paschalia Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ποιός ηθοποιός και σε ποιά ταινία σας έχει μείνει/κάνει εντύπωση σαν ''ρεμάλι της κοινωνίας'' ? Δλδ, κακός οικογενειάρχης/κακή σύζυγος,τζογαδόρος,μεθύστακας,εκβιαστής,κ.ο.κ. Αν και στους περισσότερους δεν αρέσουν τα ελληνικά σήριαλ και δη το ''Τα μυστικά της Εδέμ'' θα πρότεινα να το δείτε -έστω και λίγο- για να δείτε τον ρόλο του Κυριάκου . Είναι ο εκβιαστής οικογενειάρχης/ρεμάλι και σαν ύφος και κοψιά γενικότερα,είναι πολύ καλός . Αλλά δεν το περιορίζω σε ελληνικά έργα,απλά αυτός ο ρόλος με παρακίνησε να σκεφτώ και για ανάλογους άλλους .
activex Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Αγγελακας ..."ο χαμένος τα παίρνει όλα" απλά άψογος! αν και πρωτάρης εξεπληψε... αυθόρμητος,ρεαλιστικός,αληθινός και πάνω από όλα ρεμάλι! λες και ήταν στο φυσικό του περιβάλλον ένα πράμα τρελό cult και η ταινία αν και ιδιόρρυθμη (όπως αρμόζει στο underground!) τα σπάει
freedubus Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ο μπίλι μπομπ θορντον στον αγιοβασίλη και ο μπίγκ λεμπόφσκι.
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ο μπίλι μπομπ θορντον στον αγιοβασίλη μπράβο ρε... γενικά ο μπίλι σου βγάζει ένα ρεμαλοϊδές...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 κακός οικογενειάρχης/κακή σύζυγος,τζογαδόρος,μεθύστακας,εκβιαστής,κ.ο.κ. [...] και ο μπίγκ λεμπόφσκι. E, όχι, είναι προσβολή να λες τον Dude κακό οικογενειάρχη και εκβιαστή. Απλώς είναι η επιτομή του ρεμαλιού.
arxaggelos Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Σταμάτης Γαρδέλης και Πάνος Μιχαλόπουλος στα "Τσακάλια". Απλά μιά από τις πλέον cult ταινίες υποκόσμου των ένδοξων ελληνικών '80s. Ειδικά η σκηνή που ο Γαρδέλης πεθαίνει από υπερβολική δόση....χασίς δεν υπάρχει....:-D
activex Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ειδικά η σκηνή που ο Γαρδέλης πεθαίνει από υπερβολική δόση....χασίς δεν υπάρχει....:-D χάπια αλκοόλ και "τσιγάρο" ήταν η διάγνωση
Ceridwen Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ποιός ηθοποιός και σε ποιά ταινία σας έχει μείνει/κάνει εντύπωση σαν ''ρεμάλι της κοινωνίας'' ?Δλδ, κακός οικογενειάρχης/κακή σύζυγος,τζογαδόρος,μεθύστακας,εκβιαστής,κ.ο.κ. Από τα καλύτερα και πιο απολαυστικά καθάρματα που έχω δει ποτέ μου είναι ο Al Swearengen από το Deadwood. Εκτός από την οικογένεια που δεν έχει, είναι όλα τα άλλα and then some.
Members gsarig Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Members Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Από τα καλύτερα και πιο απολαυστικά καθάρματα που έχω δει ποτέ μου είναι ο Al Swearengen από το Deadwood. Εκτός από την οικογένεια που δεν έχει, είναι όλα τα άλλα and then some. Καλά ο Αλ είναι κορυφαίος χαρακτήρας... μπορώ να πω ότι αυτός και ο M. Hall στο Dexter έχουν τις δύο καλύτερες ερμηνείες που έχω δει σε σειρά (ύστερα ακολουθεί ο Dr. House και μετά το χάος ) Α, επίσης, "ρεμάλι" κατά μία έννοια, αν και όχι ακριβώς όπως το εννοεί η πασχαλιά (εκβιαστής κλπ) είναι ο David Thewlis στον "Γυμνό" του Mike Leigh, σε μια εντυπωσιακή ερμηνεία (από τις αγαπημένες μου γενικά)...
acinonyx Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Earl Hickey από το My Name is Earl πρώτου βέβαια γνωρίσει το κάρμα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.