Executor Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Παίδες έχω το παραπάνω φορητό που φοράει την VGA NVIDIA 8600M GS που αγοράστηκε απο MULTIRAMA τον Ιανουάριο του 2008.Απ'ότι λένε είχε 1 χρόνο εγγύηση και πριν ενα μήνα η οθόνη άρχισε να αλλάζει χρώματα και μέσα σε μια εβδομάδα το pc τα έπαιξε.Μιλάμε δεν ανοίγει καθόλου. Υπολογίζω κανενα 800άρι για επισκευή...μέχρι που κάπου θυμήθηκα ότι είχα διαβάσει ότι το συγκεκριμένο GPU έχει βγει τελικά προβληματικό και έγιναν πολλες επιστροφές... Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό έτσι ώστα να επικοινωνήσω με την SONY και να τ΄ακουσουν κανονικά αν μου πουν καμιά εξυπνάδα...
basilis5 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 εισαι σιγουρος πως εχεις 1 χρονο και οχι 2 εγγυηση; ειχε βγαλει ναι, αλλα δεν ξερω αν μπορεις να το επικαλεστεις τωρα; λογικα ειχαν πει ποια μοντελα ανακαλουνται, ετσι γινεται παντα οπως και να εχει το σερβις ειναι εκτος ελλαδας οποτε αν δεν σου αναγνωρισουν εγγυηση 2 χρονων...τρεχα γυρευε μπορεις να τους παρεις τηλ να ρωτησεις,μιλας με βελγιο αν δεν κανω λαθος αλλα η κοπελα μιλα ελληνικα (σπαστα) υπολογιζε να παει και να ερθει γαλλια το λαπτοπ γυρψ στα 140 ευρω μαζι με την διαγνωση. εισαι ειλικρινα πολυ ατυχος φιλε,δεν ξερω τι να πω κακως οπως και να χει που δεν ειχες παρει επεκταση εγγυησης,ειδικα οταν η σονυ δινει δυνατοτητα για την ενεργοποιηση της εντος του χρονου.. οταν το βαζεις στην μπριζα, παιρνει ρευμα το λαπτοπ;
S2Katana Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Αραγε πως είχαν ενημερωθεί όσων τα λάπτοπ έπρεπε να ανακληθούν? Αυτά είδα εγώ και έκανα 3ετή επέκταση εγγύησης, στο ίδιο Vaio...
basilis5 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 λογικα η σονυ θα ηξερε ποια μοντελα της φορανε τα ελαττωματικα τσιπσετ και θα εβγαζε ανακοινωση μεσα απο την ιστοσελιδα της, οπως ειχε γινει και με το θεμα των μπαταριων πριν 2 χρονια
Executor Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ναι ανάβει αλλά νομίζω ότι δεν προχωράει σε εκκινηση γιατι το λαμπάκι απο τον δίσκο μένει ανενεργό.Δοκίμασα να συνδέσω και μία οθόνη αλλά τζίφος... Και τα 1700 που τον είχα πάρει...πονάνε!!!
S2Katana Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Γιατί δε δοκιμάζεις να κάνεις restore ή fresh install των Vista?Εχεις τα DVD?
Executor Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Είπαμε το pc παίρνει ρεύμα...αλλά η οθόνη DEAD!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.