Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Παιδια κατ αρχας να ζητησω συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα ειναι απαραιτητο για να κανω σαφες το προβλημα. Κατευθειαν στο ψητο: Αγορασα μια Nvidia 9500GT με tv out πριν λιγο καιρο. Συνδεω λοιπον το tv out της με εναν ασυρματο πομπο. Λιγα μετρα πιο εκει υπαρχει ενας ασυρματος δεκτης ο οποιος καταληγει στη 32" CRT 100Hz Tv μου. Πάω να ενεργοποιησω το tv out... η τηλεοραση δεν υπηρχε στη λιστα! Λεω οκ, αυτο συνεβαινε και στην Ati που ειχα πριν και λυνοταν με την επιλογη του "Force TV detection". Παω λοιπον, το κανω enable. Μετα ενεργοποιω το tv out και...η τηλεοραση δειχνει το σημα για 1-2 sec και μετα σβηνει! Επισης δειχνει το σημα μολις κανεις κλικ σε οποιαδηποτε επιλογη του μενου του Nvidia Control Panel ή δεξι κλικ στο εικονιδιο Nvidia της επιφανειας εργασιας. Αλλα το δειχνει για κλασματα του δευτερολεπτου και μετα σβηνει! Με τα πολλα... λεω τι να κανω τι να κανω... σκεφτηκα μηπως εφταιγε το ασυρματο. Πάω, συνδεω το pc κατευθειαν στη tv (αφου πρωτα το κουβαλησα ολοκληρο ), ξανα ενεργοποιω το tv out... Ξανα τα ιδια! Συνδεω το tv out στην S-video θυρα της τηλεορασης (πριν ηταν στην Composite), και ΩΩΩ εκ θαυματος δουλεψε! Μονο που υπηρχε ενα αλλο προβλημα... τα εδειχνε ασπρομαυρα! ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ και ΧΩΡΙΣ να πειραξω αλλη ρυθμιση, απλα εβγαλα το βισμα απο την Svideo που το ειχα βαλει και δουλεψε ασπρομαυρα και το ξαναεβαλα στην Composite (που δεν δουλευε πριν, εκτος απο τις εκλαμψεις οταν εκανα κλικ) και ΔΟΥΛΕΨΕ και μαλιστα ΕΓΧΡΩΜΑ! Αρα: 1)Δεν παιζει καθε φορα που θελω να δω ταινια να κουβαλαω το pc... 2)Η τηλεοραση δεν εχει προβλημα αφου δουλεψε και αφου δουλευε με την Ati που ειχα πριν, ουτε ο ασυρματος πομποδεκτης εχει προβλημα αφου και αυτος δουλευε πριν. Το θεμα ειναι, τι κανουμε για να αναγκαστει να δουλεψει η βλαμενη η 9500GT που μου χει σπασει τα νευρα...! Σημ: Windows XP εχω, αλλα τα αλλάζω αν αυτα ειναι το προβλημα. Αυτο που δε θα αλλαξω ειναι η τηλεοραση, καθως ειναι σχετικα καινουρια (του 2005). Βοηθατε γιατι χανομαστε :cry:
VKostas Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δοκίμασε άλλη έκδοση drivers (κατά προτίμηση παλιότερη). Τώρα τελευταία η nVidia τα έχει σκ*τώσει με τα multiple displays...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Ευχαριστω για την απαντηση! Αλλα θελω υποχρεωτικα CUDA επιταχυνση στο HD video decoding (σε συνεργασια με το CoreAVC 1.9.0), πραγμα που υποστηριζεται ΜΟΝΟ σε αυτους και τους αμεσως προηγουμενους drivers...
pcos Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 πάρε καλύτερα ένα μηχανηματάκι για να παίζεις ταινίες στην tv. τίγκα στην ακτινοβολία θα είσαι. σε λίγο βγαίνει το ION από NVIDIA. το περιμένω πως και πως
GeorgT. Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 γιατι δεν παίρνεις ενα πρόχειρο καλώδιο να το συνδεεις μόνο οταν το χρειάζεσαι, εγω παντως ετσι εκανα μέχρι που βαρέθηκα κ το άφησα μονίμως συνδεδεμένο με το καλώδιο χύμα στο πάτωμα!
vdanasto Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Κι εμένα είναι ιδιότροπο το TV-OUT, κάθε φορά που συνδέω το καλώδιο πρέπει να κάνω restart, αλλιώς δεν την βλέπει με τίποτα την τηλεόραση. Με το restart την βλέπει μόνο του και την ενεργοποιεί κιόλας.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 πάρε καλύτερα ένα μηχανηματάκι για να παίζεις ταινίες στην tv. τίγκα στην ακτινοβολία θα είσαι.σε λίγο βγαίνει το ION από NVIDIA. το περιμένω πως και πως Κεραιες κινητης, wireless lan, φουρνοι μικροκυματων, wireless ποντικια... οι 2 ωρες που θα ειναι on το ασυρματο αυτο θα με πειραξουν? Πιστευω οτι καταλαβαινεις οτι αν ειναι να παρω ΙΟΝ (300€) πιο πολυ με συμφερει να δωσω 400 να παρω καμια HD τηλεοραση με ψηφιακη εισοδο... Κατι που ΔΕ θα συμβει μεχρι τα καναλια να εκπεμψουν ψηφιακα (κατα 2014 το κοβω...). γιατι δεν παίρνεις ενα πρόχειρο καλώδιο να το συνδεεις μόνο οταν το χρειάζεσαι, εγω παντως ετσι εκανα μέχρι που βαρέθηκα κ το άφησα μονίμως συνδεδεμένο με το καλώδιο χύμα στο πάτωμα! Ειναι κι αυτο μια λυση... αλλα για μονιμα δε το κοβω, γιατι το pc ειναι στην ακριβως αντιθετη πλευρα του σαλονιου απ αυτη που ειναι η tv... Κι εμένα είναι ιδιότροπο το TV-OUT, κάθε φορά που συνδέω το καλώδιο πρέπει να κάνω restart, αλλιώς δεν την βλέπει με τίποτα την τηλεόραση. Με το restart την βλέπει μόνο του και την ενεργοποιεί κιόλας. Εμενα με restart πρεπει να ξανασυνδεσεις στο svideo για να δειξει σταθερα(και ασπρομαυρα) και μετα να συνδεσεις στο composite για εγχρωμο... Δε δειχνει τιποτε μονο του...! Μηπως σε Vista να δουλευει σωστα αραγε? Το nvidia control panel ειναι διαφορετικο στα Vista απ οτι στα XP? Το PC σηκωνει μια χαρα βιστα, γιαυτο ρωταω... Η αλλη λυση ειναι να πουλησω την 9500GT και να παρω 4650/4670... μονο που το 99% αυτων δεν εχουν tv out αλλα HDMI στη θεση του.
GeorgT. Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να το συνδέσεις με svhs σε σκαρτ, μήπως κ πετύχεις τίποτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751702 τωρα αν αλλάξει τίποτα δεν ξέρω αλλα λογού του οτι η Tv θα εχει rgb input στο scart ποτέ δεν ξες!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Εεεε εχω ηδη μερικα τετοια, θα το δοκιμασω και θα πω! (την τελευταια προταση δε τη πολυκαταλαβα, αφου οι εισοδοι και παλι ειναι Composite ή Svideo).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.