Street-Fighter Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 τεσπα εγω για πλακα το ξεκινησα μιας και δεν με απασχολουν τα xp καθολου..το ασχετος μου την εσπασε και μονο.. ο καθενας οτι θελει βαζει στο pc του.. Για πλακα η μη το διευκρινιζεις ο γραπτος λογος διαφερει απο τον προφορικο. Και στο κατω κατω δεν ηταν και πλακα αυτο που ειπες... Ηταν απολυτο και χωρις επιχειριματα. Τεσπα εννοειτε ο καθες βαζει οτι θελει στο pc του και δουλευει οτι θελει. Αλλα μην λεμε και οτι θελουμε διοτι τα διαβαζει αρκετος κοσμακις εδω μεσα και δεν ειναι σωστο να βγαλει γνωμη χωρις κατι να εχει δοκιμασει.Διοτι γινεται πολυ ευκολα αυτο.
dkoum Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 η αποκριση του λειτουργικου εξαρταται απο το καθε συστημα (hardware ) και τις εφαρμογες που ξεκινανε εμενα σε δισκο raptor (10.000 rpm ) παει σφαιρα με 4 gb ram
swiftech Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 που να δεις εμενα σε ssd ocz vertex πως παει.. εγω δεν θα πηγαινα με τιποτα σε xp λυση στο συστημα μου με την καμια.. και ας μου εδινες πεντε σακουλες haribo δωρο.. τα vista sp2 64μπιτα ειναι μια χαρα.. εγω δεν εχω το παραμικρο προβλημα.. ολα δουλευουν ρολοι.. αναλογα με τη συστημα εχει ο καθενας.. και τι σηκωνει να βαλει και τι του αρεσει.. αν μου ελεγες πχ να διαλεξω vista ή το leopard σε mac ομως θα πηγαινα στο δευτερο χαλαρα..
Street-Fighter Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 εγω δεν θα πηγαινα με τιποτα σε xp λυση στο συστημα μου με την καμια.. και ας μου εδινες πεντε σακουλες haribo δωρο..τα vista sp2 ειναι μια χαρα.. εγω δεν εχω το παραμικρο προβλημα.. ολα δουλευουν ρολοι.. αναλογα με τη συστημα εχει ο καθενας.. και τι σηκωνει να βαλει και τι του αρεσει.. αν μου ελεγες πχ να διαλεξω vista ή το leopard σε mac ομως θα πηγαινα στο δευτερο χαλαρα.. Ναι οκ. Ουτε εγω θα ειχα μονο 1 λυση για το συστημα μου γιαυτο εχω και 4 λειτουργικα μεσα αν και τα ubuntu τα εχω για χαβαλε Tεσπα. Ουτε τα xp ουτε τα vista ειναι καλυτερα. Δεν δικαιολογιτε ρε παιδι μου μετα απο τοσα χρονια η ms να βγαζει ενα τετοιο λειτουργικο και εσυ να σκασεις χρηματα. Και ποσο μαλλον τωρα που βγαινουν τα 7 που 100 τα 100 θα ειναι πολυ καλυτερα και απο τα 2 μαζι. Αυτα που δεν μπορουν να κανουν τα χp θα τα κανουν τα 7 και οτι χαζομαρες εχουν τα vista δεν θα υπαρχουν στα 7 αρααα. Windows 7 is next generation!
G_Zisis Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Well,something that is not windows is next generation.Απλά...
StavrosD Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) τα xp ηταν το χειροτερο λειτουργικο ever.. τι στο καλο σας αρεσει εν ετη 2009 ακομα.. ημαρτοvista vista vista vista:-D Τι ηλικία έχεις; Υποψιάζομαι ότι δεν είχες προλάβει τα Windows ME (Millennium Edition). το hardware αυτη την στιγμη ειναι δυνατο για να τρεξει τα vista απλα βαζουν xp επειδη τρεχει γρηγοροτερα χωρις καν να εχουν ψαξει τι διαφορετικο εχουν τα vista (δεν μιλαω για το γραφικο περιβαλλον) μιλαω γενικα σαν λειτουργικο συστημα Σε Core 2 Duo, είχα βάλει Vista. Μόλις εγκατέστησα όμως VS 2008, SQL 2008 και κάτι ψιλά, γονάτισε το σύστημα (και έχω 4GB RAM). γιατι οταν υλοποιησε το superfetch που χρισημοποιει καλητερα απο ta windows xp την ram κατηγορουν τα vista ? Γιατί ναι μεν αποδίδει σε εφαρμογές γραφείου, αλλά σε εφαρμογές που απαιτείται η μέγιστη δυνατή μνήμη καθώς και σε παιχνίδια μειώνονται οι επιδόσεις. Πολλοί το απενεργοποιούν. γιατι οταν η αναζητηση αρχειων στα vista ειναι πολυ γρηγορη σε σχεση με τα xp κατηγορειτε τα vista Το Windows Desktop Search υπάρχει και για XP, και είναι εξίσου γρήγορο. ξερετε οτι στα 64 bit vista καθε φορα που κανει boot το λειτουργικο ο πυρυνας των windows φορτονεται σε διαφορετικες περιοχες της μνημης ετσι ενας ιοσ rootkit και οτιδηποτε αλλο δεν μπορει να πηραξει το λειτουργικο Καλό αυτό, δεν το ήξερα! Δυστυχώς η microsoft δεν έχει τελειοποιήσει το Visual Studio για x64 αρχιτεκτονική, και υπάρχουν κάποια θέματα. Σαν developer, δεν μπορώ να αξιοποιήσω τα 64 bit. "μηπως κυριοι που κατηγορειτε τα vista που τεχνολογικα ειναι ανωτερα απο τα xp σε πολλους τομεις να ετρεχαν se hardware του 1998 ? η μηπως περιμενετε τα windows 7 να τρεχουν σε συστηματα του 1998 ?"Δεν κατηγρούμε όλοι τα Vista, απλά προτιμάμε τα XP λόγω ταχύτητας και λόγω υποστήριξης συσκευών. Δεν υπάρχουν drivers για όλες τις συσκευές προ-vista, και δεν είναι διατεθιμένοι όλοι να πετάξουν κάτι που λειτουργεί για να πάνε σε vista. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2009 από StavrosD
screenshot Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 ο ασχετος εχει pc απο τοτε που τρεχαμε dos με 8088 πανω και εχει βαλει ολα τα windows πανω που εχουν βγει.. ολα ομως με την σειρα..ειναι microsoft official tester και δοκιμαζει τις beta απο πρωτο χερι.. εδω και πολλα χρονακια.. το pc του σπερνει.. αμα κανεις καμια βολτα στο benchmark του φορουμ... εσυ αμα ειχες hi end pc με ι7 ας εβαζες πανω xp.. να τρως τις μπλε οθονες και τα σχετικα με το κουταλι και να μην εκμεταλευεσαι τις δυνατοτητες του επεξεργαστη σου .. To αλλο με το Τοτο το ξερεις?
dkoum Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Τι ηλικία έχεις;Υποψιάζομαι ότι δεν είχες προλάβει τα Windows ME (Millennium Edition). Σε Core 2 Duo, είχα βάλει Vista. Μόλις εγκατέστησα όμως VS 2008, SQL 2008 και κάτι ψιλά, γονάτισε το σύστημα (και έχω 4GB RAM). Γιατί ναι μεν αποδίδει σε εφαρμογές γραφείου, αλλά σε εφαρμογές που απαιτείται η μέγιστη δυνατή μνήμη καθώς και σε παιχνίδια μειώνονται οι επιδόσεις. Πολλοί το απενεργοποιούν. Το Windows Desktop Search υπάρχει και για XP, και είναι εξίσου γρήγορο. Καλό αυτό, δεν το ήξερα! Δυστυχώς η microsoft δεν έχει τελειοποιήσει το Visual Studio για x64 αρχιτεκτονική, και υπάρχουν κάποια θέματα. Σαν developer, δεν μπορώ να αξιοποιήσω τα 64 bit. Δεν κατηγρούμε όλοι τα Vista, απλά προτιμάμε τα XP λόγω ταχύτητας και λόγω υποστήριξης συσκευών. Δεν υπάρχουν drivers για όλες τις συσκευές προ-vista, και δεν είναι διατεθιμένοι όλοι να πετάξουν κάτι που λειτουργεί για να πάνε σε vista. 1 το superfetch χρισημοποιει την μνημη δυναμικα και δινει την μνημη στην εφαρμογη που χρισημοποειται εκεινη την στιγμη 2 τα windows vista sto dvd εγκαταστασης εχουν περιπου 5500 drivers δεν ειναι θεμα της microsoft ομως να αναπτυξει drivers για προ vista εποχη ειναι θεμα των κατασκευαστων να βγαλουν drivers και καμια εταιρια οταν βγικαν τα vista δεν ειχε εναν driver της προκοπης γιατι στα vista αλλαξε εντελως το driver model framework και επρεπε τα drivers να γραφτουν απο την αρχη 3 πολλα προγραμματα υπαρχουν για τα xp που τα κανουν "vista" αλλα γενικα ο πυρυνας των vista με xp δεν συγκρινεται 4 για sql 08 και vs 08 δεν εχω ιδεα οποτε δεν μπορω να πω γνωμη γενικα ομως το πως αποκρινεται ενα συστημα ειναι πολλοι παραμετροι που παιζουν ρολο
screenshot Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Mπορει να μας πει καποιος σε απλα ελληνικα τι παραπανω εχουν τα Vista απ τα XP, εκτος απ το D10? Τι (πολλα) παρακατω εχουν το ξερουμε, μπορουμε να ακουσουμε αν υπαρχουν τιποτα παραπανω?...
swiftech Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 ξερω και το αλλο με τον screenshot StavrosD πoια winMe εδω εχω προλαβει τα 3.0 τι μηχανημα εχεις screen για να δω αν αξιζει να μπει κανεις στον κοπο για αντιπαραθεση xp - vista
StavrosD Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 ξερω και το αλλο με τον screenshotStavrosD πoια winMe εδω εχω προλαβει τα 3.0 τι μηχανημα εχεις screen για να δω αν αξιζει να μπει κανεις στον κοπο για αντιπαραθεση xp - vista Σταθερό: Athlon x2 3800+ overclocked (περίπου 5100+), 2GB RAM, 4x500GB HDD Φορητό: Toshiba Portege M400. Intel Core 2 Duo T5500, 4GB RAM, WD 250GB 7200rpm HDD Δεν λέω πως τα vista σέρνονται, αλλά δεν φτάνουν τα XP σε ταχύτητα απόκρισης,
swiftech Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 σορρυ για τον scrrensot πηγαινε το ερωτημα.. 5100?ωραιος.. με τι ψυξη εισαι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 5100?ωραιος.. με τι ψυξη εισαι? cough cough, offtopic
swiftech Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 με εναν σμπαρο δυο τριγονια αφου ηταν απο πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα