Προς το περιεχόμενο

Τη γνώμη σας για αγορά TyTN II

Etherovamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι άμεσα και επειγόντως τη γνώμη σας! Η κοπέλα ενός φίλου μου που δεν ασχολείται και πολύ με κινητά, ήθελε να αγοράσει απλώς μια ακριβή συσκευή και το καλοκαίρι πήρε το HTC TyTN II γύρω στα 880 €. Τώρα θέλει να μου το πουλήσει επειδή λέει πως της είναι δύσχρηστο. Σε ποια λογική τιμή πιστεύετε πως θα μπορούσα να της το πάρω ρε παιδιά (γιατί με ρώτησε και η ίδια);

Δημοσ.

ας πω εγω μια τιμη γιατι δεν βλεπω να σου εχει προτινει κανενας αλλος... πρωτα απο ολα εσενα σε ενδιαφερει ποσο κοστιζει αυτη η συσκευη την δεδομενη στιγμη που μιλαμε κ οχι ποσο την αγορασε. ας πουμε οτι κανει 750 ευρω. φανταζομαι οτι 600 ευρω ειναι καλη τιμη. αλλα επειδη δεν εχω αγορασει ποτε μου μεταχειρησμενο κινητο κ δεν εχω ασχοληθει περιμενε να σου απαντησει κ κανενας αλλος για σιγουρια αν κ νομιζω οτι εκει κυμενονται οι τιμες μεταχειρησμενων

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την εκτίμησή σου.Μου είπαν σε επώνυμη αλυσίδα κινητής τηλεφωνίας ότι παρόλο που το κινητό δεν κυκλοφορεί πλέον τόσο στην αγορά, η τιμή του εξακολουθεί να κυμαίνεται γύρω στα 850 €. Ελπίζω να απαντήσουν και άλλοι(όσο το δυνατόν πιο άμεσα), ειδικά όσοι γνωρίζουν περισσότερα για αυτά τα κινητά και τις ικανότητές τους

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γνωρίζει κανεις τι παίζει με μαγαλύτερες μπαταρίες σε tytn ΙΙ? Βρήκα κάτι μπαταρίες για tytn II 2800 mAh 3000 mAh αλλα λένε είναι μεγαλύτερες σε όγκο οπότε και έχει διαφορετικό καπάκι.

Δημοσ.

εγω εχω αυτο το κινητο..βασικα δεν εμεινα ευχαριστημενη απο τη γραφιδα..μου εσπασε τα νευρα!!

εισαι σιγουρος οτι δε θα σου δημιουργει προβλημα?

ΥΓ.κατα τη γνωμη μου μη δωσεις πανω απο 500 ευρω γι αυτο το μοντελο μεταχειρισμενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...