Praetorianos Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 να βγάλουν κι ένα ηλεκτροφόρο για να φορτίζεις τσάμπα μπαταρίες Πάω να το κατοχυρώσω ευθύς.
o_magazatoras Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δηλαδή ένα κάρο επιστήμονες ασχολήθηκαν τόσο καιρό για να μεταλλάξουν κάτι ώστε να φωσφορίζουμε τα βράδυα. Κάτι δεν μου πάει καλά με αυτόν το συλλογισμό... Φαντάζεσαι τη διασταύρωση πιγολαμπίδας με νουνόψειρα; Καλό θα μας κάνει η τεχνολογία...
frenzy Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Mαζί σου Elven. Corporate Activism έχει καταντήσει αυτή η οργάνωση. Για τα μεταλλαγμένα όσο αφορά στην υγεία μας από κατανάλωση δεν έχω ακούσει κάτι. Στη χειρότερη υπάρχει κάτι που θα το μάθουμε αργότερα. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος από τα μεταλλαγμένα είναι η επίδρασή τους στα μη μεταλλαγμένα. Ένα μεταλλαγμένο ψάρι που φεύγει από την ιχθυοκαλλιέργεια και ζευγαρώνει με αποτέλσμα σιγά σιγά να εκλείψει το ορίτζιναλ και να μείνει το μεταλλαγμένο στη φύση. Στην Αμερική έχουν αφανίσει το σολωμό του ειρηνικού, αλλά όταν κάνουν επίσημες μετρήσεις μετράνε και τις ιχθυοκαλλιέργειες του σολωμού του ειρηνικού με αποτέλεσμα να μη φαίνεται το είδος ως "υπό εξαφάνιση" στις στατιστικές. Τα μεταλλαγμένα παρουσιάζουν κι ένα κίνδυνο σε αυτό. Θα δώσουν τη δυνατότητα σε κάποιους "έξυπνους" να χρησιμοποιήσουν τους πληθυσμούς των μεταλλαγμένων ως κάλυψη για λαθροθηρία ή υπεραλιεία κλπ. Από την άλλη το ρύζι θα το έτρωγα, και τα μεταλλαγμένα (4ης γενιάς) είναι η μόνη ελπίδα για βιοκαύσιμα που να ανταγωνίζονται το πετρέλαιο χωρίς εκπομπές βλαβερών αερίων κατά την παραγωγή τους.
elven Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Η ειλικρινής απορία μου είναι: Τι διαφορά έχουν τα μεταλλαγμένα ώστε να μην θεωρούνται "ίδια" με τα μη;
BLISS Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 ...είναι η μόνη ελπίδα για βιοκαύσιμα που να ανταγωνίζονται το πετρέλαιο χωρίς εκπομπές βλαβερών αερίων κατά την παραγωγή τους. Ξεχνα το.... Ουτε καν σαν υποθετικο σεναριο δε φτανει. Δες αυτο. (κοψε-ραψε απο το BBC Horizon - Can we Make a Star on Earth (2009) scary?
vagpap Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δεν ειναι αλλο θεμα. Ειναι μια πτυχη του θεματος. Εδω παει και η αναφορα μου περι "φωσφορισμου" (σε ποντικια 6-7 χρονια πισω), για να συνεχισουν στο καλαμποκι και ντοματες εισαγοντας γονιδια απο βακτηρια κλπκλπ... Απλά η αναφορά της greenpeace μιλάει γενικά και αόριστα περί "μεταλλαγμένων". Δεν ξεχωρίζει τι από τι, απλά αναφέρει το μονοπώλιο της Monsanto ;-) Γενικότερα, δεν αμφιβάλλω για τη γενετική τροποποίηση που υφίστανται οργανισμοί και τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει, απλά είμαι λίγο σκεπτικιστής ως προς την greenpeace.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.