clockwork Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 pls βοηθεια καποιος, πηγα να βαλω ενα θεμα ο αφελης και ενω μου σβηστηκε ο explorer, δηλαδη στη διαχειρρηση εργασιων πατωντας c:\windows\explorer.exe μου βγαζει missing κτλ. δδεν εχω γραμμη εργασιων, ουτε εικονιδια ουτε τιποτα, τα προγραματα λειτουργουν ολα κανονικα. πλς καποιος βοηθεια γιατι καιγομαι ευχαριστω!
ss13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 pls βοηθεια καποιος, πηγα να βαλω ενα θεμα ο αφελης και ενω μου σβηστηκε ο explorer, δηλαδη στη διαχειρρηση εργασιων πατωντας c:\windows\explorer.exe μου βγαζει missing κτλ. δδεν εχω γραμμη εργασιων, ουτε εικονιδια ουτε τιποτα, τα προγραματα λειτουργουν ολα κανονικα. πλς καποιος βοηθεια γιατι καιγομαιευχαριστω! http://www.computing.net/answers/windows-xp/cwindowsexplorerexe-problem/156338.html
ChangeAllNow Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Πάτα Ctrl+Shift+Esc, πήγαινε Αρχείο-Νέα εργασία (Εκτέλεση) και γράψε sfc /scannow αφού βάλεις το Cd των Windows μέσα στο drive.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.