Προς το περιεχόμενο

2 ταινίες σε ένα dvd

question mark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το ίδιο που το κάνεις και τώρα (ConvertXtoDVD φαντάζομαι; ).

Απλά πρόσθεσε και άλλη ταινία.

Το καλύτερο για ένα dvd 4.7 GB είναι να μην ξεπερνάς τις 1:30-2 ώρες γιατί όσο ανεβαίνεις, τόσο χαλάει η ποιότητα.

Θεωρητικά δεν υπάρχει πρόβλημα να βάλεις και 10 ταινίες των 3 ωρών σε ένα dvd (λέμε τώρα).

Το bitrate όμως θα σου πέσει στα 10 kbps και αυτό που θα βλέπεις θα είναι ένα κυβιστικό αριστούργημα.

Δημοσ.

Aν το dvd σου υποστηρίζει divx τότε υπάρχει μία ακόμη καλύτερη λύση με την οποία ανάλογα με την ποιότητα του avi μπορεί να χωρέσουν σε ένα dvd από 2 έως 6 ταινίες [bitrates 1300+ (μόνο για εικόνα) έως 800 αντιστοιχα] χωρίς να χάνεις σε ποιότητα από το αρχικό σου avi. Just in case που δεν ξέρεις για ποιό μιλάω...

To πρόγραμμα το έχει φτιάξει Έλληνας και εκτός από αρκετα ελαφρύ και πολύ γρήγορο έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, καλύτερα από ότι άλλο είχα δοκιμάσει στο παρελθόν. Προσοχή! Μετατρέπει ΜΟΝΟ avi σε divx και χρειάζεσαι και ένα επιπλέον αρχείο .srt ίδιας ονομασίας με το avi για την μετατροπή.

http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

Δημοσ.

Για το AviAddXSubs μιλάς sigamhsoupw και είναι όντως δωρεάν.

Η καλύτερη λύση είναι ένα dvd που να παίζε avi με υπότιτλους πάντως.

Είχε από Δευτέρα στο Lidl ένα SilverCrest που νομίζω παίζει avi με srt.

Δημοσ.
Με το ίδιο που το κάνεις και τώρα (ConvertXtoDVD φαντάζομαι; ).

Απλά πρόσθεσε και άλλη ταινία.

Το καλύτερο για ένα dvd 4.7 GB είναι να μην ξεπερνάς τις 1:30-2 ώρες γιατί όσο ανεβαίνεις, τόσο χαλάει η ποιότητα.

Θεωρητικά δεν υπάρχει πρόβλημα να βάλεις και 10 ταινίες των 3 ωρών σε ένα dvd (λέμε τώρα).

Το bitrate όμως θα σου πέσει στα 10 kbps και αυτό που θα βλέπεις θα είναι ένα κυβιστικό αριστούργημα.

Μicos000, έστω και χωρίς σκοπό ας πούμε, μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο??

Εγώ θυμάμαι επάνω από 6 επεισόδια δε μπορούσα να βάλω στο ConvertXtoDVD. Δε θυμάμαι ακριβώς, μπορεί να λέω και βλακείες. Γίνεται πάντως λες ε?

Δημοσ.

Ίσως να σε περιορίζει το πρόγραμμα, δεν ξέρω και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.

Δεν ξέρω αν κάνεις 2 dvd και μετά τα ενώσεις με το dvd shrink ή το dvd fab τι θα γίνει.

Δεν υπάρχει όμως νόημα σε κάτι τέτοιο. Αν είναι να ξεφύγεις τι 3 ώρες σε ένα dvd, καλύτερα να κάνεις μετατροπή τα αρχεία σε mpeg με χαμηλή ανάλυση (320χ240) και ήχο στα 64kbps και να τα βάλεις χύμα στο dvd.

Τα περισσότερα dvd players μπορούν να αναγνωρίσουν αρχεία mpeg1/mpeg2 όπως είναι σαν αρχεία και να τα αναπαράγουν κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...