Cernic Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 παιδια θελω να βαλω 2 λειτουργικα συστηματα στο pc μου...τα vista και τα windows 7 πως θα το κανω? πως θα χωρισω τον σκληρο μου σε 4 κοματια? με ποιο προγραμμα? πρωτα πρωτα θα το κανω φορματ γτ τα εχει παιξει μετα αυτα πως θα τα κανω?
Iron_man21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Vmware.δοκιμασε το. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:44 ---------- ήταν και ένα αλλο πρόγραμμα αλλα δεν το θυμάμαι
vdanasto Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Θα χωρίσεις τον δίσκο σου σε 2 partition, θα βάλεις πρώτα τα Vista στο ένα partition και μετά τα 7 στο 2ο partition. Clean install και στα 2. Τα 7 θα δημιουργήσουν έναν startup loader από τον οποίον θα μπορείς να επιλέξεις το λειτουργικό που θέλεις να ξεκινήσει. Partitions μπορείς να δημιουργήσεις κατά την διάρκεια της πρώτης εγκατάστασης ή μέσα από τα Windows με το Partition Magic (προτείνω τον 1ο τρόπο αφού σκοπεύεις να κάνεις format).
Cernic Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 παιδια δοκιμασα να χωρισω τον σκληρο μου δισκο σε 2 μερι με ενα προγραμμα και αυτο κολισε το εκανα επανεκινισι και οταν το ανοιξα μου εβγαλε μαυρι οθονη χορισ να τρεξει τα windows και γραφει αυτο:interrupted operation: isert the recovery cd or other recovery media and reboot pc...παει τα εχασα ολα η γινετε κατι και τι κανω απο εδο και περα ?
jtsc21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 παιδια θελω να βαλω 2 λειτουργικα συστηματα στο pc μου...τα vista και τα windows 7 πως θα το κανω? πως θα χωρισω τον σκληρο μου σε 4 κοματια?με ποιο προγραμμα? πρωτα πρωτα θα το κανω φορματ γτ τα εχει παιξει μετα αυτα πως θα τα κανω? αν εχεις vista, πατα δεξι κλικ στον υπολογιστη μου-->διαχειριση-->διαχειριση δισκων.απο εκει "κοβεις" και "ραβεις" τους δισκους σου και τους κανεις οπως θες
vdanasto Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Κόλλησε ή νόμιζες ότι κόλλησε και έκανες επανεκκίνηση; Μάλλον χάλασε το MBR, νομίζω μπορείς να το επαναφέρεις από το recovery mode του CD των Windows χωρίς να χάσεις αρχεία, αλλά καλύτερα να σου πεί κάποιος άλλος που να ξέρει καλύτερα.
Cernic Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Κόλλησε ή νόμιζες ότι κόλλησε και έκανες επανεκκίνηση; Μάλλον χάλασε το MBR, νομίζω μπορείς να το επαναφέρεις από το recovery mode του CD των Windows χωρίς να χάσεις αρχεία, αλλά καλύτερα να σου πεί κάποιος άλλος που να ξέρει καλύτερα. φιλε δεν ξερεις τι χαρα μου δεινεις...ξερεις πως το κανω αυτο?
nickarmy Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 τρεις δισκους όχι 2 2 τα λειτουργικά και ο άλλος όλα τα αρχεια σου (μουσικη βιντεο εικόνες)
Cernic Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 οκ φιλε μου εχω το προβλημα που γραφω πιο πανω μμηπως ξερεις τι κανω?
jtsc21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 για να επαναφερεις τον bootloader: βαζεις το σιντακι των βιστα κανεις επανεκκινηση , πατας επιδιορθωση και μετα εκει που λειε γραμμη εντολων επειτα δινεις τις εντολες Bootrec.exe /fixboot και μετα enter Bootrec.exe /fixmbr και μετα enter (προσοχη εχει κενο αναμεσα στο .exe και στο /)
Cernic Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 για να επαναφερεις τον bootloader:βαζεις το σιντακι των βιστα κανεις επανεκκινηση , πατας επιδιορθωση και μετα εκει που λειε γραμμη εντολων επειτα δινεις τις εντολες Bootrec.exe /fixboot και μετα enter Bootrec.exe /fixmbr και μετα enter (προσοχη εχει κενο αναμεσα στο .exe και στο /) ευχαριστω φιλε αλλα τωρα αργα τα εχασα ολα τωρα εχω χωρισει σε 4 κοματια των σκληρο στο ενα εβαλα τα VISTA στο αλλο πως θα βαλω τα windows 7?
vdanasto Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Ξεκινάς την εγκατάσταση των 7 και διαλέγεις να μπούν στο 2ο partition.
Cernic Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ξεκινάς την εγκατάσταση των 7 και διαλέγεις να μπούν στο 2ο partition. παλικαρια πως την ξεκιναω? βαζω το dvd με τα w7 κανω επανεκινιση και μετα τι παταω για να γινει η εγκατασταση?
jtsc21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 παλικαρια πως την ξεκιναω?βαζω το dvd με τα w7 κανω επανεκινιση και μετα τι παταω για να γινει η εγκατασταση? βαζεις μεσα το σιντακι, κανεις επανεκκινηση και μετα θα σου εμφανιστει στην οθονη ενα μηνυμα του στυλ "Press any key to boot from cd" η κατι τετοιο και μετα κανεις κανονικα εγκατασταση τα 7.
Cernic Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 βαζεις μεσα το σιντακι, κανεις επανεκκινηση και μετα θα σου εμφανιστει στην οθονη ενα μηνυμα του στυλ "Press any key to boot from cd" η κατι τετοιο και μετα κανεις κανονικα εγκατασταση τα 7. φιλε βαζω το cd κανω επανεκινιση και μετα τρεχει κανονικα τα vista που εχω μεσα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:54 ---------- τι να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.