Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα xp τα κρατησε γιατι αν τα απεσυρε θα τρεχαν ολοι στο linux ή στην apple.

και οι gamers θα ετρεχαν :confused:?

Εχω και τα 2 λειτουργικα στο υπ/στη, ΧΡ και ΒΙΣΤΑ... , Περα οτι δε μπορω να τρεξω μερικα προγραμματακια στα βιστα τα βλεπω ποιο σταθερα απο τα χπ, αλλα τωρα τελαιυταια αρχιζουν και διορθονονται και αυτα.Στα παιχνιδια τωρα εχουν μερικες ιδιετεροτητες τα βιστα που δεν εχουν τα χπ, στα ονλινε game π.χ κατι τρεχει με τις IP και δεν μπλοκαρουν στα βιστα αν κατεβασεις patch και τα κανεις εγκατασταση ως διαχειριστης και πας να μπεις να παιξεις, αυτο δεν ξερω καλα "γιατι και πως", αλλα το ανακαλυψα στο προ που πεζω εγω.Τωρα γενικα πολυ ποιο λιγα κολληματα εχω παρατηρησει στα βιστα απο οτι στα χπ.Μπορει να μαι ο μοναδικος που τα λεω αυτα, αλλα εγω τα χπ τα χρεισιμοποιω μονο για το nero, power dvd5,και dvdsrink, κατα βαση χρεισιμοποιω βιστα.

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν καταργηθούν τα XP την βάψαμε.

To κόστος των νέων windows δεν με πειράζει, έχω MSDN στο πανεπιστήμιο.

Το κόστος του hardware που θα πετάξω επειδή δεν υπάρχουν drivers με ενοχλεί.

Θυμάστε με την αλλαγή από Windows 98 σε XP πόσες σχετικά παλιές συσκευές μείναν στο ράφι; (scanner, printer, modem, TV tuner, κτλ).

Δημοσ.
Αν καταργηθούν τα XP την βάψαμε.

To κόστος των νέων windows δεν με πειράζει, έχω MSDN στο πανεπιστήμιο.

Το κόστος του hardware που θα πετάξω επειδή δεν υπάρχουν drivers με ενοχλεί.

Θυμάστε με την αλλαγή από Windows 98 σε XP πόσες σχετικά παλιές συσκευές μείναν στο ράφι; (scanner, printer, modem, TV tuner, κτλ).

Αλλες εποχες τοτε φιλε μου ομως ετσι :-)

Τοτε το να κανεις drivers ηταν επιστημη :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ βλέπω και τα 7 να είναι μια από τα ίδια με τα Vista. Μαλλον για service pack των Vista θα ήταν και είπαν ας το ονομάσουμε 7.

όταν λες βλέπεις τι ακριβώς εννοείς? έτρεξες beta των windows 7 ή απλά εμφανισιακά είναι μια από τα ίδια με τα Vista?

Δημοσ.
όταν λες βλέπεις τι ακριβώς εννοείς? έτρεξες beta των windows 7 ή απλά εμφανισιακά είναι μια από τα ίδια με τα Vista?

Mαλλον θα βλεπει τα windows xp με θεμα windows 7 στο Youtube το παλικαρι :lol: :lol: :P

Δημοσ.

Μαλλον το δευτερο.Σου λεει...aero το ενα aero και το αλλο οποτε ειναι ιδιο λειτουργικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Γιατί να τα αγοράσουμε?(μπορούμε να τα έχουμε και αλλιώς)

Ναι ρε παιδι μου...αμεσως στο κακο.......κατσε να δουμε.... μπορει να τα πουλανε και στα περιπτερα δωρο με γαριδακια!!!!

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι πολύ οικονομικά...Μα μέχρι και τώρα vista 32biτ πάνε στα 170€...Έμεις τι θεωρούμε οικονομικό?

Δημοσ.
Ρε παιδιά ωραία όλα αυτά για το linux και δεν αντιτίθεται κανείς σε κάτι που είναι δωρεάν και (πολλές φορές) πιο καλαίσθητο από τα xp. Το ότι κάποιοι όμως δεν χρησιμοποιούν το pc μόνο για mp3/ταινίες/surf αλλά και για τη δουλειά τους (για την οποία δεν υπάρχουν προγράμματα στο Linux) μπορείτε να το σεβαστείτε κάποια στιγμή και να μη γυρνάτε όλα τα θέματα σε Win vs linux?

Τα περισσότερα επαγγελματικά προγράμματα τρέχουν μια χαρά σε XP. Δεν χρειάζεται να αγοραστεί νέα έκδοση Windows...Πρόσφατα ένας φίλος μου είχε πρόβλημα με το laptop του και αναγκάστηκε να πάρει νέο με Vista. Τα Vista όμως δεν του τρέχουν το πρόγραμμα που θέλει για την δουλειά του...

Δημοσ.
Πρωταπριλιάτικο ήταν.

Δεν χρησιμοποιώ linux αλλά έλεος...Μπαίνεις σε ένα site για να ενημερωθείς και σου κάνουν πρωταπριλιάτικα αστεία?:mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...