Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση αρχείων εικόνας

mangelis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις λοιπόν ένα "σκασμό" εικόνες (ζωγραφική, digital art, 3d modeing, προσωπικές φωτογραφίες, wallpapers και ότι άλλο χωράει ο νους) που μάζεψες, που σου έδωσαν, που έβγαλες ο ίδιος.

Αποφασίζεις λοιπόν να εξειδικεύσεις κάποια στιγμή σε επίπεδο ονόματος, για να μην έχουν όλες ονόματα όπως, οο1, CDM και γω δεν ξέρω τι άλλο. κάνεις μια πρώτη μικρή προσπάθεια (ευτυχώς) και θες να δεις αν το σύστημα δουλεύει! Βάζεις λοιπόν στην αναζήτηση: αγροικία (λέμε τώρα) και μπορείς να πάρεις όσα αρχεία κειμένου θες και μάλιστα αρκετά γρήγορα (πολύ γρήγορα). Εικόνα καμμιά. Έκανα το ίδιο με το Google Desktop. Το αποτέλεσμα ίδιο (αν και όχι το ίδιο γρήγορα, ίσως γιατί ήταν η πρώτη φορά).

Από το Irfanview, η αναζήτηση δουλεύει, όμως εξαιρετικά αργά. Το Picassa ψάχνει σε ετικέτες, οπότε....

Ξέρει κανείς κάτι τόσο γρήγορο όσο ας πούμε η αναζήτηση των Windows, ή του Picassa που να αφορά σε αρχεία εικόνας, στα ονοματά τους όμως;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

*αγροικία*.jpg

*αγροικία*.bmp

κλπ κλπ...(κανονικά οι καταλήξεις είναι περιττές, έπρεπε να σου τα βρίσκει!)

δοκίμασες και δεν πιάνει;

αν ναι τότε προφανώς αναζητάς όνομα που δε υπάρχει

η ψάχνεις σε λάθος μέρος!

καλού κακού αν δεν το έχεις κάνει...

βάλε να φαίνονται και οι καταλήξεις για τους γνωστούς τύπους αρχείων

(από επιλογές φακέλων--->προβολή)

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ και τους δυο!

Υπάρχουν στον πίνακα ελέγχου επιλογές ευρετηρίου! Ο τύπος αρχείων εικόνας υπάρχει εκεί σαν επιλογή, μάλλον έλειπε όμως ο δεύτερος δίσκος... Ζήτησα λοιπόν τη δημιουργία ευρετηρίου γι' αυτήν την τοποθεσία και περιμένω!

Σας ευχαριστώ ξανά!

Το Acdsee δημιουργεί κατάλογο ή ψάχνει όπως και το IrfanView, ξανά και ξανά απ' την αρχή;

Δημοσ.

Ταλαιπωριέσαι άσκοπα:

Τι λειτουργικο έχεις; όταν πάς στην αναζήτηση έχει επιλογή για το εάν θέλεις να αναζητήσεις χωριστά. Θα ποστάρω σύντομα με οδηγίες σε εικόνα η βίντεο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους!

Lefi δεν ξέρω αν σε προλαβαίνω, πάντως βρήκα τις ρυθμίσεις και όλα δουλεύουν καλά.

Οπότε μένει το βάσανο της μετονομασίας.

Κλείνω τώρα έχω δουλειά!!!

Ευχαριστώ ξανά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...