kospeir Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 το hp laptop μου μάλλον τα κακάρωσε...το είχα τοποθετήσει σε χώρο χωρίς αερισμό και μάλλον ανέβασε θερμοκρασία...όταν επέστρεψα στο "τόπο του εγκλήματος" ο υποόγιστής ήταν μπετό.παρόλαυτα, του έκανα κανονικά shut down.από τότε και μετα δεν ανοίγει. δηλ. όταν κάνω εκκίνηση παίρνει ρεύμα,ανάβουν τα λαμπάκια και οι ανεμιστήρες αλλά η οθόνη είναι μαύρη. ειναι μητρική, δίσκος ή επεξεργαστής? να πάω στο πλαίσιο ή στην αντιπροσωπεια?
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Αν είναι εντός εγγύησης απευθείας στην αντιπροσωπεία. Ούτε την απόδειξη δεν θα σου ζητήσουν γιατί τσεκάρουν το serial number του μηχανήματος. Μητρική μου μυρίζει...
kospeir Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 δλδ κάηκε λόγω θερμοκρασίας?δεν έχω εγγύηση...!Χ#$%^&*&! θα υποστώ και format??
takis3 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Βγαλε μπαταρια και ξεκινα χωρις μπαταρια το λαπτοπ.Επισης χτυπα λιγο την οθονη και κουνα την μπορει να τα εχει παιξει η οθονη σου η να μην κανει καλη επαφη.
ghostgr_a_n Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Σε καποια HP εχει προβλημα η καρτα γραφικων τους και ανεβαζει θερμοκρασια.
kospeir Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Σε καποια HP εχει προβλημα η καρτα γραφικων τους και ανεβαζει θερμοκρασια. καλύτερα να κλαίω τη κάρτα γραφικών παρα τη μητρική.....γνωρίζεις ποια είναι αυτά υα μοντέλα?η καρτα γραφικών ειναι η nvidia 8400 gs
ghostgr_a_n Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Στα laptop οι καρτες γραφικων ειναι κολημενες πανω στην μητρικη. Τωρα αν εχει αυτο το προβλημα δεν ξερω πως ακριβος διορθονεται. γνωρίζεις ποια είναι αυτά τα μοντέλα? Νομιζω οτι ειναι οι σειρες dv-6 και dv-9
carib Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Αν είναι Pavilion DV6000 DV2000 και DV9000 τότε είναι μάλλον η κάρτα γραφικών η οποία όμως είναι πάνω στο mainboard. Αν το πας στο πλαισιο ή στην ΗΡ θα σου πουν αλλαγή μητρικής 400-600Ευρώ. Υπάρχει όμως η δυνατότητα να επισκευαστεί με κόστος 90Ευρώ περίπου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.