alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 όπως λέει και ο νικόλας... "psp έγινε"... δοκιμάζω το nfs τώρα και το πολυαγαπημένο μου Yum Yum που στο iphone λέγεται Super Yum Yum 3... σε java ήταν όλα τα λεφτά πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Όσοι θέλουν να βελτιώσουν την ταχύτητα που πληκτρολογούν με το iPhone ας δοκιμάσουν το Monster Typer. Υπάρχει και σε free έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamdok Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Guitar rock tour τρέλα είναι !! ναι ειμαι console victim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 To AthensBook σας παίζει σωστά? από χθες δεν μου δείχνει τις τιμές στα πρατήρια και έχω κάνει και το update στην 1.1 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 To AthensBook σας παίζει σωστά? από χθες δεν μου δείχνει τις τιμές στα πρατήρια και έχω κάνει και το update στην 1.1 ? Στο Μαρούσι που είμαι τώρα, δείχνει τιμές στα πρατήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Σε ευχαριστώ georgeadams. Το γύρισα σε super, μετά diesel και πάλι αμόλυβδη και τώρα δείχνει και πάλι τιμές. Περίεργο bug… Βέβαια υπάρχουν ακόμα 2-3 ερωτηματικά αλλά είμαι Συγγρού τώρα και εδώ γίνεται πανικός από πρατήρια. Περίεργο bug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Mafia Wars βαλτε ειναι ωραιο και free. Και οταν το βαλετε δωστε το player id να σας κανουμε add Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inSync Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ένα είναι το παιχνίδι... Sway: Sway is probably best described as a thinking man's platformer, except the running and jumping seen in the likes of Mario and Sonic have been replaced by swinging and grabbing. You play as one of a handful of loose-armed characters (more are unlocked for achieving certain goals on specific levels)... Περισσότερα εδώ: http://www.videogamer.com/iphone/sway/review.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NteliX Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Παιδιά έχει κατεβάσει κανένας το assassin creed και να έπαιξε στο Iphone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Preview του Sims3 για τους fan Προσωπικά δε το έχω αγγίξει ποτέ Στην παρουσίαση του Beta 3.0 είχαν δείξει πως θα υποστηρίζει in app purchase καθώς και την δυνατότητα να παίζεις την μουσική σου, μέσα από το ίδιο το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Παιδιά έχει κατεβάσει κανένας το assassin creed και να έπαιξε στο Iphone? ναι επαιξε κανονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Υποθέτω ότι το μήνυμα του NteliX περιμένει τις εντυπώσεις από το παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Paper Toss... είναι free και μου έχει φάει πολύυυυυυυυ χρόνο εδώ και 2 μέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Όχι ρε γαμώτο! Μας κατέστρεψες τώρα! Παααααάλι θα κολήσουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 στο paper toss easy εκανα 9 σερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα