Προς το περιεχόμενο

Aσφαλιστικα μετρα εναντιον admin και site

redcom7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους .....

υπαρχει ενα προβλημα που εχει να ακνει με εναν φιλο ο οποιος ειναι ιδιοκτητης και administrator σε ενα site .

Μετα απο καποια post εγιναν για την ποιοτητα καποιας Συγκεκριμενης μαρκας και ενω αρνητικα σχολια εχουν γινει κατα καιρους και για αλλες πολλες μαρκες, δεχτηκε απειλη για να τα σβησει και αργοτερα επιστολη για εκδικαση ασφαλιστικων μετρων για να κλεισει το site και προσωπικα του ζητανε 20000ευρω....

α) θα ηθελα την γνωμη σας για το γεγονος

β) εαν εχι τυχει κατι παρομοιο σε καποιον πιο ηταν το αποτελεσμα....

και

γ) εαν γνωριζει καποιος καποιον δικηγορο που να ειναι γνωστης υποθεσεων τετοιων και να εχει διαθεση να βοηθησει......

;)

ευχαριστω.....

ps:Η ελευθερια λογου ειναι ενα πανακριβο αγαθο και ολοι οι πολιτες μιας Δημοκρατιας ευθυνονται για την διατηρηση της.

Δημοσ.

δυσκολοδιάβαστο το κείμενο σου.

Κάτι γαβγίσματα έχουν γίνει και εδώ στο insomnia κατά καιρούς... από ουσία νομίζω όμως τίποτα. Υπάρχει βέβαια και ο Παρεδώσε που ξέρει καλύτερα.

Προσωπικά, καλά μιλάμε για ελευθερία του λόγου αλλά να έχουμε και αποδείξεις. Τώρα αν δεν ήταν προσωπικές του απόψεις αλλά χρηστών της σελίδας νομίζω ότι με την γνωστή παράγραφο κατά την εγγραφή που εξηγεί ότι οι απόψεις των χρηστών είναι προσωπικές τους κτλ κτλ είναι λογικά καλυμμένος...

Δημοσ.

ποιο φορουμ ειναι αυτο που το κυνηγανε οι εταιριες?!!

δηλ. βρηκαν μεσω Ip κτλ το ιδιοκτητη κτλ κ του στειλαν κ στο σπιτι την εντολη?

Δημοσ.

Αυτο αρκει. Υπαρχει και σχετικη νομοθεσια για τα fora.

Όλες οι πληροφορίες, τα δεδομένα, τα κείμενα, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, οι εικόνες, τα μουσικά αρχεία, τα βίντεο, τα μηνύματα και εν γένει κάθε περιεχόμενο, είτε αναρτάται από τους χρήστες δημόσια στο kiteclub.gr είτε μεταφέρεται ιδιωτικά μέσω των υπηρεσιών, παραμένει στην αποκλειστική ευθύνη του φυσικού ή νομικού προσώπου από το οποίο προέρχεται. Συνεπώς κάθε χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλο και οποιοδήποτε περιεχόμενο αναρτά, δημοσιεύει, αποστέλλει, μεταφέρει ή άλλως καθιστά διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών του kiteclub.gr.

Κι αν δεν προκειται για κακουργημα, δεν χρειαζεται να δωσει τα προσωπικα στοιχεια του μελους.

Δημοσ.
Νομίζω ότι η αποποίηση ευθυνών αυτού του είδους δεν στέκει στο Ελληνικό δίκαιο. Ας μας διαφωτίσει κάποιος.

Δεν αναφερομαι στο disclaimer οτι αρκει, αλλα στο οτι αυτο που λεει, οντως ισχυει. Εχω ξαναδιαβασει οτι η νομοθεσια δεν ριχνει στον Admin τις ευθηνες για πραξεις των χρηστων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...