Προς το περιεχόμενο

Bluetooth Mouse

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ψάχνω καλό bluetooth mouse, το οποίο όμως να μην έχει usb πομπό, αλλά να συνδέεται κατευθείαν με το λάπτοπ(για την ακρίβεια για το Apple Macbook Pro), σαν αυτό εδώ.

Kαλό είναι και το παραπάνω, αλλά κάπως ακριβό. Αν φυσικά δεν υπάρχει κάτι να προταθεί, θα εμμείνω στην επιλογή του.

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Ψάχνω καλό bluetooth mouse, το οποίο όμως να μην έχει usb πομπό, αλλά να συνδέεται κατευθείαν με το λάπτοπ(για την ακρίβεια για το Apple Macbook Pro), σαν αυτό εδώ.

Kαλό είναι και το παραπάνω, αλλά κάπως ακριβό. Αν φυσικά δεν υπάρχει κάτι να προταθεί, θα εμμείνω στην επιλογή του.

γιατι bluetooth?

Το θες για το netbook :rolleyes:

Να ξερεις οτι η μπαταριες τελειωνουν μπαμ μπαμ σε bluetooth ;)

Δημοσ.

Θέλω bluetooth για να μη μου τρώει την usb.

Αν και όπως το βλέπω, στο παραπάνω θα πάω, αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Δημοσ.
 γιατι bluetooth?

Το θες για το netbook :rolleyes:

Να ξερεις οτι η μπαταριες τελειωνουν μπαμ μπαμ σε bluetooth ;)

να μην το ξέρει καλύτερα γιατί δεν ισχύει...

Θέλω bluetooth για να μη μου τρώει την usb.

Αν και όπως το βλέπω, στο παραπάνω θα πάω, αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο.

εγώ για το macbook μου είχα αυτό. Ήταν μια χαρά.

Δημοσ.

Εγώ δεν το βρίσκω και τόσο ακριβό. Έψαξες καλά? Όσο για τον πομποδέκτη, ακόμη και να έχει μέσα, αν δεν κάνω λάθος δεν είναι απαραίτητο να τον χρτησιμοποιήσεις αφού το Mac σου έχει ενσωματωμένο.

Δημοσ.
Όσο για τον πομποδέκτη, ακόμη και να έχει μέσα, αν δεν κάνω λάθος δεν είναι απαραίτητο να τον χρτησιμοποιήσεις αφού το Mac σου έχει ενσωματωμένο.

έτσι είναι...

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Εχω αυτο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570257

Αρκετα καλο, δουλευει αριστα κ με macbook.

Εχω ακουσει επισης πολυ καλα λογια κ γι αυτο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802534

(το οποιο εκτος απο φθηνοτερο εχει κ εξτρα κουμπια)

Δημοσ.
να μην το ξέρει καλύτερα γιατί δεν ισχύει...

εγώ για το macbook μου είχα αυτό. Ήταν μια χαρά.

Ποσο σου διαρκει η μπαταρια ελα πες μου....

Περισσοτερο απο 2 μερες?

Γιατι εγω οτι ασυρματο εχω παρει φιλε μου διαρκει πανω απο 6 μηνες η μπαταρια με την πατεντα της ms και καθε μερα τους κανω χρηση πανω απο 13 ωρες την μερα;)

Οποτε ασε με να ξερω κατι παρα πανω απο αυτο που λεω.

Δημοσ.

Περισσοτερο απο 2 μερες?

Γιατι εγω οτι ασυρματο εχω παρει φιλε μου διαρκει πανω απο 6 μηνες η μπαταρια με την πατεντα της ms και καθε μερα τους κανω χρηση πανω απο 13 ωρες την μερα;)

αμ δε που ξέρεις... εσύ είπες ότι στα bluetooth τελειώνουμ "μπαμ- μπαμ"

και με microsoft και με logitech bluetooth ποντίκι δεν υπήρχε πρόβλημα για 6 μήνες... μετά τα έδωσα, δεν ήθελαν μπαταρία και δεν ξέρω την συνέχεια.

Τι σχέση έχει το ασύρματο microsoft (που σετάκι τέτοιο έχω και εγώ στο desktop και μου βγάζει κάνα χρόνο) δεν κατάλαβα...

Δημοσ.

Περισσοτερο απο 2 μερες?

Κανα 6μηνο κραταει κ εδω το bluetooth ποντικι.

Κ μακρια απο τα απαισια ασυρματα ποντικια της ms: ειναι βαρια, αλλα το σημαντικοτερο μειονεκτημα τους ειναι η παναθλικα σκληρη ροδελα που εχουν.

Δεν μπορεις να κανεις ευκολα κλικ με την ροδελα (οποτε παει το open tab in a new window) ενω δεν εχει κ κβαντισεμνη κινηση κ οταν κανει πχ κατω , αλλαζει δυο-δυο ή τρεις-τρεις πχ τις φωτογραφιες .

Δημοσ.
αμ δε που ξέρεις... εσύ είπες ότι στα bluetooth τελειώνουμ "μπαμ- μπαμ"

και με microsoft και με logitech bluetooth ποντίκι δεν υπήρχε πρόβλημα για 6 μήνες... μετά τα έδωσα, δεν ήθελαν μπαταρία και δεν ξέρω την συνέχεια.

Τι σχέση έχει το ασύρματο microsoft (που σετάκι τέτοιο έχω και εγώ στο desktop και μου βγάζει κάνα χρόνο) δεν κατάλαβα...

πες μου ποιο ποντικη της logitech αντεχει 6 μηνες χρησεις :whistle:

Ναι μπαμ μπαμ τελειωνει οσο στοιχημα θες

Δημοσ.
Eμένα τα Logi τρώνε σαν τρελά τις μπαταρίες, αντίθετα τα MS κρατάνε πιο πολύ.

πες τα γιατι θα με βγαλουν και τρελο :mad:

Τα MS πληκτρολογια και ποντικια ειναι μοναδικα στην αντοχη τις μπαταριας τους.Ειπαμε ειναι πατεντα της ms δεν εχω και link να σας δωσω,.

Edit

οριστε ενα για το πως δουλευει η πατεντα.

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/features/longlife.mspx

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά, μην τσακωθείτε κιόλας.Αλλωστε, μοντέλο από μοντέλο διαφέρει...

Εγώ τρόμαξα γιατί αρχικά νόμισα πως θα πέφτει σαν τρελή η μπαταρία του ΜΒ, για το ποντίκι έχω επαναφορτιζόμενες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...