dkoum Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) τελικα αυτο που καταλαβαινω γενικα απο τις μεχρι τωρα συζητησεις ειναι το εξης το hardware αυτη την στιγμη ειναι δυνατο για να τρεξει τα vista απλα βαζουν xp επειδη τρεχει γρηγοροτερα χωρις καν να εχουν ψαξει τι διαφορετικο εχουν τα vista (δεν μιλαω για το γραφικο περιβαλλον) μιλαω γενικα σαν λειτουργικο συστημα δηλαδη με λιγα λογια ζητανε ενα λειτουργικο φιλικο προς τον χρηστη ασφαλες και να μην καταναλωνει πορους να τρεχει με 256 ραμ εγω θελω να κανω μια ερωτηση απλη πολλα χρονια το linux και το mac os ειχαν ενα ειδος user account control και τα windows δεν ειχαν γιατι οταν υλοποιηθικε στα vista τρεχουν ολοι και τα κατηγορουν ? τελικα οι χρηστες των windows δεν ξερουν τι θελουν γιατι οταν υλοποιησε το superfetch που χρισημοποιει καλητερα απο ta windows xp την ram κατηγορουν τα vista ? γιατι οταν η αναζητηση αρχειων στα vista ειναι πολυ γρηγορη σε σχεση με τα xp κατηγορειτε τα vista ξερετε οτι στα 64 bit vista καθε φορα που κανει boot το λειτουργικο ο πυρυνας των windows φορτονεται σε διαφορετικες περιοχες της μνημης ετσι ενας ιοσ rootkit και οτιδηποτε αλλο δεν μπορει να πηραξει το λειτουργικο βαριεμαι να γραφω και αλλα παραδειγματα ειληκρινα εχετε ψαξει εστω και λιγο να δειτε τεχνολογικα τις διαφορες με τα xp ???? μηπως κυριοι που κατηγορειτε τα vista που τεχνολογικα ειναι ανωτερα απο τα xp σε πολλους τομεις να ετρεχαν se hardware του 1998 ? η μηπως περιμενετε τα windows 7 να τρεχουν σε συστηματα του 1998 ? αν δεν θελετε να βαζετε καινουργιο λειτουργικο ωραια μεινετε με το παλιο αλλα μην λετε για το καινουργιο πραγματα τα οποια δεν γνωριζετε Επεξ/σία 19 Απριλίου 2009 από dkoum
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 τα xp ηταν το χειροτερο λειτουργικο ever.. τι στο καλο σας αρεσει εν ετη 2009 ακομα.. ημαρτοvista vista vista vista:-D fail fail fail fail...
tritonas00 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 τελικα αυτο που καταλαβαινω γενικα απο τις μεχρι τωρα συζητησεις ειναι το εξης το hardware αυτη την στιγμη ειναι δυνατο για να τρεξει τα vista απλα βαζουν xp επειδη τρεχει γρηγοροτερα χωρις καν να εχουν ψαξει τι διαφορετικο εχουν τα vista (δεν μιλαω για το γραφικο περιβαλλον) μιλαω γενικα σαν λειτουργικο συστημα δηλαδη με λιγα λογια ζητανε ενα λειτουργικο φιλικο προς τον χρηστη ασφαλες και να μην καταναλωνει πορους να τρεχει με 256 ραμ εγω θελω να κανω μια ερωτηση απλη πολλα χρονια το linux και το mac os ειχαν ενα ειδος user account control και τα windows δεν ειχαν γιατι οταν υλοποιηθικε στα vista τρεχουν ολοι και τα κατηγορουν ? τελικα οι χρηστες των windows δεν ξερουν τι θελουν γιατι οταν υλοποιησε το superfetch που χρισημοποιει καλητερα απο ta windows xp την ram κατηγορουν τα vista ? γιατι οταν η αναζητηση αρχειων στα vista ειναι πολυ γρηγορη σε σχεση με τα xp κατηγορειτε τα vista βαριεμαι να γραφω και αλλα παραδειγματα ειληκρινα εχετε ψαξει εστω και λιγο να δειτε τεχνολογικα τις διαφορες με τα xp ???? Να προσθεσω οτι το osx,απο 512 ram και κατω ΣΕΡΝΕΤΑΙ οπως και το ubuntu...(οχι ομως λογο του linux ..) και παρολα αυτα δεν βλεπω κανεις να παραπονιεται... Μονο τα windows ειναι κακα.Ε τωρα λοιπον που τα 7 ακομα και με 512 πανε πολυ καλα (σχετικα παντα) να δω τι θα λενε.....(χωρις μαλλον να ξερουν οτι τα 7 ειναι χτισμενα στην code base των vista). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:43 ---------- failfail fail fail... lol lol lol lol.... Οπως και να χει τα 7 εξελισσονται στο καλυτερο λειτουργικο που εχει βγαλει η Ms μεχρι τωρα...!
Street-Fighter Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 τα xp ηταν το χειροτερο λειτουργικο ever Τι ηταν τα XP???? Ο ασχετος ασχετα πραγματα λεει λογικο οποτε
swiftech Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 ο ασχετος εχει pc απο τοτε που τρεχαμε dos με 8088 πανω και εχει βαλει ολα τα windows πανω που εχουν βγει.. ολα ομως με την σειρα.. ειναι microsoft official tester και δοκιμαζει τις beta απο πρωτο χερι.. εδω και πολλα χρονακια.. το pc του σπερνει.. αμα κανεις καμια βολτα στο benchmark του φορουμ... εσυ αμα ειχες hi end pc με ι7 ας εβαζες πανω xp.. να τρως τις μπλε οθονες και τα σχετικα με το κουταλι και να μην εκμεταλευεσαι τις δυνατοτητες του επεξεργαστη σου ..
tritonas00 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 εσυ αμα ειχες hi end pc με ι7 ας εβαζες πανω xp.. να τρως τις μπλε οθονες και τα σχετικα με το κουταλι και να μην εκμεταλευεσαι τις δυνατοτητες του επεξεργαστη σου .. +100000000000!
Street-Fighter Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 ο ασχετος εχει pc απο τοτε που τρεχαμε dos με 8088 πανω και εχει βαλει ολα τα windows πανω που εχουν βγει.. ολα ομως με την σειρα..ειναι microsoft official tester και δοκιμαζει τις beta απο πρωτο χερι.. εδω και πολλα χρονακια.. το pc του σπερνει.. αμα κανεις καμια βολτα στο benchmark του φορουμ... εσυ αμα ειχες hi end pc με ι7 ας εβαζες πανω xp.. να τρως τις μπλε οθονες και τα σχετικα με το κουταλι και να μην εκμεταλευεσαι τις δυνατοτητες του επεξεργαστη σου .. Δεν με αφορα τι εχεις τι εισαι και απο ποτε παιζεις με τα windows αλλα με ενδιαφερει να μην λες χαζομαρες οπως την παραπανω κοτσανα που πεταξες ακομα και οι κοτες γελανε με αυτο που ειπες
evabb Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 δυο πραματα ρε παιδια η αναζητηση αρχειων σε βιστα οντως φυσαει, αλλα γτ κανουν 300 χρονια να ανοιξουν τα ριμαδια;
swiftech Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 εξαρταται με τι τα τρεχεις.. εμενα πχ πανε εντελως σφαιρα.. ακομα και σε boot time.. οσο για τα xp το ειπα για πλακα.. μιας και εχει και χειροτερα απο τα xp αν και τα xp ειναι στα χειροτερα... το οτι δεν σε αφορα η πραγματικοτητα ειναι δικο σου προβλημα.. και γελα με τι κοτες παρεα.. εγω τα δεδομενα ανεφερα και ο καθενας βγαζει τα δικα του συμπερασματα ως προς την ασχετοσυνη μου φιλε.. τι xp εχεις απο περιεργεια και μονο?
evabb Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 εξαρταται με τι τα τρεχεις.. εμενα πχ πανε εντελως σφαιρα.. ακομα και σε boot time.. δεν τα τρεχω εγω. στις αδερφης μου το λαπτοπ ειναι. με ψιλομπερδευουν παντως αν και με λιγο μυαλο κανεις γρηγορα την αντιστοιχία με το μενου των xp
elven Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 την παραπανω κοτσανα που πεταξες ακομα και οι κοτες γελανε με αυτο που ειπες Βασικά νταξ ήταν λιγάκι υπερβολικό λόγω Win Me,αλλά γελάνε περισσότερο όσοι γνωρίζουν έστω 5 βασικά πράγματα όταν ακούνε ότι τα XP είναι καλύτερα απο τα Vista,sorry αλλά έτσι είναι
Street-Fighter Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 εξαρταται με τι τα τρεχεις.. εμενα πχ πανε εντελως σφαιρα.. ακομα και σε boot time.. οσο για τα xp το ειπα για πλακα.. μιας και εχει και χειροτερα απο τα xp αν και τα xp ειναι στα χειροτερα... το οτι δεν σε αφορα η πραγματικοτητα ειναι δικο σου προβλημα.. και γελα με τι κοτες παρεα.. εγω τα δεδομενα ανεφερα και ο καθενας βγαζει τα δικα του συμπερασματα ως προς την ασχετοσυνη μου φιλε.. τι xp εχεις απο περιεργεια και μονο? εχω 4πλο boot χp svista ubuntu leopard. Η πραγματικοτιτα ειναι οτι τα xp ειναι το πιο πετυχημενο os στο κοσμο. Αν εσυ ζεις αλλου ντα αλλου δεν σου φταινε τα xp ουτε τα svista σου
swiftech Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 οκ....μηπως τα xp ειναι πιο σταθερα απο τα vista?:-D:-D:-D σε λιγο θα ακουσουμε οτι και οτι τα win95 ειναι καλυτερα απο το vista.. +1 στον elven.. τεσπα.. εγω δεν ειμαι κολλημενος με καποιο OS και με χαρα θα βαλω τα 7 πανω οταν φτιαξουν το smartdoctor μιας και ειναι πιο εξελιγμενα πιο ασφαλη και πιο ωραια και θα εκμεταλευονται καλυτερα το υλικο του υπολογιστη μου.. γιατι αυτη ειναι η ουσια..
Street-Fighter Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 οκ....μηπως τα xp ειναι πιο σταθερα απο τα vista?:-D:-D:-D σε λιγο θα ακουσουμε οτι και οτι τα win95 ειναι καλυτερα απο το vista.. +1 στον elven.. τεσπα.. εγω δεν ειμαι κολλημενος με καποιο OS και με χαρα θα βαλω τα 7 πανω οταν φτιαξουν το smartdoctor μιας και ειναι πιο εξελιγμενα πιο ασφαλη και πιο ωραια και θα εκμεταλευονται καλυτερα το υλικο του υπολογιστη μου.. γιατι αυτη ειναι η ουσια.. Ειδες να λεω εγω τι ειναι καλυτερο η οχι??? Οχι πες μου το ειδες η το φανταστικες? Αμα το φανταστικες γιατι το φανταστικες πανε παιξε phantasic 4 τι αλλο να σου πω
swiftech Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 τεσπα εγω για πλακα το ξεκινησα μιας και δεν με απασχολουν τα xp καθολου.. το ασχετος μου την εσπασε και μονο.. ο καθενας οτι θελει βαζει στο pc του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα