Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω παραγγειλει τα Logitech X-530.(θα ερθουν αυριο-μεθαυριο)Θελω να τα συνδεσω στο laptop μου που ειναι ενα Acer Aspire 5920.

Η ερωτηση μου ειναι:Υπαρχει κατι επιπλεον που πρεπει να κανω γιατι πολλα ακουγονται για τα ηχεια τα 5.1.Θα μπορω να τα συνδεσω και να παιζουν ολα τα ηχεια η θα μεινω με 2 και το subwoofer;;;;Σορυ αν ακουγομαι εντελως ασχετος!!!!

Πειτε μου και τι αλλα πραγματα χρειαζεται να ξερετε εαν δεν μπορειτε να τα βρειτε απο καποια ιστοσελιδα για το laptop.

Ευχαριστω!!!!!

Δημοσ.

Καταρχάς πρέπει να υποστηρίζει το λαπτιτόπι 5.1. Εδώ μου βγαζει 10 μοντέλα, δεν ξέρω ποιο έχεις. Σύμφωνα με αυτό το review πάντως

The Laptop plays Blurays in full 1080P, full 5.1 digital Surround with sub woofer
Δημοσ.
Καταρχάς πρέπει να υποστηρίζει το λαπτιτόπι 5.1. Εδώ μου βγαζει 10 μοντέλα, δεν ξέρω ποιο έχεις. Σύμφωνα με αυτό το review πάντως

Απο αυτα που μου εδειξες ειναι αυτο:http://www.skroutz.gr/s/52596/Acer-Aspire-5920G-834G25Mi.html

Το δικο μου δεν παιζει Blu-Ray αλλα στο guide ειδα κατι για 5.1...

Ειμαι εντελως ασχετος στο θεμα αυτο...

Εκει που υποτιθεται οτι βαζεις μικροφωνο μπαινει και συνδεση για ηχεια ;;;Στο laptop εννοω εκει που εχει τις 3 υποδοχες...

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι καλώδια θα έχουν και τα ηχεία να σου πω. Μάλλον συνδέεις το sub στο laptop και πάνω στο sub τα υπόλοιπα ή κάπως έτσι. Θα έχει οδηγίες όμως σίγουρα οπότε μην ανησυχείς. Το θέμα είναι να υποστηρίζεται το 5.1 από το laptop.

Δημοσ.

λογικα αν υποστηρίζει το λαπτοπ σου 5.1 κ δεν έχει 6 εισόδους 3,5mm jack (καρφι) αλλα 3ης μόνο θελει να συνδέσεις με αυτές το sub αλλα πρέπει να βρεις απο τις ρυθμίσει του να αλλάξουν απο ηχεια, mic, line in σε front, rear, center ηχεία!

Δημοσ.

Δεν έχω δεί κανένα laptop που να έχει 3 εξόδους.

Για να πάρεις 5,1 χρειάζεσαι 3 εξόδους και όχι 6. 1 τα εμπρος, 1 τα πίσω και 1 μεσαίο και sub.

Το Laptop σου τι θύρες έχει?

Δημοσ.
Δεν έχω δεί κανένα laptop που να έχει 3 εξόδους.

Για να πάρεις 5,1 χρειάζεσαι 3 εξόδους και όχι 6. 1 τα εμπρος, 1 τα πίσω και 1 μεσαίο και sub.

Το Laptop σου τι θύρες έχει?

3 θυρες εχει το δικο μου το laptop.Και πανω τα σημαδακια λενε για ηχεια(1),μικροφωνο(2) και ακουστικα(3).

Δηλαδη αφου το υποστηριζει το laptop θα ειμαι ενταξει,ετσι;;;

Σας ευχαριστω παιδες!!!!

:-D

Δημοσ.

Οπότε δεν υποστηρίζει 5.1 ήχο..

Θέλεις κάρτα ήχου, είτε εξωτερική (USB), είτε PCMCIA.

Δημοσ.

σου το εγραψα κ πριν οτι μπορεί να υποστηρίζει το λαπτοπ σου, απλα πρέπει απο ηχεία ακουστικά κ Mic να αλλάξει σε 5.1 (rear, back, center), αρκετά παλια pc ετσι λειτουργούσαν! Κοίταξε το!

Δημοσ.
σου το εγραψα κ πριν οτι μπορεί να υποστηρίζει το λαπτοπ σου, απλα πρέπει απο ηχεία ακουστικά κ Mic να αλλάξει σε 5.1 (rear, back, center), αρκετά παλια pc ετσι λειτουργούσαν! Κοίταξε το!

Σ'ευχαριστω φιλε μου!!!!

:-D

Δημοσ.

Ένας φίλος μου έχει τα ίδια ηχεία και σήμερα που το κοίταξα τα έχει συνδέσει σε 3 θύρες.

1 x speaker / headphone / line-out jack με υποστήριξη S/PDIF, 1 x microphone in jack, 1 x line-in jack

Οπότε αν το λαπτοπ υποστηρίζει 5.1, κάνοντας και μερικές ρυθμίσεις από το πρόγραμμα που διαχειρίζεσαι τον ήχο θα παίξουν μια χαρά. Όπως είπε και ο

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω και εγώ να αγοράσω τα ίδια ηχεία και η ερώτηση μου είναι η ίδια...

έχω αυτό το λάπτοπ http://bimg1.mlstatic.com/repuestos-de-hp-pavilion-dv9000-motherboard-quemado_MLA-F-3413033749_112012.jpg

θα παίζουν κανονικά τα ηχεία ή θα χρειαστώ εξωτερική κάρτα ήχου;; Όπως θα δείτε το laptop έχει 3 υποδοχές.

Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

Συνήθως για να παίζουν κανονικά ως surround χρειάζονται όλες οι είσοδοι. (Rear left, front right etc είτε στη motherboard είτε σε κάρτα, εξωτερική ή ...εντοιχιζόμενη).

Ταπεινή μου άποψη ειναι σε αυτές τις κατηγορίες χρημάτων να μην παίρνει κάποιος 5.1 ή 7.1.

Ιδίως αν θες επιπλέον να ακούς μουσική σαν άνθρωπος με 2.1 είσαι μια χαρά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...