Προς το περιεχόμενο

Ρόλοι ''ρεμάλια της κοινωνίας''

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιός ηθοποιός και σε ποιά ταινία σας έχει μείνει/κάνει εντύπωση σαν ''ρεμάλι της κοινωνίας'' ?

Δλδ, κακός οικογενειάρχης/κακή σύζυγος,τζογαδόρος,μεθύστακας,εκβιαστής,κ.ο.κ.

Αν και στους περισσότερους δεν αρέσουν τα ελληνικά σήριαλ και δη το ''Τα μυστικά της Εδέμ'' θα πρότεινα να το δείτε -έστω και λίγο- για να δείτε τον ρόλο του Κυριάκου .

Είναι ο εκβιαστής οικογενειάρχης/ρεμάλι και σαν ύφος και κοψιά γενικότερα,είναι πολύ καλός .

Αλλά δεν το περιορίζω σε ελληνικά έργα,απλά αυτός ο ρόλος με παρακίνησε να σκεφτώ και για ανάλογους άλλους .

Δημοσ.

Αγγελακας ..."ο χαμένος τα παίρνει όλα"

απλά άψογος! αν και πρωτάρης εξεπληψε...

αυθόρμητος,ρεαλιστικός,αληθινός και πάνω από όλα ρεμάλι!

λες και ήταν στο φυσικό του περιβάλλον ένα πράμα :lol:

τρελό cult και η ταινία αν και ιδιόρρυθμη (όπως αρμόζει στο underground!) τα σπάει ;)

Δημοσ.
Ο μπίλι μπομπ θορντον στον αγιοβασίλη

μπράβο ρε... γενικά ο μπίλι σου βγάζει ένα ρεμαλοϊδές...

• Super Moderators
Δημοσ.
κακός οικογενειάρχης/κακή σύζυγος,τζογαδόρος,μεθύστακας,εκβιαστής,κ.ο.κ.

[...] και ο μπίγκ λεμπόφσκι.

E, όχι, είναι προσβολή να λες τον Dude κακό οικογενειάρχη και εκβιαστή. Απλώς είναι η επιτομή του ρεμαλιού.

Δημοσ.

Σταμάτης Γαρδέλης και Πάνος Μιχαλόπουλος στα "Τσακάλια". Απλά μιά από τις πλέον cult ταινίες υποκόσμου των ένδοξων ελληνικών '80s.

Ειδικά η σκηνή που ο Γαρδέλης πεθαίνει από υπερβολική δόση....χασίς δεν υπάρχει....:-D:-D

Δημοσ.

Ειδικά η σκηνή που ο Γαρδέλης πεθαίνει από υπερβολική δόση....χασίς δεν υπάρχει....:-D:-D

χάπια αλκοόλ και "τσιγάρο" ήταν η διάγνωση ;)

Δημοσ.
Ποιός ηθοποιός και σε ποιά ταινία σας έχει μείνει/κάνει εντύπωση σαν ''ρεμάλι της κοινωνίας'' ?

Δλδ, κακός οικογενειάρχης/κακή σύζυγος,τζογαδόρος,μεθύστακας,εκβιαστής,κ.ο.κ.

Από τα καλύτερα και πιο απολαυστικά καθάρματα που έχω δει ποτέ μου είναι ο Al Swearengen από το Deadwood. Εκτός από την οικογένεια που δεν έχει, είναι όλα τα άλλα and then some.

• Members
Δημοσ.
Από τα καλύτερα και πιο απολαυστικά καθάρματα που έχω δει ποτέ μου είναι ο Al Swearengen από το Deadwood. Εκτός από την οικογένεια που δεν έχει, είναι όλα τα άλλα and then some.

Καλά ο Αλ είναι κορυφαίος χαρακτήρας...

μπορώ να πω ότι αυτός και ο M. Hall στο Dexter έχουν τις δύο καλύτερες ερμηνείες που έχω δει σε σειρά (ύστερα ακολουθεί ο Dr. House και μετά το χάος :P)

Α, επίσης, "ρεμάλι" κατά μία έννοια, αν και όχι ακριβώς όπως το εννοεί η πασχαλιά (εκβιαστής κλπ) είναι ο David Thewlis στον "Γυμνό" του Mike Leigh, σε μια εντυπωσιακή ερμηνεία (από τις αγαπημένες μου γενικά)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...