Προς το περιεχόμενο

Παιζει ασπρομαυρα τα video μου


sonor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λεπον... οταν βαζω να παιξει ενα video απο το totem αναβοσβηνη το βιντεακι Ακομα κι στα visualization. Εχω κανει αυτοματα απο (οδηγοι υλικου) την καρτα γραφηκων μου install. Αν πεζει ρολο αυτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιλαμε για αναπαραγωγη βιντεο (σε xv) ΚΑΙ xorg 1.5 (που εχει το ubuntu 8.10) ΚΑΙ compiz? Ναι, το αποτελεσμα ειναι τρεμοπαιγμα στα βιντεο.

 

Ε τοτε εχεις το κλασσικο προβλημα με το τρεμοπαιγμα και γιαυτο φταιει ο fglrx (ο driver της ati).

Λυσεις κατα σειρα προτιμησης, αποτελεσματικοτητας και ευκολιας σε μελλοντικη αναβαθμιση πυρηνα.

 

1) Σταματας το compiz οταν θελεις να δεις καποιο βιντεο ή το ξεχνας εντελως και το απεγκαταστεις.

ή

2) Βγαζεις τον fglrx και χρησιμοποιεις καποιον απο τους radeon ή radeonhd που παιζουν απροβληματιστα compiz και βιντεο, αλλα δεν εχουν την αποδοση του fglrx σε 3d.

ή

3) Βαζεις το envy και κανεις εγκατασταση τους (διορθωμενους πλεον) drivers της ati μεσω αυτου. ΑΛΛΑ: Σε καθε αναβαθμιση του πυρηνα πρεπει να κανεις την ιδια διαδικασια απο την αρχη υποχρεωτικα, και προαιρετικα οταν βγαινει νεος driver απο την ati.

 

Αν κανεις μια αναζητηση θα δεις οτι εχω αναφερθει πολλες φορες στο θεμα. Αν ειμαι ακομα εν ενεργεια στο forum με την ελευση του 9,04 θα κανω ενα thread να το αναλυω κανονικα και να μην γραφω τα ιδια ξανα και ξανα. Εκει τα πραγματα θα ειναι λιγο χειροτερα, μιας και ο driver της ati δεν παιζει καν με τον xorg 1.6 του 9.04.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...