Panahs Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Έβαλα το Lonely Planet Βερολίνου και μου φάνηκε τρελή μούφα! Μερικα ιστορικά στοιχεία, μερικά links, κάτι φωτογραφίες της κακιάς ώρας και ένας λειψός χάρτης. Τι είναι αυτό που κοστίζει 12 ευρώ και που είναι τα 30 mb που κατέβασε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Έβαλα το Lonely Planet Βερολίνου και μου φάνηκε τρελή μούφα! Μερικα ιστορικά στοιχεία, μερικά links, κάτι φωτογραφίες της κακιάς ώρας και ένας λειψός χάρτης. Τι είναι αυτό που κοστίζει 12 ευρώ και που είναι τα 30 mb που κατέβασε? Κυρίως τα POI που έχει και τον χάρτη που σου βρίσκει το στίγμα σου. Πάντως αν έχεις πάει στο εξωτερικό και είσαι μόνος σου, όχι με group θα δείς ότι το να ξέρεις σε ποια οδό είσαι και τι καφετέριες-μαγαζιά-εστιατόρια κτλ είναι δίπλα σου είναι πολύ μεγάλη ευκολία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Έβαλα το Lonely Planet Βερολίνου και μου φάνηκε τρελή μούφα! Μερικα ιστορικά στοιχεία, μερικά links, κάτι φωτογραφίες της κακιάς ώρας και ένας λειψός χάρτης. Τι είναι αυτό που κοστίζει 12 ευρώ και που είναι τα 30 mb που κατέβασε? Μάλλον δεν το έψαξες πολύ γιατί στην ουσία είναι ακριβώς ολόκληρη η έντυπη έκδοση του L.P. ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingnick 999 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 δωρεαν για σημερα heavy gunner 3d http://itunes.apple.com/us/app/heavy-gunner-3d/id355472977%3Fmt%3D8# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Για τους fan της μαγειρικής, Jamie's (Oliver) 20 Minute Meals στα 3.99 (από 5.99) Έχω ακούσει καλά λόγια, το ψήνω αλλά ακόμα δεν έχω πατήσει Buy App. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Dizzypad free για σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 AutoMoto από τη Χρυσή Ευκαιρία free. http://itunes.apple.com/app/automoto-gr/id367337553?mt=8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingnick 999 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 iStunt Reloaded-δωρεαν για σημερα http://itunes.apple.com/us/app/istunt/id340657383%3Fmt%3D8# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hrisafis Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να σας παρουσιάσω το πρώτο μου iPhone Application. Μια εφαρμογή για αναζήτηση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Μέσω της εφαρμογής ο χρήστης έχει την δυνατότητα να δει νέες αγγελίες αυτοκινήτων απο όλη την ελλάδα, με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και φωτογραφία του αυτοκινήτου. Μπορεί επίσης να κάνει αναζήτηση για αγγελίες αυτοκινήτων βάση της μάρκας, μοντέλου, έτους, χιλιομέτρων, τιμής, κατηγορίας και κυβικών. Τέλος μπορεί να προσθέσει οποιοδήποτε αγγελία στα αγαπημένα του έτσι ώστε να είναι διαθέσιμη ανα πάσα στιγμή. Η εφαρμογή κοστίζει 0.79 ευρώ. Όπως ανέφερα ήδη είναι η πρώτη μου εφαρμογή για iPhone και ελπίζω η όλη δουλειά να φανεί χρήσιμη σε κάποιους. [iTunes Link] Τα πρώτα 10 posts θα λάβουν promo code για να αποκτήσουν την εφαρμογή δωρεάν. Η έκδοση 1.1 του Autostore είναι απο σήμερα διαθέσιμη για download! Τα νέα features περιλαμβάνουν: -Στείλε αγγελία σε φίλο με mail -Σύνδεση με το λογαριαμσό σου στο Autostore -Προβολή των online αγγελιών σου -Διαγραφή των online αγγελιών σου -Περισσότερες φωτογραφίες σε κάθε αγγελία -Προσθήκη φίλτρων στην αναζήτηση (χρώμα και περιοχή) -Σταδιακή εμφάνιση αποτελεσμάτων αναζήτησης -Link για δημιουργία λογαριασμού -Υποστήριξη firmware >= 3.0 Περισσότερα features μεταξύ των οποίων και εισαγωγή αγγελίας από το iPhone, στο επόμενο update! (Πολύ σύντομα δηλαδή!) Επισυνάπτω και screenshots της εφαρμογής Δεκτές όλες οι κριτικές και βέβαια προτάσεις βελτίωσης για επερχόμενα updates. Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Συγχαρητήρια φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για μοτοσυκλέτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hrisafis Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Συγχαρητήρια φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για μοτοσυκλέτες; Δυστυχώς όχι ακόμα φίλε μου. Θα ήθελες ένα κωδικό να το δοκιμάσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δυστυχώς όχι ακόμα φίλε μου.Θα ήθελες ένα κωδικό να το δοκιμάσεις? Ναι γιατί όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aldon Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ωραία εφαρμογή φαίνεται!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Patatuis Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Αιντε μπράβο...να αυξάνονται τα ελληνικά apps στο AppStore!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 πολυ καλή δουλειά.. μπράβο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα