Για πολλά από αυτά που ρωτάς, δες εδώ: http://www2.eap.gr/frameset.jsp?locale=el Γενικά πάντως, είναι ακριβό και μπαίνεις με κλήρωση, νομίζω, οπότε χρειάζεται και τύχη.
kapes Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Καλησπερα! συμφωνω και εγω οτι ειναι ακριβο το ΕΑΠ, οι αιτησεις ξεκινουν το Νοεμβριο και η κληρωση γινεται το Δεκεμβριο.Ακομη και επιλαχων/χουσα να'σαι κανε τα χαρτια σου καθως πολλοι μετανιωνουν ή δηλωνουν ψευδη στοιχεια και επειτα απορριπτονται. Καλη τυχη...
gerr Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Εγώ θα σου πρότεινα να δώσεις κατατακτήριες για το τμήμα που θέλεις (ή και σε περισσότερα τμήματα με παρόμοιο περιεχόμενο σπουδών). Με καλή προετοιμασία πιστεύω πως είναι πιο εφικτό από την εισαγωγή στο ανοικτό πανεπιστήμιο.
child_me Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Έχω πτυχίο οικονομικών από Πανεπιστήμιο του εξωτερικού (αναγνωρισμένο), αλλά επειδή πρόσφατα μπήκα στο club των απολυμένων, σκέφτομαι να μην ψάξω άμεσα για δουλειά. Αντίθετα, σκέφτομαι να συνεχίσω τις σπουδές μου και το Ε.Α.Π "ακούγεται" μια καλή πρόταση. θέλεις να κάνεις δεύτερο πτυχίο ή μεταπτυχιακό ? σημ. το ΕΑΠ δεν είναι πιο εύκολο σε σχέση με τα άλλα, ούτε είναι δωρεάν. Πως το θεωρείς "καλή πρόταση"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.