Luxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Το λαπτοπ της αδερφης μου ξαφνικα οταν ανοιγει δε ανταποκρινεται καθολου. Αν παω να ανοιξω και κανα firefox, τοτε βγαζει μια μαυρη οθονη και κολλαει τελειως. Μονο με επανακιννηση λυνεται το προβλημα, αλλα παλι ξανακολλαει. Ο μονος τροπος για να λειτουργει το λαπτοπ ειναι οταν μπαινει σε safe mode. Μπηκα σε safe mode, εψαξα για ιους, αλλα δε βρηκε τιποτα. Μονο κατι spywares τα οποια σβηστηκαν. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!! Επαναφορα συστηματος τωρα δε γινεται, καθως το προβλημα υπαρχει εδω και ενα μηνα, απλα τωρα ηρθα σπιτι και το ειδα. Εψαξα για τις διεργασιες, ολες ενταξει ειναι. Κατεβασα και το malicious removal tool, δε βρηκε τιποτα. Ουτε το trojan remover βρηκε κατι.
Jason13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 πηγαινε το σε καποιον που ξερει να το δει..φορματ μπορεις να το κανεις?
Luxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Φορματ ποτε νομιζω. 1 χρονο εχει που τον αγορασε. Ποιος ξερει τι εκανε ρε γμτ τωρα... Φορματ θα δοκιμασω, αλλα καποιος τροπος θα υπαρχει για να λυθει ρε παιδια.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:49 ---------- Καμμια βοηθεια απο χιλιαδες μελη, οποτε θα κανω φορματ. Ευχαριστω. * Τα ξενα φορα ειναι παντως πιο οργανωμενα με ξεχωριστη ενοτητα για το προγραμμα hijackthis, και με ειδικους που βλεπουν τα logs του προγραμματος και δινουν συμβουλες. Ετσι εχουν αποφευχθει απειρα φορματς. * ** Μη πει κανεις να παω εκει, δε ξερω καλα αγγλικα. **
giorgos147 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Φορματ ποτε νομιζω. 1 χρονο εχει που τον αγορασε. Ποιος ξερει τι εκανε ρε γμτ τωρα... Φορματ θα δοκιμασω, αλλα καποιος τροπος θα υπαρχει για να λυθει ρε παιδια.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:49 ---------- Καμμια βοηθεια απο χιλιαδες μελη, οποτε θα κανω φορματ. Ευχαριστω. * Τα ξενα φορα ειναι παντως πιο οργανωμενα με ξεχωριστη ενοτητα για το προγραμμα hijackthis, και με ειδικους που βλεπουν τα logs του προγραμματος και δινουν συμβουλες. Ετσι εχουν αποφευχθει απειρα φορματς. * ** Μη πει κανεις να παω εκει, δε ξερω καλα αγγλικα. ** Αν δε σου αρέσει... Απλά μη ξαναγράψεις... Θα το ξεπεράσουμε
dkoum Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 αφου δεν ξερεις αγγλικα πως εισαι τοσο σιγουρος ??? εδω δεν ειμαστε τμημα υποστηριξης της microsoft για να λυνουμε ολα τα προβληματα που εχουν τα windows
Luxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Απλα μια βοηθεια ζητησα. Καμμια ιδεα.. Τεσπα.
tritonas00 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μαζεψε οτι drivers χρειαζεσαι και κανε format. (Η οργανωση του forum ειναι μια χαρα.Αλλου ειναι το προβλημα...)
lefi Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Φορματ ποτε νομιζω. 1 χρονο εχει που τον αγορασε. Ποιος ξερει τι εκανε ρε γμτ τωρα... Φορματ θα δοκιμασω, αλλα καποιος τροπος θα υπαρχει για να λυθει ρε παιδια.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:49 ---------- Καμμια βοηθεια απο χιλιαδες μελη, οποτε θα κανω φορματ. Ευχαριστω. * Τα ξενα φορα ειναι παντως πιο οργανωμενα με ξεχωριστη ενοτητα για το προγραμμα hijackthis, και με ειδικους που βλεπουν τα logs του προγραμματος και δινουν συμβουλες. Ετσι εχουν αποφευχθει απειρα φορματς. * ** Μη πει κανεις να παω εκει, δε ξερω καλα αγγλικα. ** 1)Δεν σε πρόλαβα, επαναφορά συστήματος δοκίμασες. 2)Το forum είναι εθελοντικό, είμαστε τυχαίοι (να στο θέσω έτσι) άλλοι με περισσότερες γνώσεις και άλλοι με λιγότερες. Οι γνώσεις που δίνουμε ίσως να χρειαστείς αρκετά χρήματα, κόπο και χρόνο για να της αποκτίσεις, επίσης εμείς οι ίδιοι ξοδεύουμε χρόνο, κόπο και όσοι δεν έχουν DSL και χρήμα για να ασχοληθούν με το εκάστοτε πρόβλημα, ούτε οι υπεύθηνοι είναι υποχρεομένοι να προσλάβουν τεχνικούς να ποστάρουν, ούτε εγώ να κόψω το λαιμό μου να βρω λύση. Αν σου αρέσει.
Luxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Τοσα ποστς αλλα καμμια βοηθεια. Αυτο δε μου αρεσει. Μη γραφετε τα δικα σας.. Ας σβησει καποιος το θεμα. Δεν εχει νοημα να υπαρχει.
panosno1com Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Τοσα ποστς αλλα καμμια βοηθεια. Αυτο δε μου αρεσει. Μη γραφετε τα δικα σας.. Ας σβησει καποιος το θεμα. Δεν εχει νοημα να υπαρχει. δε θελω να το παιξω εξυπνος,απλα μην εισαι τοσο "επιθετικος" βρε συνφορουμιτη...και οσο για το insomnia,κοιταξε εμενα προσωπικα 5-6 ατομα απο δω με εχουν βοηθησει αρκετα,να φανταστεις με τις συμβουλες τους αγορασα το παρών pc και σιγουρα έμαθα κατι απ αυτους.Στα ξενα φορουμ που αναφερεσαι,εδω οι ξενες χωρες ειναι μπροστα απο μας σε πολλους τομεις,δε θα τανε στα φορουμ?πάντως προσωπικη αποψη λεω παντα,στο ινσομνια υπαρχουν χρηστες που οι αποψεις τους/προτασεις τους ειναι έγκυρες και αληθείς..!και οσο να ναι πιστευω πως ο καθενας απ τους υπολοιπους δε ειναι υποχρεωμενος να απαντησει,κατα καποιο τροπο,τον εχεις αναγκη,οποτε δε ειναι σοφό το να προκαλείς,αντιθετα γραφεις με ευγενεια και σαφηνεια και σιγουρα καποιος θα σε βοηθησει.κλεινοντας να τονισω οτι οι αποψεις μου ειναι καθαρα προσωπικες,δε το λεω για να "κολακεψω"κανεναν,αλλωστε τι κινητρο θα είχα!
Luxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Καθολου επιθετικος δεν ημουν. Και εμενα με εχουν βοηθησει πολλα ατομα σε διαφορα προβληματα που ειχα. Μπορει απλα να μη μπαινουν αυτο το καιρο στο φορουμ και να μην εχουν δει το προβλημα μου. Btw, το ελυσα το προβλημα, μη με ρωτατε πως, απλα λυθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.