vglakis16 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Έπεσε πορτοκαλάδα σε λάπτοπ , το γύρισα ανάποδα και αφού το άνοιξα την επόμενη μέρα δεν λειτουργούσε , δλδ βραχυκύκλσε . Τώρα θέλω να ρωτήσω να παραγγείλω καινούργιο λάπτοπ απο το e-bay για να το περάσω μόνος μου ή να το στείλω στην hp? Και αν γνωρίζεται πόσο θα μου κοστίσει... Ευχαριστώ
21century Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Θα στοιχισει ο κουκος αηδονι, δοκιμασε να στεγνωσεις το εσωτερικο με πιστολακι και μετα με μπετονετα με καθαρο οινοπνευμα, αν η μητρικη παρεδωσε πνευμα δεν συμφερει η επισκευη της...
vglakis16 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Θα στοιχισει ο κουκος αηδονι, δοκιμασε να στεγνωσεις το εσωτερικο με πιστολακι και μετα με μπετονετα με καθαρο οινοπνευμα, αν η μητρικη παρεδωσε πνευμα δεν συμφερει η επισκευη της... Όχι φίλε δουλεύει κανονικά , το μόνο που δεν δουλεύει είναι το πληκτρολόγιο.Πόσο δηλαδή θα κοστίσει?
basilis5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 μητρικη;καινουργια θα χει πανω απο 300... εμενα καποτε μου ζητησαν 900...πριν 3 χρονια θα σου προτεινα εφοσον δουλευει,ενα usb πληκτρολογιο και μην ασχοληθεις παραπανω
looneygeorge Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 ααααα ναι μην το ψάχνεις... η HP ειναι φαρμακείο... σε laptop 4 χρόνων μου ζητούσαν 400€ για αλλαγή οθόνης που στο ebay την βρήκα μαμα, καινούργια 80€ μαζι με τα εξοδα αποστολής με fed-ex. Υπολόγισε...
carib Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Γιατί λέτε τιμές στην τύχη? Ποιό είναι το μοντέλο του υπολογιστή? Μήπως απλά θέλει αλλαγή το πληκτρολόγιο? Ίσως η HP να είναι ακριβή όμως αφού μπορείς να αγοράσεις από το ebay απλά χρειάζεσαι κάποιον να στο περάσει (αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου).
spoi Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Κάνε μια προσπάθεια εδώ http://www.laptopservice.gr. Έχει πολύ καλές τιμές
kavatzoulas Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 η λυση ειναι απλη και χωρις πολλα εξοδα, το εχω χρησιμοποιεισει απειρες φορες..... πας σε ενα φαρμακειο και αγοραζεις 500ml ισοπροπιλικης αλκοολης, αφαιρεις προσεχτικα το πληκτρολογιο και το καθαριζεις με το υγρο. το αφηνεις να στεγνωσει και επαναλαμβανεις τη διαδικασια. με την ισοπροπιλικη αλκοολη καθαριζεις οτιδηποτε εχει ζαχαρη μεσα και ετσι δεν κολλανε τα πληκτρα, ισχυει και για τα κινητα σας.
disqualified Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Όχι φίλε δουλεύει κανονικά , το μόνο που δεν δουλεύει είναι το πληκτρολόγιο.Πόσο δηλαδή θα κοστίσει? το πιο πιθανο ειναι αλλαγη πληκτρολογιου που μπορεις να την κανεις αν το ψαξεις λιγο και μονος σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.