rem Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Καλημερα παιδια.Ειμαι σε μια εταιρια και εχω το εξης προβλημα.Εχουμε 6 σημεια τελικου χρηστη(pc)τα οποια συνδεονται ολα σε εναν server.Επισης εχω 2 access points τα οποια συνδεονται και αυτα με το server(ολα τα σημεια(pc's και access pontis)καταληγουν πανω σε switch).ξαφνικα πεφτει το δικτυο και κολανε τα παντα.Στον server εχω μια καρτα δικτυου usb(αναγκαστικα διοτι δεν δουλευει η δικια του).Οταν λοιπον κολησουν ολα με μια επανεκινηση στον server στρωνουν,αλλα οχι για πολυ.Αλλαξα λοιπον την καρτα του server αλλα παλι εκανε το ιδιο(εκτος του οτι μου την εκαψε μαλλον διοτι τωρα δεν λειτουρει και αυτη).Αλλαξα και το switch που καταληγουν ολα τα σημεια και τα 2 access points,παλι κολανε ομως.Να φταιει ο server τελικα σαν μηχανημα και να σκοτωνει το δικτυο?Τι μπορω να κοιταξω? ευχαριστω για το χρονο σας και σορι αν σας ζαλισα πρωι πρωι...
rem Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 το switch το αλλαξα.εβαλα το wireshark μηπως και δειξει τπτ,και μου φαινεται οτι το ενα απο τα 6 μηχανηματα στελνει παρα πολλα πακετα και ισως κομπλαρει το δικτυο.η δικη του ip ειναι αυτη που φαινεται συνεχεια στο wireshark.παιζει να ειναι τπτ τετοιο?Να στελνει προς τον server τοσα πολλα που να το γονατιζει?
activex Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 το switch το αλλαξα.εβαλα το wireshark μηπως και δειξει τπτ,και μου φαινεται οτι το ενα απο τα 6 μηχανηματα στελνει παρα πολλα πακετα και ισως κομπλαρει το δικτυο.η δικη του ip ειναι αυτη που φαινεται συνεχεια στο wireshark.παιζει να ειναι τπτ τετοιο?Να στελνει προς τον server τοσα πολλα που να το γονατιζει? άμα έχει κανέναν ιο ...
rem Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 λοιπον εδω και κανα 2 ωρες δεν εχει ξανακολησει το δικτυο.μαλλον βρηκα που οφειλοταν ολη η υπερβολικη και ανεξηγητη κινηση(traffic)του ενος pc που ενεφερα πιο πανω.Ειχα βαλει gateway τον server και εστελνε οτι δεν ηξερε απο traffic στον server,ενω αυτο το traffic επρεπε να παει στο ιντερνετ.μαλλον γι'αυτο.Οταν εβγαλα το gateway συνηλθε ολο το δικτυο.
activex Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 αυτό το βάζω στους αστάθμητους παράγοντες άντε με το καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.