Προς το περιεχόμενο

Ποιος ειναι πιο ελαφρυς και γευστικός Ντεκαφεινε;

Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά τα redbull μήπως είναι λίγο υπερεκτιμημένα??

Θυμάμαι μια φορά είχα πιει λόγω εξεταστικής με τέρμα καύσωνα 2 ρεντ μπουλς στα καπάκια και εξακολουθούσα να θέλω να κοιμηθώ.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειχα πιει 3 redbull πριν απο αγώνα μπάσκετ και ενιωθα απιστευτα ολες οι αισθησεις στο φουλ κλπ... Το οτι ψιλοετρεμαν τα χερια μου δεν βοηθησε :-(

Δημοσ.

Είχα πιει μια φορά μια γουλιά, μου θύμισε σιρόπι αμοξίλ, το έφτυσα με αηδία και έκατσα να απολαύσω τον καύσωνα.

Άλλες εμπειρίες.

Δημοσ.

Το (φαρμακίζον, συμφωνώ) ρέντμπουλ είναι πολύ χρήσιμο και αποτελεσματικό εργαλείο.Aς πούμε, είναι απαραίτητο στα 3 (νόμιμα και με το χέρι στο ευαγγέλιο) στάδια του καλού κεραστή-γόη-επίδοξου υπό-επήρεια-ουσιών γ@μιά:

1ο στάδιο (στο μπάρ): γιεγκεμάιστε (sic)+ρέντμπουλ=μέγιστο αποπλανητικό βοήθημα (αρκεί να θέλει να το πιεί)

2ο στάδιο (στο σπίτι πριν τη μεγάλη μάχη): Βότκα+ρέντμπουλ= μέγιστο αφροδισιακό ελιξήριο (αρκεί να είναι σε θέση να το πιεί)

3ο στάδιο (άφτερ) : ένα tenormin των 100 (αν ζει) για να ισιώσει λίγο η καρδιά, αλλά αν εμφανίσει υπόταση, αλλο ένα ρέντμπουλ είναι απαραίτητο

Δημοσ.
Το (φαρμακίζον, συμφωνώ) ρέντμπουλ είναι πολύ χρήσιμο και αποτελεσματικό εργαλείο.Aς πούμε, είναι απαραίτητο στα 3 (νόμιμα και με το χέρι στο ευαγγέλιο) στάδια του καλού κεραστή-γόη-επίδοξου υπό-επήρεια-ουσιών γ@μιά:

λυσε μου μια απορια, αυτα ολα πρεπει να τα πιει εκεινος για καλες ... επιδοσεις?

αν ετσι ειναι, εκεινη αρκει να πιει ενα κατι συγκεκριμενο, που με ολα αυτα εστω και σε μικροποσοτητες θα την κανει τουρμπο για ωρες :lol:

Δημοσ.

το τσαϊ ειναι ακομα πιο δυνατο απο τον καφε!!!!! καλυτεροσ και πιο ελαφρυσ καφεσ ειναι ο ελληνικοσ (μενεισ και στην παραδωση!)

Δημοσ.
λυσε μου μια απορια, αυτα ολα πρεπει να τα πιει εκεινος για καλες ... επιδοσεις?

Και οι δύο ας τα πιούν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Αλλά όντως το έγραψα με χροιά ανήθικης μονομερούς αποπλάνησης, το ομολογώ.

αν ετσι ειναι, εκεινη αρκει να πιει ενα κατι συγκεκριμενο, που με ολα αυτα εστω και σε μικροποσοτητες θα την κανει τουρμπο για ωρες :lol:

Sinlessness, shamelessness. Mη με κολάζεις, άγ(ρ)ιες μέρες.

Δημοσ.
το τσαϊ ειναι ακομα πιο δυνατο απο τον καφε!!!!! καλυτεροσ και πιο ελαφρυσ καφεσ ειναι ο ελληνικοσ (μενεισ και στην παραδωση!)

Το τσάι περιέχει κατά μέσο όρο 15mg καφεϊνη ενώ ο καφές περιέχει οπουδήποτε από 80 εως 200mg ανά κούπα. O ελληνικός αν δεν κάνω λάθος περιέχει περίπου 150.:-)

Trivial, αλλά ο εσπρέσσο περιέχει ίση ακόμα και λιγότερη ποσότητα καφεϊνης (100mg) από μια κούπα ελληνικό. Και αυτό γιατί η επαφή του με το νερό είναι διάρκειας μερικών δευτερολέπτων με αποτέλεσμα να μην απελευθερώνει αρκετή ποσότητα. Το θέμα είναι πως ακόμα και με χαμηλότερη περιεκτικότητα, επειδή είναι πιο συμπυκνωμένος, σε τσιτώνει πολύ περισσότερο. :P

Δημοσ.

Και εγω ειχα τρελη εξαρτηση απο τον καφε (4 φραπεδες την μερα) ,μεχρι που εκοψα τελειως τον φραπε

2 Ελληνικους η εσπρεσο + 1 ελληνικο την μερα και πραγματικα δεν μου κανει αισθηση πλεον οτι ΠΡΕΠΕΙ να πιω καφε

Μαλλον αυτος ο φραπες φταει :P

Δειτε και το videaki για τις επιπτωσεις του καφε http://www.youtube.com/watch?v=-UsR9Ap41R8

Δημοσ.

Πριν από 3 χρονια έπινα και μπόλικη cocacola-πλούσια σε καφεΐνη- και 2 nes -κριούς/ζεστούς- τουλάχιστον(δηλαδή παίζαν άνετα και γαλλικοί/espresso κτλ)...ντάξει δε "παλευοταν" η κατάσταση!Πλέον έχω κόψει κοκακόλα και πίνω μονο 2 γαλλικούς η ένα γαλλικό και ένα nes...ασύγκριτα καλύτερη καθημερινότητα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...