Προς το περιεχόμενο

Χβοχ360 αντικειμενο εξαιρεσης.

takis3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 10 μερες εστειλα το xbox Γερμανια για 3 κοκκινα λαμπακια.Το πρωι μπηκα στο http://www.xbox.com για να δω σε τι φαση βρισκεται η κονσολα και γραφει οτι περασε ολα τα σταδια και εχει αποσταλει στον πελατη και μου δινει και ενα κωδικο tracking στη ups.Στο site ομως οταν τσεκαρω των κωδικο γραφει οτι εφτασε εκει 12.41 τη νυχτα σημερα και στις 6.45 εγινε αντικειμενο εξαιρεσης.(;)

Απο εκεινη την ωρα μεχρι τωρα το απογευμα δεν εχει προχωρησει η αποστολη του και εχει κολησει εκει και πολυ φοβαμαι πως θα κολησει αρκετες μερες.

Πηρα τηλ την ups και μου ειπαν οτι ισως το εβγαλαν στην ακρη για ελεγχο ! (;) Και λεω ρε γμτ τι ελεγχο δεν εχει ναρκωτικα μεσα μια κονσολα ειναι.Ξειρει κανεις τι σημαινει αυτο το αντικειμενο εξαιρεσης;

Αποτι φαινεται τελικα δεν ειναι η microsoft που καθυστερει την διαδικασια (αφου η κονσολα εμεινε μονο 2 μερες στο κεντρο επισκευης) αλλα η ups.

Δημοσ.

εγω με την φαντασια μου τωρα ρωταω: τοσα πραγματα περνανε καθημερινα απο ups, ενα xbox360 βρηκανε να βαλουν στην ακρη για να τσεκαρουνε??? υπαρχει περιπτωση να εχει βαλει η microsoft ναρκωτικα μεσα στην κονσολα σου??? τι βλακειες... μηπως παιζεται κατι αλλο??? (παλι καχυποπτος εγω :P ). φανταζεσαι να χασανε την κονσολα σου κ να ψαχνουνε να σου βρουνε αλλη τωρα??? :lol:

Υ.Γ.:το τελευταιο για πλακα το ειπα, δεν παιζει να εχει γινει κατι τετοιο

Δημοσ.
Πριν 10 μερες εστειλα το xbox Γερμανια για 3 κοκκινα λαμπακια.

Μπορεις να μου πεις λιγο το τηλεφωνο που πηρες και τι ακριβως σου ζητησανε για να το παραλαβουν (αποδειξη , συσκευασια κ.λ.π) ?

Δημοσ.

Τηλεφωνο 0080044128732.Σου ζητανε το σειριακο αριθμο στο πισω μερος της κονσολας μονο και σου λενε αν ειναι στην εγγυηση.Ερχεται η ups και παραλαμβανει μεσα σε 5 εργασιμες απο τη μερα του τηλεφωνηματος εμενα εκανε νομιζω 4 μερες μεχρι να ερθουν να την παρουν.Ερχονται με δικο τους κουτι και το συσκευαζουν.Εσυ πρεπει να τους δωσεις μονο την κονσολα χωρις τιποτα αλλο δηλαδη δισκο χειριστηριο κλπ. και ουτε αποδειξη ζητανε.

Υ.Γ. Τελικα ξεκολισε απο τη Φρανκφουρτη επιτελους. :) Τωρα ειναι στη Κολωνια .Αυριο έρχεται!!Τελικα 1 ημερα κανει να φτασει 15-4 παραλαβε η ups και 16-4 γραφει οτι θα το παραδωσει.Για να δουμε.Αν ισχυει οτι γραφει ειναι αρκετα γρηγοροι. Απο τη λιστα που γραφει τη διαδρομη τωρα εχουν διαγραψει την ωρα εξαιρεσης.Χμμ για να δουμε τι θα μου φερουν σπιτι.Ευχομαι να μην ανοιξω το κουτι και βρω κανενα PS3 μεσα :D

Δημοσ.
Πριν 10 μερες εστειλα το xbox Γερμανια για 3 κοκκινα λαμπακια.Το πρωι μπηκα στο http://www.xbox.com για να δω σε τι φαση βρισκεται η κονσολα και γραφει οτι περασε ολα τα σταδια και εχει αποσταλει στον πελατη και μου δινει και ενα κωδικο tracking στη ups.Στο site ομως οταν τσεκαρω των κωδικο γραφει οτι εφτασε εκει 12.41 τη νυχτα σημερα και στις 6.45 εγινε αντικειμενο εξαιρεσης.(;)

Απο εκεινη την ωρα μεχρι τωρα το απογευμα δεν εχει προχωρησει η αποστολη του και εχει κολησει εκει και πολυ φοβαμαι πως θα κολησει αρκετες μερες.

Πηρα τηλ την ups και μου ειπαν οτι ισως το εβγαλαν στην ακρη για ελεγχο ! (;) Και λεω ρε γμτ τι ελεγχο δεν εχει ναρκωτικα μεσα μια κονσολα ειναι.Ξειρει κανεις τι σημαινει αυτο το αντικειμενο εξαιρεσης;

Αποτι φαινεται τελικα δεν ειναι η microsoft που καθυστερει την διαδικασια (αφου η κονσολα εμεινε μονο 2 μερες στο κεντρο επισκευης) αλλα η ups.

Χαλάρωσε.....

Θα σου έρθει κανονικά. αντε να έχει μια μέρα καθυστερηση.

Δημοσ.

Παιδια περα απο την πλακα βλεπω οτι το service της microsoft για την κονσολα της ειναι φοβερο!!! κ γρηγορη εξυπηρετηση κ tracking κ εγγυηση 3 χρονια για το γνωστο προβλημα. οχι οπως η Sony!!! να τα ηξερα αυτα πριν ουτε για πλακα δεν θα επερνα PS3. κ μου λιγει σε 4 μηνες η εγγυηση να δουμε τι θα κανουμε! αντε να χαλασει να παρω κανενα xbox360 κ εγω!!! :lol:

Δημοσ.
Παιδια περα απο την πλακα βλεπω οτι το service της microsoft για την κονσολα της ειναι φοβερο!!! κ γρηγορη εξυπηρετηση κ tracking κ εγγυηση 3 χρονια για το γνωστο προβλημα. οχι οπως η Sony!!! να τα ηξερα αυτα πριν ουτε για πλακα δεν θα επερνα PS3. κ μου λιγει σε 4 μηνες η εγγυηση να δουμε τι θα κανουμε! αντε να χαλασει να παρω κανενα xbox360 κ εγω!!! :lol:

Μην τα πετας ετσι απότομα γιατι κατι πεινασμενα trollια θα πεσουν να σε φανε....

Δημοσ.
Γιατί να την φάνε?Νομίζω όλοι έχουν παραδεχτεί το service της ms.

Το παραδεχονται ολοι αλλα να παραδεχτουμε οτι και το 360 χαλαει και 3 φορες παραπανω απο το ps3...

Δημοσ.

Αν παρεις κοιτα να παρεις μονο την καινουργια παρτιδα με jasper πλακετα.Αλλιως μην μπλεξεις δεν αξιζει.Ναι μπορει να εχει καλο σερβις αλλα θα το προτιμουσα να αργουσαν περισσοτερο και να μην ειχε προβλημα η κονσολα παρα όπως ειναι τωρα.Γιατι και που ηρθε καινουργια κονσολα αυριο το πρωι μπορει παλι να χρειαζεται αλλαγη.

Και κατι που δεν ειπα πριν.Αυτη η κονσολα που εστειλα ηταν καινουργια σε αντικατασταση αλλης παλιοτερης.Και επειδη εχω 2 κονσολες η πρωτη εβγαλε 3 κοκκινα λαμπακια και κατεβασα απο το παταρι αυτη την καινουργια επειδη η αλλη χαλασε και θα την εστελνα για σερβις.

Λογαριαζα ομως χωρις το ξενοδοχο γιατι... η καινουργια κονσολα εβγαλε και αυτη κοκκινα λαμπακια μεσα σε 10 λεπτα λειτουργιας και χωρις να παιξω κανενα παιχνιδι.Απλα μιλαγα με τη παρεα μου στο live και τσακ... τελος.

Τι να το κανεις το σερβις λοιπον η κονσολα ειναι απατη.Ευχομαι με τη καινουργια παρτιδα να το διορθωσουν αλλα και παλι ειναι πολυ αργα.Εχουν κυκλοφορησει εκατομμυρια κοματια στην αγορα.

Λοιπον μου την αλλαξαν και μου εστειλαν παλι παλιο μοντελο οποτε... μια απο τα ιδια νομιζω.Ειναι θεμα χρονου να καει και αυτη.Τουλαχιστον αμα ειχαμε Χριστουγεννα θα τις κρεμαγα και τις 2 κονσολες στο χριστουγεννιατικο δεντρο να αναβοσβηνουν τα λαμπακια. :P

Δημοσ.

φιλος, οπως σου παν κ οι πισινοι μου (σε 2D Mode :-)) πιο πολυ να ανησυχεις για το αν θα ξαναπαθει κατι η κονσολα,παρα για το service της κ τον χρονο που θα παρει.. απο φιλους μου, δεν καναν παραπανω απ οτι εχουν κανει σε σενα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...