NullScan Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μπορείς να βάλεις τον kernel, να κάνεις reboot και μετά αφού ξαναμπείς με ssh να σταματήσεις τον desktop manager αφού είναι ένα init script /etc/init.d/gdm stop κάνεις το update στα modules που θές (για να γραφικά, γιατί για το vbox δεν χρειάζεται να σταματήσεις τον X) και μετά ξεκινάς πάλι τον gdm /etc/init.d/gdm start Κανονικά, το runlevel 1 δέν έχει network interfaces σύμφωνα με το SVR1 specification. Πάντως η κάθε διανομή το διαχειρίζεται διαφορετικά π.χ. το Debian νομίζω πώς στο πρώτο runlevel έχει network interfaces. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Να σαι καλα NullScan. Δωσε μου λιγο χρονο να επιβεβαιωσω οτι το debian εχει σε init 1 δικτυο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:00 ---------- Καλημερα σε ολους. Ηρθε η ωρα της αποχωρησης και την Τριτη πρεπει να βρισκομαι στο νησι. Κατα την χτεσινη προβα τζενεραλε, παρουσιαστηκε το παρακατω προβλημα με το ssh >ssh [email protected] -p YYYYY ssh: connect to host XXX.XXX.XXX.XXX port YYYYY: No route to host και δεν με βαζει! Επειδη ο χρονος με πιεζει πραγματικα, εχετε καποια ιδεα? Η πορτα στην οποια γινεται το forwarding δεν εχει αλλαξει, και η ip μου εσωτερικα ειναι η ιδια (192.168.1.1), οπως και η πορτα (22). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.