geomatical04 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Για σας, Έχω μόνημα συνενεμένο τον σταθερό μου υπολογιστή με τον Ενισχυτή. Αυτό που με απασχολεί είναι εάν μπορώ Πχ να παίζω ένα τραγούδι στο laptop και αυτό να χρησιμοποιεί την κάρτα ήχου του Σταθερού προκειμένου να ακούγεται η μουσική στα μεγάλα ηχεία Ευχαριστω.
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Φυσικά και μπορείς. Με ένα κατάλληλο καλώδιο (συνήθως καρφί 3,5 δε καρφί 3,5) θα συνδέσεις την έξοδο των ακουστικών του laptop με την είσοδο Line-In της κάρτας ήχου του σταθερού υπολογιστή σου. Απλώς μην ξεχάσεις να ρυθμίσεις την ένταση του line-in από το Volume Control των Windows και είσαι έτοιμος!
vdanasto Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Η λύση που ψάχνεις είναι αυτή που σου λέει ο JIMBOAthens. Δεν ξέρω πόσο "ευαίσθητο" αυτί έχεις, αλλά να ξέρεις ότι με τέτοιες συνδεσμολογίες έχεις "θόρυβο" και μείωση της ποιότητας ήχου, γιατί ο ήχος φτάνει στον ενισχυτή μέσω Λαμίας . Δεν έχει ο ενισχυτής επιπλέον εισόδους ήχου για να συνδέεις το laptop κατευθείαν πάνω σε αυτόν;
StavrosD Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Τα περισσότερα σύγχρονα media players (mplayerc, vlc, κτλ) υποστηρίζουν web interface. Αν είναι σε τοπικό δίκτυο και το λαπτοπ και το σταθερό PC, μπορείς να τρέχεις το player στο σταθερό και να το χειρίζεσαι μέσω του internet browser στο laptop. Αν τα τραγούδια που θες να παίξεις τα έχεις μόνο στο laptop, κάνεις κοινόχρηστο τον κατάλογο και τα βλέπει το σταθερό. Έτσι δεν χρειάζεσαι ούτε ένα καλώδιο παραπάνω, και δεν χάνεις σε ποιότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.