PLOM Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Καταρχήν καλησπέρα, Παρόλο που διάβασα απαντήσεις για παρόμοια θέματα άκρη δεν έβγαλα Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι το εξής. Θέλω να αγοράσω ένα laptop .. Αλλά είμαι πολύ άσχετη με αυτά, δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να κοιτάζω για να κρίνω το πιο καλό για μένα .. Και φοβάμαι μην την πατήσω και πάρω κάτι που δεν θα μου αρκεί . επίσης (μην με παρεξηγείτε) αλλά δεν έχω ιδέα και για τις συνδέσεις. Εγώ τώρα έχω desktop με connex αλλά θα ήθελα κάτι που να το παίρνω μαζί μου και να έχει ιντερνετ παντού τι σύνδεση πρέπει να κάνω? . Άκουσα ότι μερικές εταιρίες δίνουν με ασύρματη σύνδεση αυτά τα μικρά τα λαπτοπακια αλλά ούτε DVD-r δεν έχουν ,ούτε φαντάζομαι θα χωράνε τα προγράμματα που χρησιμοποιώ. Τι μου προτείνεται ? Εγώ χρησιμοποιώ πολύ το κεφάλαιο ,autocad, kai λίγο Photoshop. Επίσης παίζω παιχνίδια και βλέπω ταινίες και βεβαίως κατεβάζω αρκετά με rapid share .θα ήθελα τις προτάσεις σας :confused:
michalis2610 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Καλωσόρισες. Εν αρχή ην το euro! Πόσα χρήματα διαθέτεις? Επειτα γράφεις πχ θα ήθελα κάτι που να το παίρνω μαζί μου..κλτ. Αν θέλεις κάτι που να το "βάζεις στη τσάντα" και να το έχεις πάντα μαζί, όπως καταλαβαίνεις κοιτάς κατι ως 12'' (και πολλές λέω). Αυτής της διάστασης φορητοί όμως είναι για βασικές λειτουργείες συνήθως (internet-office-ταινίες) και όχι για παιγνίδια και autocad. Αφενώς καθώς δεν είναι τόσο ισχυροί, αφετέρου επειδή το να παίζεις ή να δουλεύεις cad προγράμματα σε μικρή οθόνη δεν είναι και ότι πιο βολικό. Τα netbook, οι μικροί (ως 10''), σχετικά αδύναμοι και οικονομικοί φορητοί, δεν έχουν πρόβλημα να "χωράνε" τα προγράμματα που γράφεις. Το πρόβλημα όπως έγραψα και νωρίτερα είναι αν θα μπορείς να δουλέψεις ανεκτά αυτά τα προγράμματα σε ένα netbook. Ορισε πρώτα τις προτεραιότητες σου. Τελος οι συνδέσεις για Mobile internet κοστίζουν αρκετά και προτίνονται κυρίως σε επαγγελματίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.