Προς το περιεχόμενο

Bluetooth Mouse

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά ρε παιδιά, μην τσακωθείτε κιόλας.Αλλωστε, μοντέλο από μοντέλο διαφέρει...

Εγώ τρόμαξα γιατί αρχικά νόμισα πως θα πέφτει σαν τρελή η μπαταρία του ΜΒ, για το ποντίκι έχω επαναφορτιζόμενες.

Μα διαρκουν αρκετα λειγοτερο ρε συ..

Το εψανχα και εγω πριν αγορασω.

Το μονο καλο ειναι οτι δεν χριαζεται να εχεις κενη usb υποδοχη,

Αν και σε laptop οταν θα εισαι εξω εκτος απο της μπαταριες που θα σου τρωει το mousακι θα σου τρωει και το laptop απο το bt του.

Δεν ξερω σκεψου το ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:56 ----------

Κανα 6μηνο κραταει κ εδω το bluetooth ποντικι.

Κ μακρια απο τα απαισια ασυρματα ποντικια της ms: ειναι βαρια, αλλα το σημαντικοτερο μειονεκτημα τους ειναι η παναθλικα σκληρη ροδελα που εχουν.

Δεν μπορεις να κανεις ευκολα κλικ με την ροδελα (οποτε παει το open tab in a new window) ενω δεν εχει κ κβαντισεμνη κινηση κ την κανει πχ κατω κ αλλαζει δυο-δυο ή τρεις-τρεις πχ τις φωτογραφιες .

Ναι γιαυτο που μπορει να δοκιμασες εσυ. Γιαυτα που εχω εγω τουλαχιστον δεν ειναι καθολου ετσι οπως τα λες ομως.

Οσο τα logitech ειναι μονο για gamers τα καλα της ολα τα αλλα ειναι παρε το ενα πετα το αλλο :lol:

Δημοσ.
πες μου ποιο ποντικη της logitech αντεχει 6 μηνες χρησεις :whistle:

Ναι μπαμ μπαμ τελειωνει οσο στοιχημα θες

αυτό που πρότεινα είχα στο ξάναλέω και κράτησε πάνω από 6 μήνες με πολλές ώρες χρήσεις την μέρα...

πες τα γιατι θα με βγαλουν και τρελο :mad:

τρελό δεν θέλω να σε βγάλω... λάθος σε βγάζω και υπερβολικό. γιατί και το είχα και είσαι υπερβολικός με το μπαμ μπαμ...

Δημοσ.

Αν και σε laptop οταν θα εισαι εξω εκτος απο της μπαταριες που θα σου τρωει το mousακι θα σου τρωει και το laptop απο το bt του.

Δεν ξερω σκεψου το ;)

Γιατ'ι οταν βάλεις απλό ασύρματο , ο πομποδέκτης στην usb δεν τρώει ρεύμα?

Ακόμα και καλωδιακό να βάλεις, κυρίως οπτικό τραβάει ρεύμα!

Οσο για το bt της ms επιβεβαιώνω ότι ΔΕΝ αδειαζει τις μπαταρίες!!!! το έχω περίπου 1,5 μήνες με καθημερινή χρήση επι ώρες (πολλές φορές το ξεχνάω και όλο το βράδυ ανοικτό διότι με παίρνει ο ύπνος:-D ) και δεν εχω αντικαταστήσει ακόμα τις μπαταρίες;)

Ενώ έχω και ένα απλό ασύρματο no-name και σε ένα 24ωρο (αν μήνει ανοιχτο το βράδυ) οι μπαταρίες του θέλουν αντικατάσταση!

Δημοσ.

πιο ποντικι κραταει την μπαταρια 6 μηνες χωρις φορτιση? εμενα το mx revolution μετα απο 2 χρονακια βεβαια καθε 3 μερες ειναι στα πιτ για φορτισμα

Δημοσ.
πες μου ποιο ποντικη της logitech αντεχει 6 μηνες χρησεις :whistle:

Ναι μπαμ μπαμ τελειωνει οσο στοιχημα θες

Logitech v470 bluetooth κραταει 6μηνο.

...

Δεν ξερω σκεψου το ;)...:

Διαφορετικα θα σου τρωει ρευμα ο usb πομποδεκτης ...

πιο ποντικι κραταει την μπαταρια 6 μηνες χωρις φορτιση? εμενα το mx revolution μετα απο 2 χρονακια βεβαια καθε 3 μερες ειναι στα πιτ για φορτισμα

Αυτα που εχουν ενσωματωμενη μπαταρια λιθιου κ φορτιστη δικο τους(πχ σαν το δικο σου ποντικι) αδειαζουν γρηγορα. (αλλα δεν εχεις κοστος μπαταριων κλπ)

Αυτα που παιρνουν κανονικες μπαταριες κρατανε πολυυυ περισσοτερο. (αλλα εχει κοστος μπαταριων ή παιρνεις επαναφορτιζομενες κ εναν φορτιστη)

Γενικοτερα:

Για λαπτοπ μακρα η καλυτερη λυση ειναι τα bluetooth ποντικια..

Πιανουν απο πολυ μεγαλυτερη αποσταση, ακομα κ απο 5+ μετρα,

δεν καταλαμβανουν μια απο τις λιγοστες usb θυρες των φορητων,

δεν προεξεχει κατι απο πισω ωστε να κινδυνευει να σπασει σε μεταφορες κλπ ή κανοντας μοχλο στα ποδια σου

κ οταν βγαζεις το λαπτοπ απο την τσαντα το ποντικι δουλευει κατευθειαν χωρις να ψαχνεις να συνδεεις τον πομποδεκτη.

Δημοσ.

Γενικοτερα:

Για λαπτοπ μακρα η καλυτερη λυση ειναι τα bluetooth ποντικια..

Πιανουν απο πολυ μεγαλυτερη αποσταση, ακομα κ απο 5+ μετρα,

δεν καταλαμβανουν μια απο τις λιγοστες usb θυρες των φορητων,

δεν προεξεχει κατι απο πισω ωστε να κινδυνευει να σπασει σε μεταφορες κλπ ή κανοντας μοχλο στα ποδια σου

κ οταν βγαζεις το λαπτοπ απο την τσαντα το ποντικι δουλευει κατευθειαν χωρις να ψαχνεις να συνδεεις τον πομποδεκτη.

Eτσι ακριβώς.

Δημοσ.

Να σας πω και γω ότι εμένα στο macbook, το logitech v470 κρατάει 2 μήνες με ταλαιπωρημένες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και 4-5 μήνες με αλκαλικές. Το μόνο πρόβλημα παραμένει το ψυχολογικό, δηλαδή μην σου αδειάσουν ξαφνικά οι μπαταρίες σε λαθος στιγμή. Α, και η βρωμία που πιάνει το συγκεκριμένο από τον ιδρώτα ειδικά το καλοκαίρι.

Πάντως μετά την τελευταία γενιά bluetooth ποντικιών και πληκτρολογίων πετάς στα σκουπίδια, ανακύλωση, όλα τα παλιά ασύρματα.

.

Άσχετο: Θυμάστε ασύρματα ποντίκια με υπέρυθρες; (Άθλια)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω να πάρω κάποιο ποντίκι ασύρματο, laser και οποσδήποτε επαναφορτιζόμενο για το Mac μου μέχρι το πολύ 60-65€. Εϊμαι ανάμεσα σε ένα απο τα παρακάτω. Παρακαλώ προτείνετέ μου και άλλα. Να πώ ότι λόγω του ότι είμαι γραφίστας θέλω να έχει πολύ αμεγάλη ακρίβεια. Μέχρι σήμερα είχα το πάρα πάρα πολύ καλό Logitech MX-1000 όπου δυστηχώς έφυγαν απο κάτω κάτι αυτοκόλυτα που έκρυβαν τις βίδες με αποτέλεσμα να κολάει και να μην κινείται εύκολα πλέον. Μήπως μπορώ να κάνω κάτι για να επιδιορθώσω το είδη υπάρχον?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570733

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570724

Ποια η διαφορά των 2 απο πάνω?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570280

Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...