Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άλλα λέει η γιαγιά μου και άλλα ακουν τα αυτιά μου. Είπα εγώ ότι δεν έχουν κάνει καμια αλλαγή? Εγώ μιλάω για τους απλούς users που αν βάλουν τα 7 και δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους ή σέρνετε το σύμπαν απλά θα μείνουν στα γνωστά XP. Τώρα εσεις προσπαθείτε να φανείτε gurubow.gif και goshaδες bow.gifχωρις κάποιον ιδιαίτερο λόγο.

και ύστερα θα ψάχνουν όλοι πως απενεργοποιούνται όλα αύτα για να να "ελαφρύνει"

πω πωωωωω 1000% δεν τα εχεις δοκιμασει.Μπαμ κανει.

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάθε φορά που ξαναπρογραμματίζω μια εφαρμογή για την ίδια χρήση βελτιώνω τον κώδικά μου. Τον κάνω πιο ασφαλή, πιο γρήγορο και με περισσότερες δυνατότητες. Υποθέτω και εσείς (όσοι τουλάχιστον ασχολείστε με τον προγραμματισμό) το ίδιο κάνετε.

Μα τόσο δύσκολο είναι στην Microsoft να το καταφέρει;

Δημοσ.
Κάθε φορά που ξαναπρογραμματίζω μια εφαρμογή για την ίδια χρήση βελτιώνω τον κώδικά μου. Τον κάνω πιο ασφαλή, πιο γρήγορο και με περισσότερες δυνατότητες. Υποθέτω και εσείς (όσοι τουλάχιστον ασχολείστε με τον προγραμματισμό) το ίδιο κάνετε.

Μα τόσο δύσκολο είναι στην Microsoft να το καταφέρει;

με τα Vista δεν θελησαν να κανουν οσα λες,νομιζαν οτι τα κοροιδα θα τρεξουν να τα αγορασουν και θα αναβαθμισουν και τα Pc τους για να μπορεσουν να τα τρεξουν δινοντας ετσι και ψωμι στην συμμαχη intel (χρονια τωρα το ιδιο κολπο)

αντι της ουσιαστικης εξελιξης προτιμησαν να φορτωσουν τα Vista με εφε και πολλες (αχρηστες για πολλους) δυνατοτητες οι οποιες μαλισταν φορτωνονταν απο default

τωρα με τα 7 (που εμαθαν το μαθημα τους) τα βελτιστοποιουν οσο μπορουν (και ειχαν μεγααααλα περιθωρια βελτιωσης απο οτι φαινεται) για να μην ξαναφανε ητα

παλι βεβαια εμμενοντας στην ιδια παλια αρχιτεκτονικη (τους παιρνει νομιζουν αλλο ενα πειραμα)

οι fanboys ωστοσο αγρον ηγοραζαν,τα θελει ο μωλος μας:-D

Δημοσ.
από την δική μου ή ενός μεγάλου μέρους (αν όχι της πλειοψηφίας) ? :P

Lol  για τα vista στανταρ. :P

Μην ξεχνας ομως οτι δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην τα εχει αγορασει εστω μια φορα αν εστω στη ζωη του εχει αγορασει pc ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:28 ----------

vw5dx28yjd5zplyzpt46.jpg

This is not spam

This is τέχνη :lol:

Δημοσ.

Για όσους δεν το έχουνε πάρει χαμπάρι ακόμη, τα Vista είναι και παραμένουν τεχνολογική πλατφορμα με τεράστιες αλλαγές σε API's,Driver Models,Sound και 3D/Desktop. Τα Win7 συνεχίζουν εκεί που άρχισαν τα Vista με εξίσου σημαντικές αλλαγές σε Kernel,Threading, σημαντικά tweaks για επιδόσεις και βελτιστοποιήσεις γενικά παντού στο σύστημα. Τα XP είναι φυλακή για την Microsoft και θέλει, και καλά κάνει, να τα ξεφορτωθεί μια για πάντα. Το λάθος της ήταν που τα άφησε 7 ολόκληρα χρόνια στην κυκλοφορία χαλυβδώνοντας την κυριαρχία της με αυτόν τον τρόπο, η τεχνολογία όμως πάει μπροστά και βλέποντας την ακατάπαυστη δραστηριότητα στο Linux, της καινοτομίες της Apple (MacOSX) και τις ολοένα και αυξανόμενες απαίτησής του κόσμου, αναγκάστηκε θέλοντας και μη να δραστηριοποιηθεί ξανά στην κλασσική δραστηριότητα της "Embrace and Extend". Η πλήρης μετάβαση στην νέα πλατφόρμα (Vista/Win7) ήταν και θα παραμείνη για λίγο καιρό ακόμη δύσκολη λόγω της κυριαρχίας των XP σε επιχειρήσεις αλλά κυρίως και ποιο δραματικά για την Microsoft, στην συνείδηση του απλού κόσμου που κάπως διεστραμμένα τα έχει μπερδέψει με το OpenSource. Τα Windows 7 θα ειναι ακομη μια επιτυχία για την Microsoft και αυτό θα οφείλεται στην αλλαγή στρατηγικής της τοποθετώντας νέους έξυπνους και ικανούς software engineers σε ηγετικά πόστα. Για το μέλλον μετά τα Win7...virtualization everywhere, το οποίο σημαίνει, ξεχάστε τις παλιές καλές εποχές της πειρατείας, σημείο κλειδί για την οριστική ανάδειξη του Linux και της φιλοσοφίας του OpenSource.

Δημοσ.
στην συνείδηση του απλού κόσμου που κάπως διεστραμμένα τα έχει μπερδέψει με το OpenSource.

Τι λες ρε φίλε? Ποιος έχει μπερδέψει τα xp με Opensource? Ότι θέλουμε γράφουμε?

Δημοσ.

Άλλοι 200 εκατομμυρια χρήστες με πειρατική έκδοση των XP και γύρω στα 3.000 ευρώ πειρατικό software στον υπολογιστή τους συμφωνούν με την άποψη σου.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν νομίζω να είναι η πλειοψηφία με το "μέρος" σου.Είναι σα να μου λες ότι η πλειοψηφία δεν έχει πάρει ούτε ένα laptop.

τα προεγκατεστημένα δεν κοστίζουν όσο όταν τα παίρνεις retail...

άρα και πάλι σιγά τα χρήματα που έχουμε δώσει...

Δημοσ.
Όντως,τα vista είναι και παραμένουν τεχνολογική πλατφόρμα με τεράστιες αλλαγές προς τα πίσω.:P

Επιχειρηματα βλεπω,οχι αστεια..:P

Δημοσ.
τα προεγκατεστημένα δεν κοστίζουν όσο όταν τα παίρνεις retail...

άρα και πάλι σιγά τα χρήματα που έχουμε δώσει...

Ίσως να μη τα 'χεις δώσει άμεσα εσύ, αλλά έχει πάρει λεφτά από σένα.

Έχεις PC στη δουλειά σου; Ναι. Τι λειτουργικό τρέχει; Windows... wow. Γιατί; Επειδή τόσα εκατομμύρια χρήστες υπολογιστών αυτό ξέρουν να χρησιμοποιούν.

Πες ότι βάζει BSD ο εργοδότης... που θα βρει άτομα που ξέρουν να το δουλεύουν; Χμμμ... δεν. Εκ των πραγμάτων στρέφεται σε Windows, είτε το θέλει είτε όχι. And guess what: στις επιχειρήσεις δε παίζει "Torrent Edition". And guess what #2: τα λεφτά που δίνει ο εργοδότης σου από ποιανού τσέπη φεύγουν; And guess what #3: τα PC του δημοσίου, ποιος τα πληρώνει; :P

Για πες μου τώρα. Τα 'χεις πληρώσει τα Windows; Ακόμα και αν... δεν είχες καν υπολογιστή, ποτέ σου; :P

• Super Moderators
Δημοσ.

οκ δεκτό :P (jesus dude, major ownage)

αλλά και πάλι υποστηρίζω ότι δεν μπορώ να έχω "απαίτηση" για κάτι καλύτερο επειδή πληρώνω το παλιότερο...

Δημοσ.

Aστεια λεμε τωρα? Ποια "αποσυρση"? Αφου αυτα εχει η μεγαλη πλειοψηφια των χρηστων και θα συνεχισει να τα εχει.

Αποσυρονται λεει... για να αντικατασταθουν απο ποια?? :whistle:

Δημοσ.

Δεν ήταν spam,ήταν ειρωνία :o

Ίσως να μη τα 'χεις δώσει άμεσα εσύ, αλλά έχει πάρει λεφτά από σένα.

Έχεις PC στη δουλειά σου; Ναι. Τι λειτουργικό τρέχει; Windows... wow. Γιατί; Επειδή τόσα εκατομμύρια χρήστες υπολογιστών αυτό ξέρουν να χρησιμοποιούν.

Πες ότι βάζει BSD ο εργοδότης... που θα βρει άτομα που ξέρουν να το δουλεύουν; Χμμμ... δεν. Εκ των πραγμάτων στρέφεται σε Windows, είτε το θέλει είτε όχι. And guess what: στις επιχειρήσεις δε παίζει "Torrent Edition". And guess what #2: τα λεφτά που δίνει ο εργοδότης σου από ποιανού τσέπη φεύγουν; And guess what #3: τα PC του δημοσίου, ποιος τα πληρώνει; :P

Για πες μου τώρα. Τα 'χεις πληρώσει τα Windows; Ακόμα και αν... δεν είχες καν υπολογιστή, ποτέ σου; :P

Αν δεν ήταν η MS θα ήταν κάποια άλλη εταιρία,αν δεν ήταν εταιρία με κλειστό λειτουργικό και ήταν open source τότε θα πληρώναμε για υποστήριξη και updates.

Yeap RH ftw,αν επικρατήσει το open source θα ακολουθήσουν κι άλλες

Δημοσ.
Άλλοι 200 εκατομμυρια χρήστες με πειρατική έκδοση των XP και γύρω στα 3.000 ευρώ πειρατικό software στον υπολογιστή τους συμφωνούν με την άποψη σου.

Μα είναι η πειρατεία αποκλειστικό φαινόμενο των xp?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...