laboratory Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Καλησπέρα με ειδοποίησε άτομο από την εταιρεία μου ότι δεν πρέπει να δουλεύει το σύστημα καταγραφής των καμερών ασφαλείας. Αυτό έχει dvr που συνδέεται με καρφωτή ip πάνω στο switch, έτσι ώστε από το pc να βλέπω ότι βλέπουν οι κάμερες. Ενώ μπορώ να μπω απο το σπίτι στον server της δουλειάς δεν θυμάμαι καθόλου την ip του dvr για να επαληθεύσω ότι δουλεύει. Υπάρχει τρόπος να βρω ποιες ip έχει το δίκτυο και κατα συνέπεια και την ip του dvr? α) όλα τα pc έχουν καρφωτές ip αλλά δεν είναι συνεχόμενες (και δεν τις έχω ορίσει εγώ) β) το θέμα είναι ότι δεν πάω στην δουλειά αύριο γιατί φεύγω πρωϊ για διακοπές και δεν θα ήθελα να πάω άγρια χαράματα για τον συγκεκριμένο λόγο Ευχαριστώ εκ των προτέρων
firewalker Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Αν το δίκτυο είναι κλειστό τότε δεν μπορείς να μπεις. Αν το switch συνδέετε και με κάποιον router που βλέπει internet τότε με κατάλληλες ρυθμίσεις (port forwarding) στον router θα μπορούσες για παράδειγμα να μπεις για παράδειγμα στο web interface του dvr (αν έχει) και να δεις αν λειτουργεί.
laboratory Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Αν το δίκτυο είναι κλειστό τότε δεν μπορείς να μπεις. Αν το switch συνδέετε και με κάποιον router που βλέπει internet τότε με κατάλληλες ρυθμίσεις (port forwarding) στον router θα μπορούσες για παράδειγμα να μπεις για παράδειγμα στο web interface του dvr (αν έχει) και να δεις αν λειτουργεί. Το δίκτυο εννοείται ότι είναι ανοικτό αυτήν την στιγμή και συγκεκριμένα είμαι μέσα στον server και δουλεύω το λογιστικό πρόγραμμα. Το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι τι βάζω στον IE (π.χ. 192.168.1.1) ώστε να μπω στο dvr Τελικά πήγα και το κοίταξα από κοντά και το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να γράφεις ότι δεν θυμάσαι
100 010 00 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Αφου μπορουσες να μπεις στη δουλεια σου απο το σπιτι.......... θα μπορουσες να δεις στο ρουτερ τι πορτες εχεις ανοιξει για τις καμερες και σε ποιες ips. Εκει θα εβλεπες και τις ips
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.