SpY Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Άλλα λέει η γιαγιά μου και άλλα ακουν τα αυτιά μου. Είπα εγώ ότι δεν έχουν κάνει καμια αλλαγή? Εγώ μιλάω για τους απλούς users που αν βάλουν τα 7 και δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους ή σέρνετε το σύμπαν απλά θα μείνουν στα γνωστά XP. Τώρα εσεις προσπαθείτε να φανείτε guru και goshaδες χωρις κάποιον ιδιαίτερο λόγο. ΟΚ.Πιστευεις οτι αυτες οι αλλαγες + η προσθεση user mode scheduler+παραλληλο ανοιγμα των συσκευων στο boot +Πληρες accelerated gui και buffering στην μνημη της καρτας γραφικων+ενα σωρο αλλαγες "κατω απτο καπο" ,μπορουν να ερθουν με την μορφη service pack? Επειδη εχουν και τα δυο λειτουργικα το aero σαν user interface δεν σημαινει οτι ειναι ιδια.Επισης το aero θα αποτελει τα standard gui και στα επομενα windows απλα θα βελτιωνεται συνεχως...(σαν το aqua του osx.) και ύστερα θα ψάχνουν όλοι πως απενεργοποιούνται όλα αύτα για να να "ελαφρύνει" Επεξ/σία 16 Απριλίου 2009 από SpY
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 τα windows 7 είναι σχεδόν τόσο γρήγορα όσο τα XP...(ακόμα και στα benchmarks) αν αυτό δεν σου κάνει τότε πάω πάσο...
tolis_01 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 και ύστερα θα ψάχνουν όλοι πως απενεργοποιούνται όλα αύτα για να να "ελαφρύνει" Όπως επίσης πολλοί παραπονιούνται για την ελλειπή ασφάλεια, και το πρώτο που κάνουν είναι να απενεργοποιούν το uac....
elven Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Άλλα λέει η γιαγιά μου και άλλα ακουν τα αυτιά μου. Είπα εγώ ότι δεν έχουν κάνει καμια αλλαγή? Εγώ μιλάω για τους απλούς users που αν βάλουν τα 7 και δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους ή σέρνετε το σύμπαν απλά θα μείνουν στα γνωστά XP. Τώρα εσεις προσπαθείτε να φανείτε guru και goshaδες χωρις κάποιον ιδιαίτερο λόγο.
Radiatedsoul Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ολοι windows 7 θα βαλουμε για τα επομενα (πολλα) χρονια, μεχρι να εχουμε ολοι μια touch screen στο σαλονι απο το media markt στις δυο η μια δωρο. Τα windows xp οντως θα πεθανουν οπως λεει το αρθρο αλλα οχι επειδη θα σταματησει να τα υποστιριζει η microsoft, αλλα επειδη θα βγουν τα 7.
anchelo Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Το καλό των 7 είναι επίσης οτι είναι πιο ελαφριά και μπορούν πιο εύκολα να τα βάλουν τα πιο παλιά pc...
G_Zisis Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 τα windows 7 είναι σχεδόν τόσο γρήγορα όσο τα XP...(ακόμα και στα benchmarks) αν αυτό δεν σου κάνει τότε πάω πάσο... Κανονικά δεν έπρεπε να "κάνει" σε κανέναν.Με τόσα λεφτά που έχει η ms θα έπρεπε να προσφέρει πολύ περισσότερα με την τιμή που ζητάει για τα προϊόντα της και να ανεβάζει κάθε φορά τον πήχη πιο ψηλά κι όχι να θεωρούμε τα αυτονόητα ως καλή δουλειά.Δεν θα πω καν,όπως λένε οι περισσότεροι,ότι τα 7 θα έρπεπε να είναι τα vista.Θα πω ότι τα vista θα έπρεπε να είναι καλύτερα απ' ότι περιμένουμε από τα 7.Αλλά δείτε πώς μπορούν να μας "κοιμήσουν" και να τους χρησοπληρώνουμε τσάμπα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 σιγά τα χρήματα που έχουμε δώσει στην MS...
G_Zisis Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Χεχε.Έχεις δίκιο,αν το πάρουμε από τη δική σου οπτική γωνία.Μερικοί όμως την έχουμε πληρώσει και μάλιστα χωρίς να το θέλουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 από την δική μου ή ενός μεγάλου μέρους (αν όχι της πλειοψηφίας) ?
G_Zisis Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δεν νομίζω να είναι η πλειοψηφία με το "μέρος" σου.Είναι σα να μου λες ότι η πλειοψηφία δεν έχει πάρει ούτε ένα laptop.
looneygeorge Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 το μεγαααααλο ανέκδοτο ειναι οι μεγαλοεταιρίες που κατασκεύασαν τα netbooks (asus,msi, dell κλπ) και τα χρεώνουν 30-40€ παραπάνω αν τα θές με XP (τα οποία όμως είναι και τα μόνα που "αντέχουν" τα netbooks)!!! Δηλαδή η MS αποφάσισε να σταματήσει την μαζική πώληση του λειτουργικού με ποιόν τροπο? Ο καθε μικρός καταναλωτής να πρεπει να δώσει ενα σκασμό λεφτά για καινούργιο λειτουργικο, καινούργιο hardware που του οποίου o driver να περιεχεται στο καινούργιο λειτουργικό αλλα και να ανταπεξέρχεται στις κτηνώδεις "ορέξεις" του, αλλα οταν μια asus ερχεται να μας ζητίσει το δίνουμε?? Δηλαδή να θέλεις να είσαι νόμιμος και να μην σε αφήνουν!!!
duffyduck Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 ποσοι θα αγορασετε τα 7? Δυστυχώς, δεν είναι αγορα, είναι ενοικιο. Η Microsoft σου νοικιάζει το λειτουργικό της. Το WPA και το WGA αυτο το σκοπο έχουν. Όταν αγοράζεις ένα αντικείμενο τότε αυτό σου ανήκει εξ ολοκλήρου. Αυτό δε συμβαίνει με τα Windows. Σου γίνεται συνέχεια έλεγχος (WGA) για να δει η Microsoft αν είσαι ο νόμιμος χρήστης. Ενώ αν αλλάξεις κάρτα γραφικών πρεπεί να ξαναενεργοποιήσεις τα Windows. Γιατι δηλαδη πρέπει η Microsoft να ξέρει ότι άλλαξες κάτι στον υπολογιστή σου? Και γιατι σου κάνει συνεχώς έλεγχο, εχουμε κατοχή? Το ίδιο πράγμα σιχαίνομαι και στα νέα παιχνίδια που έχουν activation ή βασίζονται στο steam. Να γιατι δεν αγόρασα το FEAR 2 και ούτε πρόκειται. Τα Windows 7 είναι για τα Vista ότι ήταν τα Windows 98 SE για τα Windows 98. Ίδιο interface, βελτιωμένος πυρήνας. Με άλλα λόγια: Windows 7 = Windows Vista SE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα