Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Mαλλον θα βλεπει τα windows xp με θεμα windows 7 στο Youtube το παλικαρι :lol: :lol: :P

Αυτό ακριβώς αφου να σκεφτείς πριν λίγο καιρό έβαλα τα windows 3.11 μέχρι τώρα δουλευα σε Dos

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά, το συμπέρασμα είναι ότι το καλύτερο λειτουργικό του πλανήτη δεν μας κόστισε παρα λίγους καφέδες το χρόνο.. Thumbs up στην microsoft που τίμησε τα λεφτά μας και με το παραπάνω.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτό ακριβώς αφου να σκεφτείς πριν λίγο καιρό έβαλα τα windows 3.11 μέχρι τώρα δουλευα σε Dos

στην ερώτηση μου πάντως δεν απάντησες...

Δημοσ.

Τα xp πετυχαν τοσο γιατι ηταν το πρωτο σοβαρο και σταθεροτατο λειτουργικο για home users αλλα και επιχειρησεις

Οι home ειχαν τα win98 που ηθελες καθε 2 μηνες format και οι επιχειρησεις τα ΝΤ και 2000 που ηταν γυμνα για home χρηση

Απο κει και περα τα βιστα στον απλο χρηστη προσφεραν λιγο καλυτερη εμφανιση (η οποια γινεται πανευκολα και στα xp), πιο δυσχρηστο περιβαλλον, που πολλοι δεν το συνηθιζουν ευκολα, αλλα ειχαν και πολυ μεγαλυτερες απαιτησεις σε hardware για να τρεξεις αξιοπρεπως games που ετρεχες στα xp με λιγοτερα λεφτα

Για ποιο λογο τοτε να βγαλει κανεις τα σταθεροτατα XP ?

Ας κανει τον κοπο η MS να βγαλει ενα λειτουργικο ελαφρυ επαναστατικο και παραμετροποιησιμο για να φυγει ο κοσμος απο τα XP

Δημοσ.

Ας κανει τον κοπο η MS να βγαλει ενα λειτουργικο ελαφρυ επαναστατικο και παραμετροποιησιμο για να φυγει ο κοσμος απο τα XP

μα υπαρχει ηδη τετοιο λειτουργικο και κατεχει....ποσο...3% παγκοσμιως??

Δημοσ.
στην ερώτηση μου πάντως δεν απάντησες...

Τι να απαντήσω, λες να γράφω μια προσωπική μου γνώμη χωρις να τα έχω δοκιμάσει ? Θα μου πεις δεν είναι η τελική έκδοση και θα αλλάξουν κι αλλά κτλ. Απλά όπως είπα πιστεύω οτι είναι μια πιο αναβαθμησμένη έκδοση των Vista, θα μπορούσε άνετα να γινόταν δλδ servise pack.

Δημοσ.
Τι να απαντήσω, λες να γράφω μια προσωπική μου γνώμη χωρις να τα έχω δοκιμάσει ? Θα μου πεις δεν είναι η τελική έκδοση και θα αλλάξουν κι αλλά κτλ. Απλά όπως είπα πιστεύω οτι είναι μια πιο αναβαθμησμένη έκδοση των Vista, θα μπορούσε άνετα να γινόταν δλδ servise pack.

πω πω θεε μου απο αυτα που λες και μονο καταλαβενει κανεις οτι δεν τα εχεις δοκιμασει.

Εκτος τι να σου πω αν τα ετρεχες σε pentium.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΟΚ.Πιστευεις οτι αυτες

οι αλλαγες + η προσθεση user mode scheduler+παραλληλο ανοιγμα των συσκευων στο boot +Πληρες accelerated gui και buffering στην μνημη της καρτας γραφικων+ενα σωρο αλλαγες "κατω απτο καπο"

,μπορουν να ερθουν με την μορφη service pack?

Επειδη εχουν και τα δυο λειτουργικα το aero σαν user interface δεν σημαινει οτι ειναι ιδια.Επισης το aero θα αποτελει τα standard gui και στα επομενα windows απλα θα βελτιωνεται συνεχως...(σαν το aqua του osx.)

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.
ΟΚ.Πιστευεις οτι αυτες

οι αλλαγες + η προσθεση user mode scheduler+παραλληλο ανοιγμα των συσκευων στο boot +Πληρες accelerated gui και buffering στην μνημη της καρτας γραφικων+ενα σωρο αλλαγες "κατω απτο καπο"

,μπορουν να ερθουν με την μορφη service pack?

Ποιος να μου το λεγε, να συμφωνησω με τον tritonas00. :shock::shock:

Οντως, οι αρνητες των Vista και τωρα και αρνητες των 7, δεν ξερουν τι λενε.

• Super Moderators
Δημοσ.

με κάλυψε το post #54 του Tritona...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...