Προς το περιεχόμενο

Προσφορά WIND

panagiotisr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις είδα διαφήμιση και απο τη WIND που δίνει δωρεάν όλες τις συσκευές σε διάφορα προγράμματα για λίγες μέρες. Ξέρετε τίποτα πιο συγκεκτριμένο; Για το Nokia 5800 ενδιαφέρομαι.

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από Wind. Μεγάλη μούφα η προσφορά. Εκτός αν θεωρεί κανείς ότι τον συμφέρει να πάρει C905 δωρεάν στο Wind Flexy 75 με πάγιο... 85 ευρώ!!! Μου είπαν ότι "ισχύει για συγκεριμένες συσκευές σε συγκεκριμένα προγράμματα", αλλά η διαφήμιση μάλλον ήταν τρελός κράχτης και τα κινητά βγαίνουν τελικά στην τιμή τους. Αυτό δεν λέγεται προσφορά, ούτε καν ξεστοκάτισμα δεν θα το έλεγα. Καραγκιόζηδες...

Δημοσ.
Καραγκιόζηδες...

καραγκιοζηδες δε λεει τιποτα ΑΠΑΤΕΩΝΕς ειναι ,παραπλανητικοΤΑΤΗΗ διαφημιση.Πηγα και εγω στο χολαργο wind να του λεω βαλατε διαφημηση ολα το κινητά δωρεαν θελω το htc touch hd μαλιστα στα 530 βγενει του λεω το θελω ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΩΣ λεει η διαφημιση ,ποια διαφήμιση μου λεει ? αυτη που βαλατε χτες ? αααα αυτη μου λεει(χωρις να καταλαβει) ισχυει για το νοκια ταδε στο παγιο ταδε.Καλα του λεω αυτο ισχυε και χτες δεν εχει προσφορα αφου σταματησε και ο ηχος απο τη διαφημιση ΒΟΥΒΑΘΗΚΕ δε γινετε να ειδα λαθος βλακας ειμαι???

και τελικα μου λεει με μικρα γραμματα ελεγε αναλογα με το παγιο οποτε το htc touch hd θα σου βγει δωρεαν με ενα παγιο 125 ευρω

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΑΠΛΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ''ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ''

παραπλανητικη διαφιμηση θελω να τους καταγγειλω πεστε μου τι να κανω ,με νευριασαν πρωι πρωι

Δημοσ.

Ρε παιδια ξαναβγαλαν την διαφημιση και τωρα λενε οτι ολα τα κινητα με συνδεση τα παιρνεις εντελως δωρεαν,τι παιζεται τελικα ας απαντησει οποιος πηγε σημερα μπορει να παω και γω για να δω τι τελικα συμβαινει...

Δημοσ.

Ρε παιδια λογικα δειτε το.Τι θα πει δωρεαν ολα τα κινητα με συνδεση????Δηλαδη θα πατε και θα παρετε ενα Ν-Series η ενα HTC τζαμπα σε προγραμμα με δωρεαν καποια λεπτα ομιλιας και παγιο 25 ευρω????Αν ειναι δυνατον.Οταν λεν δωρεαν τα δινουν ετσι αλλα σε καποιο προγραμμα με υψηλο παγιο.Παραπλανουν δηλαδη.

Δημοσ.

καλα ρε παιδια χθες γεννηθηκατε;λες και δε ξερουμε τι παιζει μ αυτες τις "προσφορες"...

Δημοσ.

Ρωτησα και εγω τελικα ειναι για συγκεκριμενα κινητα και συγκεκριμενα υψηλα παγια...ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥΦΑ προσφορα ειναι...:cry::cry:

Δημοσ.
Ρε παιδια λογικα δειτε το.Τι θα πει δωρεαν ολα τα κινητα με συνδεση????Δηλαδη θα πατε και θα παρετε ενα Ν-Series η ενα HTC τζαμπα σε προγραμμα με δωρεαν καποια λεπτα ομιλιας και παγιο 25 ευρω????Αν ειναι δυνατον.Οταν λεν δωρεαν τα δινουν ετσι αλλα σε καποιο προγραμμα με υψηλο παγιο.Παραπλανουν δηλαδη.

Κι όμως, είναι δυνατόν, αφενός επειδή η Wind το έκανε μια φορά και η διαφήμισή της είναι στο στυλ "μας το ζητήσατε και το ξανακάνουμε" και καλά, και αφετέρου την παίρνει οικονομικά να το κάνει άρα δικαούμαι και να το περιμένω όπως το λένε, εφόσον έτσι το διαφημίζουν. Άρα είναι και απατεώνες και καραγκιόζηδες. Δεν είπαμε να το δίνει τσάμπα και με πάγιο 10 ευρώ, αλλά πχ το C905 που ζήτησα εγώ δεν είναι πλέον και τόσο high-end κινητό να το δίνουν σε "προσφορά" με 85 ευρώ!με κανένα 40 θα το καταλάβαινα καλύτερα. Δηλαδή το Xperia με πόσο θα μου τό 'διναν? με πάγιο 130 ευρώ? Μας υποχρέωσαν πάλι...

Δημοσ.

H διαφήμιση δεν είναι καθόλου δούλεμα... το λέει καθαρά.

"Ισχύει για συγκεκριμένα προγράμματα συμβολαίου για όσα κινητά υπάρχει απόθεμα"

(όχι που δεν θα χαν καλυμμένο τον πώλο τους)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...