Προς το περιεχόμενο

θελω να βαλω 2 λειτουργικα συστηματα!!!

Cernic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλε βαζω το cd κανω επανεκινιση και μετα τρεχει κανονικα τα vista που εχω μεσα:(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:54 ----------

τι να κανω?

Τροπος 1:Πατας καποιο πληκτρο (συνηθως F12 στο λεει ποιο ειναι)λιγο πριν μπει στα windows και επιλεγεις απο ποια συσκευη θες να bootαρεις(αποπου θα επιλεξεις CD/DVD)

Τροπος 2:Μπαίνεις στο Bios πατωντας καποιο πλητρο λιγο πριν μπει στα windows(συνηθως delete η F2 αλλα στο λεει στην οθονη ποιο ειναι.λεει χαρακτηρηστικα "press <ταδε> to enter setup")και μετα πας στην καρτελα που εχει τα boot devices και επιλεγεις με τα βελακια το CD/DVD ως first boot device.

Δημοσ.
Τροπος 1:Πατας καποιο πληκτρο (συνηθως F12 στο λεει ποιο ειναι)λιγο πριν μπει στα windows και επιλεγεις απο ποια συσκευη θες να bootαρεις(αποπου θα επιλεξεις CD/DVD)

Τροπος 2:Μπαίνεις στο Bios πατωντας καποιο πλητρο λιγο πριν μπει στα windows(συνηθως delete η F2 αλλα στο λεει στην οθονη ποιο ειναι.λεει χαρακτηρηστικα "press <ταδε> to enter setup")και μετα πας στην καρτελα που εχει τα boot devices και επιλεγεις με τα βελακια το CD/DVD ως first boot device.

λοιπον το κανω αυτο με το f2 βαζω να τρεξει με dvd παταω save ΚΑΙ EXIT κανει επανεκινισι αλλα παλι μου αρχιζει με vista...τι θα κανω?

Δημοσ.
λοιπον το κανω αυτο με το f2 βαζω να τρεξει με dvd παταω save ΚΑΙ EXIT κανει επανεκινισι αλλα παλι μου αρχιζει με vista...τι θα κανω?

οταν σου βγαλει το μηνυμα "press any key to boot from CD" πρεπει αμεσως να πατησεις ενα πληκτρο αλλιως ανοιγουν κατευθειαν τα vista.

Δημοσ.
οταν σου βγαλει το μηνυμα "press any key to boot from CD" πρεπει αμεσως να πατησεις ενα πληκτρο αλλιως ανοιγουν κατευθειαν τα vista.

φιλε αμα μου εβγαζε αυτο θα το εκανα αλλα δεν το κανει:(

Δημοσ.
φιλε αμα μου εβγαζε αυτο θα το εκανα αλλα δεν το κανει:(

Για δοκιμασε και τον πρωτο τροπο.συγκεκριμενα πρεπει πριν μπουταρει να σου πει "press <ταδε> to select boot device" η καπως ετσι..

αλλιως ισως φταιει και το cdακι (τοχεις καψει σε bootable μορφη ετσι?:rolleyes:)

Δημοσ.
Για δοκιμασε και τον πρωτο τροπο.συγκεκριμενα πρεπει πριν μπουταρει να σου πει "press <ταδε> to select boot device" η καπως ετσι..

αλλιως ισως φταιει και το cdακι (τοχεις καψει σε bootable μορφη ετσι?:rolleyes:)

παλικαρε εγω δεν ειχα γραψει σωστα το dvd...τωρα που εχω 2 σκληρους πως μπορω εκει που γραφει εικονες κλπ να το βαλω στον σκληρο που θελω να ανοιγει και πως μπορω οτι κατεβαζω να αποθηκευετε σε αυτον που θελω εγω!!!! διλαδη σε αυτον που δεν ειναι τα windows μου!!!! και παλι σε ευχαριστο!!!

Δημοσ.
παλικαρε εγω δεν ειχα γραψει σωστα το dvd...

1.τωρα που εχω 2 σκληρους πως μπορω εκει που γραφει εικονες κλπ να το βαλω στον σκληρο που θελω να ανοιγει και

2. πως μπορω οτι κατεβαζω να αποθηκευετε σε αυτον που θελω εγω!!!! διλαδη σε αυτον που δεν ειναι τα windows μου!!!!

και παλι σε ευχαριστο!!!

1.δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις :rolleyes:

2.αυτο το ρυθμιζεις αναλογα με ποιον browser η download manager χρησιμοποιεις...

για παραδειγμα, αν χρησιμοποιεις τον Mozilla firefox αν πας εργαλεια-->επιλογες-->καρτελα Βασικες, σου εχει να επιλεξεις που ακριβως θες να αποθηκευονται τα αρχεια σου.οποτε εσυ επιλεγεις στον σκληρο δισκο xωρις τα windows (δηλαδη ο υπολογιστης μου-->δισκος D) ;)

Δημοσ.

1.δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις....

loipon patao enar3i kai exei picture music klp....

ayta pos mporo na ta kano na anigoun fakelous tou D px kai oxi tou C?

Δημοσ.
1.δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις....

loipon patao enar3i kai exei picture music klp....

ayta pos mporo na ta kano na anigoun fakelous tou D px kai oxi tou C?

πεστο ετσι να καταλαβουμε...:-D

λοιπον, εστω οτι θες ο φακελος "εικονες" να ανοιγει φακελο του D η οποιονδιποτε αλλο.

Τοτε πας εναρξη-->δεξι κλικ πανω στο "εικονες"-->ιδιοτητες-->καρτελα θεσεις--> και επιλεγεις το path που θες

ομοιως και για τα αλλα;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...